Vakantie op de boerderij in Couvin voor 6 personen in de Ardennen

[105028-01]
6 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 3 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 9,2

Authentieke 3-sterren vakantiewoning voor 6 personen in voormalige boerderij. De gite beschikt over comfortabele leefruimtes, een verzorgde inrichting en een heerlijke tuin waar het 's zomers lekker vertoeven is. Deze mooie, knusse vakantiewoning voor 6 personen nabij Couvin , provincie Namen , is ingericht in een grote geklasseerde boerderij die met veel zorg werd...

Authentieke 3-sterren vakantiewoning voor 6 personen in voormalige boerderij. De gite beschikt over comfortabele leefruimtes, een verzorgde inrichting en een heerlijke tuin waar het 's zomers lekker vertoeven is.

Deze mooie, knusse vakantiewoning voor 6 personen nabij Couvin, provincie Namen, is ingericht in een grote geklasseerde boerderij die met veel zorg werd gerestaureerd. De gite beschikt over een uitstekend comfort en dito uitrusting en is hierdoor de ideale plaats voor families die de rijkdommen van de regio en het leven op de boerderij willen ontdekken. Het vakantiehuisje telt 3 gezellige slaapkamers, 2 badkamers waarvan één met ligbad en een berging met wasmachine. Daarnaast is er de woonkamer met comfortabele zitbanken, kabeltelevisie en Dvd-speler, een eethoek en volledig ingerichte keuken met 4-pits keramische kookplaat, oven, magnetron, koelkast met vriesvak en afwasmachine. Ook basisapparatuur zoals koffiezetapparaat, waterkoker en soepmixer is aanwezig.

In de gemeenschappelijke tuin van zo'n 600 vierkante meter is meer dan genoeg ruimte om lekker met de hond te spelen. Strijk ook zeker eens neer in de zon op het terras en geniet met het gezin van een lekkere, zelfbereide barbecue. Puur genieten! Achteraan in de tuin stroomt de Eau Blanche, een mooi riviertje. Daar kun je in alle rust een hengeltje uitwerpen, pootje baden of gewoon lekker wat zonnestralen meepikken.

Handig: in de gehele woning is draadloze internetaansluiting aanwezig.

Het vakantiehuisje ligt op slechts enkele kilometers van Couvin, een mooi dorp gehouwen uit streeksteen. Hier is het 's zomers heerlijk vertoeven op een van de vele terrasjes, of flaneer langs het water en ontdek de rijke geschiedenis van deze stad. Ook het plaatsje Chimay, vooral bekend vanwege het trappistenbier en de overheerlijke kazen, is zeker een bezoekje waard. Hier vind je tevens adembenemende kastelen en abdijen. Bovendien ligt Chimay op een klein uurtje rijden van Dinant, eveneens een geweldig leuke stad in de Ardennen.

Maar er is meer! Wat dacht je van Natura Park aan de Meren? In dit avonturenpark klim je via een uitgebreid touwenparcours en kabels van de ene naar de andere boom. Met verschillende routes van 2 tot 25 meter boven de grond, is dit de perfecte activiteit voor jong en oud! Na afloop kun je ook een barbecue plekje huren en de dag afsluiten met een lekkere maaltijd. Voor het beoefenen van verschillende watersporten, zoals duiken, jetskiën of zeilen, begeef je je naar de Meren van l'Eau d'Heure. Of maak een uitstapje naar de stuwdam, onderneem een cruise op de rivier de Maas of ga lekker relaxen aan een van de mooie strandjes. Jij beleeft gegarandeerd een heerlijke dag aan het water!

Ook een bezoekje aan de vlinderschuur, het Aquacenter waterpark en de Grotten van Neptunus mag je tijdens je verblijf in de Belgische Ardennen zeker niet overslaan. Tot slot is een ritje in een authentieke stoomtrein een echte aanrader. Via de spoorlijn van de 3 valleien, een van de mooiste parcours van Europa, ontdek je ongelooflijke landschappen. Het perfecte uitje voor het hele gezin!

Dit sfeervolle en authentieke vakantiehuis voor 6 personen in een voormalig boerderijtje biedt alle basisfaciliteiten voor een prettig en aangenaam verblijf in de Belgische Ardennen. Het ideale vertrekpunt voor tal van leuke activiteiten!

Toegankelijkheid
1 hond welkom
Specifieke interesses
Fietsverblijf
Vissen
Ligging
Nationaal Park
Aan het water
Vrijetijdsvoorzieningen
Barbecue
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
2 badkamers
3 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 kinderstoel , 1 babybed
Buiten
Spellen voor buiten
Privéterras 
Gezamenlijke tuin
Parking en voorzieningen 
EV-oplaadpunt
Privéparking
Beveiligde fietsenstalling
Andere
Wasmachine
Fietsreinigingskit
Melissa - Customer Service Advisor
Tip(s) van Melissa Customer Service Advisor

Elektrische wagen? Hier beschik je over een oplaadpunt om je wagen op te laden. Afspraken over opladen en betaling dienen bij aankomst met de eigenaar te worden gemaakt.

 

Breng tijdens je verblijf ook zeker een bezoek aan de Aquascope van Virelles, een van de grootste natuurreservaten van België. Met een museum, speeltuin, picknickplaats en meer dan genoeg mooie natuur voor een stevige wandeling ben je hier al snel een hele middag zoet! Daarnaast is er voor de kinderen meer dan genoeg te beleven en biedt ieder seizoen weer nieuwe activiteiten. Een aanrader!

Bijzondere bepalingen

Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en een eventuele verhoging van de waarborg.

Type woning
Twee onder een kap woning
Ligging
Aan de rand van het dorp
Nabijheid van wegen
In de buurt van een weg
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland, Dorp, Eau Blanche
Oriëntatie
Noord-West
Totale oppervlakte
100 m²
Aantal niveaus
3
Aantal badkamers
2
Aantal slaapkamers
3
Privé-ingang
Niveau 0
Verwarming
Centrale verwarming op biomassa
Bouwjaar
1707
Jaar van renovatie
2007

Niveau 0

  • Hall

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    TV, DVD
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven x 1, Afzuigkap, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast met vriesvak x 1, Afwasmachine x 1 Filter-koffiezetapparaat , Waterkoker , Soepmixer

Niveau 1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Badkamer

    Badkuip, Douche x 1, Wastafel x 1
  • Berging

    Wasmachine
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 2

  • Slaapkamer 2 - 2p

    1p bed x 2
  • Slaapkamer 3 - 2p

    1p bed x 2
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1

Buiten

  • Gemeenschappelijke tuin

    Oppervlakte 600 m²,
  • Buitenspeeltuigen

    Glijbaan, Schommel
  • Terras

    Oppervlakte 15 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 2, Laadstation voor elektrisch voertuig
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Rivier
40 m
Restaurants
3 km
Winkels
7 km (Couvin)
Markt
7 km (Couvin)
VVV Kantoor
7 km (Couvin)
Mister Cash
7 km (Couvin)
Station
7 km (Couvin)

8 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9 ,2
Zeer goed

W. Marinda NL Belgique
8,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Augustus 2023

Prachtige groene omgeving. Alles wat je nodig hebt is in het huisje aanwezig.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,9
Groepsverblijf onder vrienden Midweek Augustus 2023

Een mooie vakantiewoning in een verbouwde oude schuur met mooie rustieke balken. De tuin ligt aan een beekje, heerlijk geruis van de stroomversnelling.

Vertalen naar het Nederlands
C. Michael NL Belgique
9,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek Augustus 2023

Heel vriendelijke mensen,mochten met de kindjes naar de boerderij, we hadden alles wat we moesten hebben. Juist BBQ was niet aanwezig. We komen zeker nog terug.

Vertalen naar het Nederlands
L. Didier FR Belgique
9,6
Gezinsverblijf met adolescenten Midweek Mei 2023

La météo n’était pas au rendez-vous mais quel plaisir de se retrouver dans un village paisible. Nous étions 6 et nous n’avons pas été déçu par l’aménagement. Les propriétaires sont voisins et prêts à dépanner si besoin…

Vertalen naar het Nederlands
B. Machteld NL Belgique
9,2
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek April 2023

Aangename gîte met vriendelijke eigenaars, in een prachtige omgeving

Vertalen naar het Nederlands
R. J-M NL Belgique
8,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week September 2022

Eerste keer dat ik een B&B heb geboekt nadat onze motorhome het vorige zomer had begeven en ik nog geen andere had gevonden naar mijn zin. Omdat ik het "motorhomen" altijd al de ultieme reisvorm had gevonden met grote vraagtekens deze vakantievorm ontdekt. Is ons toch goed bevallen omdat wij ons ook tot één regio hadden beperkt om toch niet te veel weg en weer te moeten rijden. Met een motorhome heb je dit probleem niet voor. We gaan deze reisvorm nu in het gezin evalueren. :-)

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,5
Gezinsverblijf met adolescenten Midweek Augustus 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

D. Lucette NL Belgique
9,9
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Juni 2022

Nette woningen met leuk bezoek aan de boerderij mogelijk.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken