Cottage in Beauraing voor 6 personen in de Ardennen

[105489-01]
+
6 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 3 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 8,8

Zowel authentiek als zeer comfortabel , beschikt dit mooie 3.5-sterren  vakantiehuisje in de provincie Namen  over alles om haar bezoekers te verleiden op zoek naar de rust van het Ardense platteland. Verandering van omgeving gegarandeerd! Ziehier een prachtig gebouw uit de 19e eeuw , dat zijn oorspronkelijke charme heeft weten te behouden, terwijl het...

Zowel authentiek als zeer comfortabel, beschikt dit mooie 3.5-sterren vakantiehuisje in de provincie Namen over alles om haar bezoekers te verleiden op zoek naar de rust van het Ardense platteland. Verandering van omgeving gegarandeerd!

Ziehier een prachtig gebouw uit de 19e eeuw, dat zijn oorspronkelijke charme heeft weten te behouden, terwijl het comfort modern uitgevoerd is. Het gezellige meubilair gaat perfect samen met de enorme houten balken en prachtige deuren. Het resultaat zijn prachtige kamers, aangenaam om in te leven, zoals de woonkamer, waar comfortabele banken jou verwelkomen voor gezellige avonden bij het vuur. Dezelfde sfeer wacht op jou in de eetkamer waar je samen geniet van een heerlijke familiemaaltijd, met zorg bereid in de volledig uitgeruste keuken. De 3 slaapkamers zijn bijzonder charmant en laten de vakantiewoning toe om 6 personen onder de beste omstandigheden te huisvesten. Tot slot staan er 2 badkamers tot je beschikking. Buiten geniet je van een prachtig uitzicht en een omgeving die bevorderlijk is voor rust en sereniteit. Kinderen vinden in de tuin een glijbaan, schommel en zandbak en zullen een onvergetelijke herinnering aan hun vakantie in de Ardennen overhouden!

Het plezier houdt niet op bij de kwaliteit van het verblijf, want een breed scala aan activiteiten en ontdekkingen wachten op jou. Liefhebbers van architectuur zullen zeker in hun nopjes zijn, de regio kent een rijk historisch erfgoed, zoals blijkt uit de prachtige kastelen van Lavaux-Saint-Anne en Vêves. Andere bezienswaardigheden, niet minder wonderbaarlijk, wachten op jou onder de grond, in de Grotten van Han en Lorette. Een leuk familie-uitje dat kinderen zeker zullen waarderen! Sporters kunnen zich ook verheugen omdat verschillende nabijgelegen recreatiecentra activiteiten aanbieden om de uitzonderlijke omgeving van de Ardennen te ontdekken. Met RHM Buitensport en Kayaks Jaunes geniet jij van activiteiten zoals klimmen, kajakken en mountainbiken.

Dit huis maakt deel uit van het Global Unesco Famenne-Ardenne Geopark

Beleef een vakantie vol fijne momenten door nu dit vakantiehuis in Beauraing te boeken.

Toegankelijkheid
1 hond welkom
Ligging
Afgelegen
Terras met uitzicht
Vrijetijdsvoorzieningen
Barbecue
Haard
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
2 badkamers
3 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
2 kinderstoelen , 1 babybed , Aankleedkussen
Buiten
Privétuin 
Spellen voor buiten
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Tuinhuisje
Sandrine - Customer Service Advisor
Tip(s) van Sandrine Customer Service Advisor

Geniet van de omgeving vanaf comfortabele tuinstoelen in de zomer.

Of  's avonds bij het haardvuur in de winter.

Mis de lokale gastronomie niet, een andere belangrijke troef van de regio, en ontdek de traditionele keuken van het L'Atelier des Saveurs. Kwaliteit gegarandeerd!

Bijzondere bepalingen

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Type woning
Vrijstaand
Ligging
Aan de rand van het dorp
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Jardin, Campagne et Vallée de la Lesse
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
90 m²
Aantal niveaus
4
Aantal badkamers
2
Aantal slaapkamers
3
Verwarming
Elektrisch
Bouwjaar
1850
Jaar van renovatie
2010

Niveau -1

  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1

Niveau 0

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    Houtkachel, TV, DVD, Radio-CD
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Inductiekookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1, Diepvriezer, Afwasmachine x 1 Filter-koffiezetapparaat , Soepmixer , Mixer , Broodrooster , Croque-Monsieurtoestel , Raclette , Gourmetstel , Stofzuiger , Strijkijzer en strijkplank , Keukenrobot , Waterkoker

Niveau 1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    1p bed x 2
  • Badkamer

    Badkuip, Wastafel x 1, WC x 1

Niveau 2

  • Slaapkamer 3 - 2p

    1p bed x 2, Hifi, Hoek met Zitkamer, TV

Buiten

  • Privétuin

    Omheind door een hek, Oppervlakte 1000 m²
  • Tuinhuisje

    Opmerking : Voor moto's en fietsen
  • Buitenspeeltuigen

    Glijbaan, Schommel, Zandbak, Huisje voor kinderen
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 3
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
50 m
Rivier
200 m (Wimbe)
Skipiste
15 km (Gedinne)
Restaurants
5 km (Wellin)
Winkels
5 km (Wellin)
Markt
7 km (Beauraing)
VVV Kantoor
5 km (Wellin)
Mister Cash
5 km (Wellin)
Station
7 km (Beauraing)

5 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
8 ,8
Zeer goed

S. Martine NL Belgique
9,8
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Oktober 2023

Grootste troef is het terras met het prachtige zicht! Zeer aangename gastheer die goed Nederlands praat. Ook een leuke attentie als welkom. Hier komen we zeker terug !

Vertalen naar het Nederlands
H. Jennifer NL Belgique
8,6
Gezinsverblijf met adolescenten Midweek Februari 2023

Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in een mooie omgeving. Alles was perfect op de matrassen na, daar rol je van af en na 3 dagen enorme rugpijn van het scheef liggen

Vertalen naar het Nederlands
Stéphane
___ Antwoord van Stéphane, Ardennes-étapes
___ heeft geantwoord op 24/03/2023

We krijgen van de eigenaar, op 24 maart 2023, de informatie dat om gevolg te geven aan deze opmerking, alle matrassen werden vervangen.

V. Stan NL Belgique
8,8
Groepsverblijf onder vrienden Week September 2022

Het huisje gehuurd voor 6 volwassenen (wandelvakantie). Voor 6 volwassen personen lijkt het huisje ons net iets te krap. Idealiter 4 personen! Door het goede weer (veel kunnen buiten zitten) en de dagelijkse wandelactiviteiten hebben wij hier echter weinig last van ondervonden. Groot pluspunt is het verhoogd terras met prachtig uitzicht en de vriendelijke eigenaar. De ligging is ideaal gezien de vele wandel mogelijkheden en dikwijls ongerepte natuur. Tip: de BBQ is aan vernieuwing toe.

Vertalen naar het Nederlands
H. Jan NL Belgique
8
Verblijf van een ouder koppel Week September 2022

Leuk knus vakantiehuis met een geweldig mooie, grote omheinde tuin voor de hond en of kleine kinderen. De ruimtes in het huis zijn vrij laag en voor met name de badkamers minder geschikt voor wat grotere/lange mensen. Het huis ligt vrij dicht aan een doorgaande weg en er is vooral in de weekenden vrij druk en snel rijdend verkeer.

Vertalen naar het Nederlands
W. Magda NL Belgique
8,5
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend Juni 2022

Aangenaam huis, ruime tuin waar onze hond rustig kon ravotten, in 2 slaapkamers toch beetje last van verkeer…

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken