Beschrijving

Precies aan de rand van natuurpark de Hoge Venen in het Oosten van België, ligt het kleine dorpje Sourbrodt. Dit is absoluut één van de mooiste gebieden van het land en staat garant voor de mooiste wandelingen en fietstochten. Op enkele kilometers van Sourbrodt liggen de meren van Robertville en van Bütgenbach, the place to be tijdens de zomermaanden. Bovendien ligt Malmedy, een prachtig Ardens stadje, op slechts 20 minuutjes rijden.

Sourbrodt

Niet ver van Weismes en Robertville, is dit dorp ideaal gelegen op de Hoge Venen. Het biedt tal van wandelingen en bezienswaardigheden. Mis het station van Sourbrodt niet, een gebouw in Duitse stijl, enig in België.
 
In de omgeving
Het beroemde Signal de Botrange, het hoogste punt van België (694 meter), ligt op 10 minuten. Zoals het geheel van de Hoge Venen, is deze plaats een droom voor liefhebbers van wandelingen en natuur (te voet, per MTB …). Om u te ontspannen kunt u aan het meer van Robertville vissen, minigolfen, kanovaren, kajakken, fietsen of tennissen. Noteer tenslotte dat u op slechts een half uur bent van de zeer aangename stad Spa.

De omgeving ontdekken

Te voet
Luik - Waimes
- op 1km afstand
Te voet
Luik - Waimes
- op 1km afstand
Te voet
Luik - Waimes
- op 2km afstand
Te voet
Luik - Waimes
- op 2km afstand
Te voet
Luik - Waimes
- op 2km afstand