Cottage in Hotton voor 9 personen in de Ardennen

[105329-01]
9 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 5 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 9

Te midden van een uitgestrekt en prachtig bebost terrein vind je deze buitengewone vakantiewoning. In dit verblijf voor 9 personen wordt een mooie inrichting gecombineerd met een kwaliteitsvolle uitrusting voor een onvergetelijke vakantie. Bij aankomst val je onmiddellijk voor de charmes van dit buitengewone verblijf in een oogverblindende omgeving. De vakantiewoning is gelegen op een...

Te midden van een uitgestrekt en prachtig bebost terrein vind je deze buitengewone vakantiewoning. In dit verblijf voor 9 personen wordt een mooie inrichting gecombineerd met een kwaliteitsvolle uitrusting voor een onvergetelijke vakantie.

Bij aankomst val je onmiddellijk voor de charmes van dit buitengewone verblijf in een oogverblindende omgeving. De vakantiewoning is gelegen op een uitgestrekt bebost terrein met een beekje en een privévijver. Ideaal dus om wat rust en kalmte te krijgen. Vanaf het mooie terras met sauna en buitenjacuzzi geniet je van deze droomomgeving. De verschillende kamers in deze villa zijn een voor een parels met een verzorgde inrichting en een opmerkelijk oog voor detail. Zo geniet je van een prachtige zithoek met zetels die gegroepeerd zijn rond het haardvuur en van een zeer gezellige eetkamer. Maar ook het functionele aspect is fantastisch. Je beschikt immers over een volledig uitgeruste keuken, 3 zeer moderne badkamers en 5 slaapkamers. Daarnaast heb je verschillende ruimtes die ideaal zijn om tot rust te komen, waaronder een leeszaal en twee kleine zithoeken met flatscreen-tv.

Je geniet hier niet alleen van een kwaliteitsvolle villa, maar je verblijft ook in een streek die talloze natuurwonderen telt. De Grotten van Hotton bevinden zich bijvoorbeeld op slechts 2 kilometer van het verblijf en bieden je een grandioos spektakel. Terug in de openlucht reserveer je jezelf een plaatsje op de Toeristische tram van de Aisne. Deze laat je op een aangename manier kennismaken met de mooiste panorama’s van de streek. Als je houdt van spannende sensaties, dan kan je terecht bij Club Actif en RHM BuitenSport, de onmisbare vrijetijdscentra van de streek. Hier beleef je tal van buitengewone ervaringen. Lekkerbekken moeten zeker een bezoekje brengen aan Chocolaterie Defroidmont, waar ze de heerlijke artisanale pralines kunnen proeven!

 

Er wacht je een leuke vakantie als je nu je verblijf boekt in Hotton in de provincie Luxemburg.

Toegankelijkheid
1 hond welkom
Vrijetijdsvoorzieningen
Biljart
Barbecue
Sauna , Jacuzzi 
Haard
Wifi
Tafelvoetbalspel
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
5 slaapkamers
3 badkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 1 kinderstoel
Buiten
Privétuin 
Beek , Vijver
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Melissa - Customer Service Advisor
Tip(s) van Melissa Customer Service Advisor

Geniet van aangename ontspanningsmomenten in de jacuzzi.

Vergeet je zwemkledij niet.

Een vakantie in de Ardennen, dat betekent ook de traditionele keuken en lekkere streekgerechten ontdekken. Hiervoor kan je terecht bij Traiteur Pierre Willems, die je smaakpapillen verwent met al zijn beproefde knowhow.

Bijzondere bepalingen

Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en een eventuele verhoging van de waarborg.

Type woning
Vrijstaand
Ligging
In het dorpscentrum
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland, Vallei van de Ourthe
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
350 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
3
Aantal slaapkamers
4
Verwarming
Centrale verwarming
Bouwjaar
1750
Jaar van renovatie
2009

Niveau 0

  • Hall

  • Zitkamer

    Tafelvoetbalspel, Biljart
  • Leefruimte

  • Zitkamer

    Houtkachel, TV, DVD, Hifi
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Houtkachel, Elektrische kookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1, Afwasmachine x 1 Filter-koffiezetapparaat , Koffiezetapparaat Senseo , Waterkoker , Broodrooster
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1

Niveau 1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1, TV, Wastafel x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1, TV, Wastafel x 1
  • Slaapkamer 3 - 2p

    2p bed x 1, TV
  • Slaapkamer 4 - 1p

    1p bed x 1, TV
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1
  • Badkamer

    Badkuip, Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1

Niveau 2

  • Zitkamer

    Flatscreen TV
  • Zitkamer

    Flatscreen TV
  • Leeshoek

  • Slaapkamer 5 - 2p

    2p bed x 1, Douche x 1 (Italiaans), Badkuip, Wastafel x 1

Buiten

  • Privétuin

    Deels omheind, Oppervlakte 12500 m², Beekje
  • Terras

    Outdoor jacuzzi, Buitensauna
  • Vijver

    Opmerking : Niet omheind
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 6
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
100 m
Rivier
10 m
Restaurants
500 m
Winkels
3 km (Hotton)
Markt
3 km (Hotton)
VVV Kantoor
3 km (Hotton)
Mister Cash
10 km (Marche-en-Famenne)
Bus
500 m
Station
4 km (Melreux)

46 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9
Zeer goed

Anoniem NL Belgique
9,1
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Maart 2024

Uitstekend vakantiehuis

Vertalen naar het Nederlands
F. Anne FR Belgique
9,8
Gezinsverblijf met adolescenten Midweek Maart 2024

Nous avons passé 4 belles journées dans cette vieille maison bien aménagée. La situation est magnifique : vue sur la vallée et les bois à l'arrière; au delà du grand jardin. Le petit ruisseau ajoute au charme de l'extérieur. La maison est bien rénovée, le cachet de l'ancien est bien mis en valeur. Fonctionnelle et agréable. Le vieux salon est devenu une pièce de jeux avec le billard et le kicker. Nous avons pu aussi profiter de la terrasse sous le soleil... le jakuzi est un plus ...

Vertalen naar het Nederlands
C. Jeroen NL Belgique
9,6
Lang-Weekend Maart 2024

We waren met onze volwassen kinderen in dit prachtige huis (8 personen). Het huis was van alle gemakken voorzien. Vooral ook genoten van de nieuwe goed uitgeruste keuken, waar we gezamenlijk een prachtig diner hebben klaargemaakt. Alle slaapkamers waren ruim en dus goed geschikt voor een grote groep volwassenen. Het huis was ook erg sfeervol. Omgeving leuk om allerlei activiteiten te doen. Kortom, zeker de moeite waard om terug te komen.

Vertalen naar het Nederlands
W. Richard NL Belgique
8,9
Gezinsverblijf met adolescenten Midweek Februari 2024

Zeer fijne omgeving om in te vertoeven. Leuke karaktervolle woning . Vriendelijke eigenaar Vincent. Woj hebben hier een week verbleven met een gezin van 5, met 3 dochters van 17, 18 en 20jaar. Schitterende woning in een fantastische omgeving.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
9,8
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend Februari 2024

Zeer aangenaam vakantiehuis met historisch karakter, perfect gerenoveerd. Alle voorzieningen zijn aanwezig, Poolbiljart en kicker zeer geapprecieerd naats de sauna en jacuzzi. Wandelingen vanuit het huis mogelijk, dicht bij Durbuy, Hotton en Marche met vele diverse activiteiten. Een echte aanrader.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,9
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend Februari 2024

Zeer aangenaam verblijf met vrienden!! Huis veel mooier en groter dan verwacht! Alles wat je nodig had was zeker aanwezig! Een aanrader!

Vertalen naar het Nederlands
J. Lily NL Belgique
8,5
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Januari 2024

Prachtig en mooi gelegen vakantiewoning ! Perfecte en correcte gastheer ! Top !

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,8
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend Januari 2024

Al met al een heerlijk huis dat zeer goed uitgerust is. Aanrader. Zorg alleen wel tijdig ( meer dan 24 uur op voorhand de jacuzzi aanzet).

Vertalen naar het Nederlands
M. Benny NL Belgique
9,1
Groepsverblijf onder vrienden Weekend December 2023

Een aanrader! Alles was ter beschikking in het huis. Er werd positief en snel gereageerd door de eigenaar op onze vragen. Prachtige omgeving, zeker voor ons als wandelaars.

Vertalen naar het Nederlands
G. Kim NL Belgique
7,9
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend November 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

K. Boutsen NL Belgique
9,4
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend November 2023

Top huis met een goede ligging

Vertalen naar het Nederlands
W. Marco NL Belgique
9,7
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Oktober 2023

Prachtig en vooral gezellig huis, heel schoon en voorzien van alle gemakken. Prachtige ligging en, tja, als alleen warm water soms wat lang op zich liet wachten in enkele badkamers, dan is dit een fantastische accommodatie! Aanrader

Vertalen naar het Nederlands
C. Charlotte NL Belgique
10
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Oktober 2023

Het vakantiehuis straalt heel veel charme uit. Het ligt op een prachtige locatie. Het vakantiehuis is heel ruim, mooi onderhouden. Iedereen had zijn eigen badkamer, dus genoeg privacy. De keuken was heel vernieuwd. Wij raden dit huisje zeker aan ! En we komen hier zeker en vast nog eens terug! Ik zou zeggen zeker niet twijfelen, gewoon boeken!

Vertalen naar het Nederlands
L. Evelijne NL Belgique
9,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Oktober 2023

Wat een geweldig verblijf. Ik heb in al die jaren nog nooit een verblijf zo schoon aangetroffen. Wat een zaligheid om in een echt schoon huis te komen. Daarnaast mijn complimenten aan de inrichting: de sfeer van vroeger is heel smaakvol gecombineerd met het comfort van nu. En er is alles aan gedaan om voor de huurder een thuisgevoel te creëren. Alleen een wasmachine mis ik, met drie pubers zou dat zeer welkom zijn. En de deurklinken zitten hier en daar los. Wij komen zeker terug.

Vertalen naar het Nederlands
N. Mirjam NL Belgique
9,9
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Oktober 2023

Wij hebben een mooi weekend gehad in een mooi huis, tuin en omgeving.

Vertalen naar het Nederlands
W. Rik NL Belgique
9,4
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek September 2023

Een heerlijk vakantiehuis! Voldoende ruimte in de tuin voor de kinderen en hond. Heerlijke rustige omgeving met een mooie zonsondergang. Ruime nieuwe keuken, ruime slaapkamers en de zolder is heel mooi opgeknapt. Eerste verdieping mooi authentiek ingericht, je merkt dat het een oud huis is, vloer en trap kraken, maar hoort juist bij een oud (goed opgeknapt) huis. Enige nadeel was de jacuzzi, vies hoofdsteunen afgebroken en helft van de jetstreams doen het niet. Maar het huis iszeker een aanrader

Vertalen naar het Nederlands
M. Maikel NL Belgique
8,9
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend September 2023

Mooie woonst met een authentiek karakter.

Vertalen naar het Nederlands
S. Heleen NL Belgique
8,8
Groepsverblijf onder vrienden Weekend September 2023

Zalig huis met jacuzzi in een mooie omgeving

Vertalen naar het Nederlands
H. Mark NL Belgique
8,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Augustus 2023

Wij hebben een week lang met 8 personen in dit prachtige vakantiehuis verbleven. Het is een zeer sfeervol huis met mooie details. Een mooie moderne keuken met alle gemakken voorzien. Grote slaapkamers en badkamers. Bij aankomst was de jacuzzi helaas niet echt schoon. Op enkele gebruikte filters en chloortabletten na, waren er geen mogelijkheden om het water weer schoon te krijgen. Een wasmachine voor kleding zou een perfecte aanvulling zijn, zeker voor langere verblijven is dit een groot gemis.

Vertalen naar het Nederlands
H. Jeroen NL Belgique
9,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Juli 2023

Met twee gezinnen (met telkens twee jonge kinderen) een week doorgebracht in de woning. Fantastische ligging, dichtbij leuke attracties en steden. Dichtbij het centrum van Hotton voldoende supermarkten en eetgelegenheden zijn. Tuin is fantastisch, goed onderhouden, een paradijs voor kinderen en genoeg plaats voor de ouders op de twee terrassen. Huis is groot, volledig uitgerust en in orde. Sommige dingen zijn eens aan vervanging toe maar dit was niet hinderlijk. Wij komen terug!

Vertalen naar het Nederlands
V. Carola NL Belgique
8,5
Groepsverblijf onder vrienden Week Juli 2023

een heerlijk compleet en luxe vakantiehuis. De nieuwe keuken was een enorme verrassing. Deze is erg compleet en er is veel lege kastruimte waardoor je de boodschappen makkelijk kwijt kunt. Als ik een minpunt zou moeten noemen is dat het feit dat het overwegend 2 persoons bedden met 2 persoons dekbedden zijn, daardoor is het met grotere kinderen niet wenselijk om er 2 in 1 kamer te laten slapen. Maar voor ons was dat geen issue en we komen zeker eens terug.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
9,9
Gezinsverblijf met adolescenten Midweek Juni 2023

Maison remplie de charme, qui a une âme. On s'y sent très bien. Elle comporte tout ce qu'il faut pour passer un bon séjour en famille : les pièces sont grandes et les lieux d'amusement multiples (salle de jeux pour petits et grands, grand jardin, jacuzzi, télévision, coin lecture, ...). On est très loin de se marcher sur les pieds. Je recommande vivement pour un séjour en famille ou entre adultes.

Vertalen naar het Nederlands
V. Marion NL Belgique
9,7
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend Juni 2023

Wij hebben genoten van dit prachtige huis met grote mooie tuin. Tot onze verassing was er een geheel nieuwe uitgebreide keuken in huis. Alles voldoende op voorraad. De grote tuin bood voldoende afwisseling voor schaduw en zon.

Vertalen naar het Nederlands
K. Hedy NL Belgique
9,8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Juni 2023

Een prachtige locatie met een geweldig huis! Wij hebben ontzettend genoten van de grote tuin, de vernieuwde keuken en de absolute rust rondom het huis. Alles was perfect!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,3
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Mei 2023

Heel fijn vakantie huis, super goede ligging Lage deuren Mooie gerenoveerde keuken, hele mooie bovenverdieping Enkel bij aankomst was het tuinmeubilair niet proper, ze voorspelde mooi weer, … En er stonden nog 2 vuile asbakken buiten Voor de rest weinig op of aanmerkingen Algemeen genoten van een heel fijn verblijf

Vertalen naar het Nederlands
V. Kenny NL Belgique
9,1
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Mei 2023

Dit was alweer de 2e keer dat we in dit mooie huis mochten verblijven. Net zoals de vorige keer was alles weer perfect geregeld en netjes voor elkaar. Het allermooiste is wel de ruimte en vrijheid die dit huis en tuin bieden. De fijne jacuzzi is op een ideale plek in de tuin geplaatst met veel privacy onder een overkapping zodat je er ook gebruik van kan maken mocht het minder goed weer zijn. De omgeving is ook prachtig. We hebben weer een fijne tijd gehad.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,6
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Mei 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

H. Gregoire FR Belgique
9,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend April 2023

Très agréable maison, dans un coin tranquille mais cependant proche de Hotton et de ses facilités (5min en voiture). Belles ballades. La maison est charmante, bien équipée et nous avons été agréablement surpris des récentes renovations (cuisine...). Les espaces sont larges et accueillent sans soucis une grande famille! Nous reviendrons!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,4
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend April 2023

Dit huis is een aanrader. Combinatie van oude charme en moderne accenten.

Vertalen naar het Nederlands
P. André NL Belgique
8,2
Gezinsverblijf met adolescenten Week December 2022

Mooi karakteristieke huis. Met mooie grote tuin. Mooie keuken, leuk om samen te koken. Mooie woonkamer met houtkachel. Sommige deuren laag, oppassen met je hoofd. Bovenste verdieping modern en erg mooi, alleen afvoer van badkamer deed niet goed. Eerste verdieping sfeervolle kamers met 2 goeie badkamers en wc. De omgeving is leuk om te wandelen.

Vertalen naar het Nederlands
C. Martine FR Belgique
8
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend November 2022

C'est la deuxième fois que nous séjournons dans la maison (we en famille). Nous sommes cette fois un peu déçus. Notre choix s'est porté sur ce gîte car il y a un jacuzzi. Malheureusement, nous n'avons pas pu l'utiliser, impossible de le faire chauffer et l'eau était sale. Pas de bûches pour le poêle. Même si nous avons été prévenu la veille, le propriétaire aurait pu trouver une solution... La maison aurait besoin de quelques réparations... Dommage ! Vu le prix de la location...

Vertalen naar het Nederlands
J. Jennes NL Belgique
8,3
Groepsverblijf onder vrienden Weekend November 2022

Leuk huis met lage deuren (normaal voor een ouder huis maar wel rekening mee te houden. Jacuzzi werkte jammer genoeg niet en pooltafel is volledig versleten (aan vervanging toe). Mogen ook meer glazen zijn (geen bier glazen of aperitief, buiten cava glazen).

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
7,8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week November 2022

Het verblijf is goed verlopen, mooie streek. Ruime kamers. Groot nadeel de vervelende geur in de badkamers en niet zo veel licht in de badkamers. De gehanteerde energieprijzen zijn niet correct, absoluut geen huidige marktprijzen.

Vertalen naar het Nederlands
V. Gerlinde NL Belgique
9,2
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Oktober 2022

Ruime, propere kamers, ruime leefruimtes. Verschillende leefruimtes. Ideaal voor grotere familiegroepen, zelfs met verschillende leeftijden. De tuin was enorm groot, ideaal om in te ravotten of heerlijk tot rust te komen, perfect onderhouden. Alles voorhanden in de keuken, grote keuken met ruim werkblad, ideaal om samen te koken. Pooltafel en kickertafel beneden, heerlijk! Drie badkamers, de ene al wat groter en moderner dan de andere, maar niets te kort.

Vertalen naar het Nederlands
D. Vince NL Belgique
9,1
Groepsverblijf onder vrienden Midweek September 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
8,1
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Augustus 2022

Over het algemeen een aangenaam verblikf gehad omdat alles aanwezig was en er was veel ruimte. Minpunten: hinderlijke putgeur, mindere jacuzzi, vuile en verouderde bbq, slecht onderhouden tuin, verkalkte douchesproeiers, heel veel stof en spinnewebben boven je hoofd.

Vertalen naar het Nederlands
V. Danny NL Belgique
8,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Juli 2022

Prachtig oud huis ,dat volledig gerenoveerd is ,mooie tuin mooi onderhouden. Één minpuntje de foto's op jullie site ivm vijver op het terrein stroken niet met de werkelijkheid. Alle bomen rond de vijver zijn weg en wildernis van braamstruiken en andere vegetatie , onmogelijk om rond de vijver te wandelen of te genieten...

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
7,9
Gezinsverblijf met adolescenten 2-weken Juli 2022

Rustig ligging, veel wandelmogelijkheden in de buurt. Evenwel zijn er kleine herstellingswerken nodig en is er in de slaapkamers te weinig kast ruimte. Aan de geurhinder dient ook gewerkt te worden.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
9,2
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Mei 2022

Problème d'odeur d'égoûts à certains moments de la journée. Lumière insuffisante dans la salle à manger le soir. A revoir. Pour le reste, tout était nickel : maison, environs, jardin.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,7
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend Mei 2022

Een heel leuk huis dat veel ruimer is dan je verwacht. Er zijn ook meer slaapplaatsen dan genoemd in de omschrijving. Door de grote tuin en hogere ligging ten op zichten van de straat is er veel privacy. Mooi authentiek huis, zolder is modern qua uitstraling. Wel veel lage deurposten hierdoor.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
6,2
Groepsverblijf onder vrienden Week Mei 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

V. Igna NL Belgique
9,3
Gezinsverblijf met adolescenten Week April 2022

Het is een prachtig huis, voorzien van alle luxe, met volledig uitgeruste (nieuwe) keuken, comfortabele woonkamers, fijn ingerichte slaapkamers en functionele badkamers. De sauna en jacuzzi waren fantastisch. 1 minpuntje: de onfrisse geur die soms in de toiletten en badkamers hing. Alsof de riolering niet goed doorloopt of zo. Ook was er af en toe een zweem van stookolie of iets dergelijks waar te nemen, maar allemaal niet dusdanig overheersend dat het verblijf daardoor minder prettig werd.

Vertalen naar het Nederlands
V. Gunther NL Belgique
9,8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend April 2022

Prachtig verblijf, Ligging perfect, aanrader !

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,5
Gezinsverblijf met adolescenten Midweek April 2022

Prachtig Ardens landhuis, ideaal verblijf voor familie of vriendengroep.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend April 2022

Het huis was mooi maar na afloop kregen wij een mega energie rekening om nog te betalen.Op grond hiervan weet ik niet of wij dit huis nog eens zouden huren .Normaal is het wel zo netjes om een meterstand te laten zien bij aankomst en vertrek en niet met dit bedrag nog aan te komen!

Vertalen naar het Nederlands
V. Kenny NL Belgique
8,9
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Maart 2022

Wij hebben een heerlijk weekend gehad in dit mooie huis. Vooral de jacuzzi was helemaal geweldig. Alles was netjes en goed verzorgd.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken