Luxe villa in Dinant voor 8/9 personen in de Ardennen

[105351-01]
+
8/9 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 3 Kamers

In het dorpje  Waulsort ligt deze schitterende, riante vakantiewoning met overdekt terras en omheinde tuin voor negen personen. Een heerlijk vakantieverblijf voor een grote familie nabij  Dinant . In het Belgische dorpje Waulsort , nabij  Dinant in de provincie Namen , ligt deze luxe villa voor acht à negen personen. Het huis is van buiten keurig afgewerkt met...

In het dorpje Waulsort ligt deze schitterende, riante vakantiewoning met overdekt terras en omheinde tuin voor negen personen. Een heerlijk vakantieverblijf voor een grote familie nabij Dinant.

In het Belgische dorpje Waulsort, nabij Dinant in de provincie Namen, ligt deze luxe villa voor acht à negen personen. Het huis is van buiten keurig afgewerkt met natuurlijke materialen als hout en steen en oogt van binnen heerlijk licht en ruim. Het gevoel van ruimte wordt extra benadrukt door de grote, open woonkamer met gezellige zit- en eethoek. In het verlengde van de living vindt u de moderne, kleurrijke keuken met keramische kookplaat, combimagnetron en afwasmachine. De sanitaire voorzieningen (twee badkamers met ligbad en een afzonderlijk toilet) en een ruime slaapkamer zijn tevens op de begane grond gevestigd. Op de eerste verdieping vindt u nog twee sfeervolle slaapkamers en op de mezzanine is een tweepersoonsslaapbank beschikbaar. Tevens staat ook hier een extra televisie met dvd-speler. Gebruik van de kleuren rood en grijs in combinatie met de houten plafonds en vloeren geeft deze villa nabij Dinant zijn typische doch aantrekkelijke uitstraling. Op het ruime, overdekte terras, met uitzicht over de omgeving, is het 's avonds tot in de late uurtjes heerlijk vertoeven.

Op zo'n tien minuutjes rijden van Waulsort ligt, tevens aan de rivier de Maas, het gezellige plaatsje Dinant. Bekend om onder andere de citadel, de Abdij en tal van charmante bouwwerken, is dit plaatsje tijdens uw vakantieverblijf zeker een bezoek waard. Geniet van een cruise op de Maas, slenter langs de talloze winkeltjes of bewonder middeleeuwse ruïnes, het kan allemaal! Als u in bent voor een avontuurlijke uitdaging, is Dinant Adventure iets voor u. Met activiteiten als boogschieten, paintballen en rotsklimmen heeft u gegarandeerd een leuke middag! Ook afdalen in de grot La Marveillieuse, een bezoekje aan de struisvogelboerderij Pont d'Amour of per kajak de natuur ontdekken behoort tot de mogelijkheden. En in minder dan een uur bezoekt u het bruisende stadcentrum van Namen, geniet u van verschillende bezienswaardigheden in Rochefort of wandelt u door het kleinste stadje van de wereld, Durbuy.

Geniet binnenkort van een heerlijke vakantie met het hele gezin in deze schitterend ruime en luxe villa in Waulsort, nabij Dinant!

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Vrijetijdsvoorzieningen
Barbecue
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
2 badkamers
3 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
2 kinderstoelen , 1 babybed (op aanvraag) , 1 babybed , Aankleedkussen
Buiten
Privétuin 
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Sylvie - Customer Service Advisor
Tip(s) van Sylvie Customer Service Advisor

Neem een duik in het verleden en bezoek het kasteel van Freÿr dat dateert uit de 14e eeuw.

Bijzondere bepalingen

Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en een eventuele verhoging van de waarborg.

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Huisdieren verboden

Type woning
Vrijstaand
Ligging
In het dorpscentrum
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland, Vallei
Oriëntatie
Zuid-West
Totale oppervlakte
240 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
2
Aantal slaapkamers
3
Verwarming
Elektrisch
Bouwjaar
2009

Niveau 0

  • Hall

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    TV, DVD
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Multifunctionele magnetron x 2, Koelkast x 1, Koelkast met vriesvak x 1,
    , Afwasmachine x 1 Filter-koffiezetapparaat , Waterkoker , Soepmixer , Broodrooster , Stofzuiger
  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Badkamer

    Badkuip, Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Salon in mezzanine

    Slaapzetel 2 pers x 1, TV, DVD
  • Slaapkamer 2 - 3p

    1p bed x 1, 2p bed x 1
  • Slaapkamer 3 - 3p

    1p bed x 1, 2p bed x 1

Buiten

  • Privétuin

    Omheind door een omheining, Oppervlakte 800 m²
  • Terrassen

    Oppervlakte 34 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 4
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
50 m
Rivier
100 m
Restaurants
50 m
Winkels
4 km
Markt
4 km (Hastière)
VVV Kantoor
4 km (Hastière)
Mister Cash
4 km (Hastière)
Bus
100 m
Station
10 km (Dinant)

Recensies Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
Wees één van de eerste om uw mening achter te laten.
NEW

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken