Vakantiehuis in Lierneux voor 6 personen in de Ardennen

[103335-01]
6 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 3 Kamers
Middelmatig Lees de reacties 7,8

Deze knusse en goed uitgeruste hoeve is een ware uitnodiging tot het ontdekken van een regio die bol staat van charme en wandelmogelijkheden in de bossen. Vielsalm ligt vlakbij en is een topbestemming in de Ardennen . Dit 2-sterren vakantiehuis in de provincie Luik onderscheidt zich door zijn antieke en authentieke stijl . Badend in een sfeer van comfort breng je er gegarandeerd in...

Deze knusse en goed uitgeruste hoeve is een ware uitnodiging tot het ontdekken van een regio die bol staat van charme en wandelmogelijkheden in de bossen. Vielsalm ligt vlakbij en is een topbestemming in de Ardennen.

Dit 2-sterren vakantiehuis in de provincie Luik onderscheidt zich door zijn antieke en authentieke stijl. Badend in een sfeer van comfort breng je er gegarandeerd in alle rust en sereniteit mooie en gezellige avonden door. De leefruimte van je vakantiewoning bestaat uit een zithoek met tv en cassettehaard en een gezellige eetkamer. De rustieke en authentieke decoratie draagt bij tot een geslaagd en rustgevend uitstapje. In de uitgeruste keuken zal je naar hartenlust kunnen kokerellen voor je vrienden of familie.

Op de eerste verdieping van deze vakantiewoning in de Ardennen bevinden zich 3 gerieflijke slaapkamers (waarvan één op een mezzanine) en 1 badkamer met douche en ligbad.

Je 2-sterren vakantiewoning heeft een terras van 100 m2 wat je perfect toelaat om met volle teugen van de verrukkelijke sereniteit van de omgeving te genieten.

Dit vakantiehuis is werkelijk ondergedompeld in het landelijke groen van de provincie Luik. Genieten van het landschap en wandelen in het bos en langs de rivier zijn aan de orde van de dag. Bos en rivier liggen trouwens op amper 100 meter van de huurwoning. De nabijgelegen gemeente Lierneux is gekend voor de vele vismogelijkheden en de mooie alpijnse skipistes. Je vindt er ook een toeristisch kantoor en verschillende winkels.

Vielsalm, een zeer populaire bestemming in de Ardennen, bevindt zich op enkele minuten rijden van je vakantiehuis en biedt een waaier aan recreatieve activiteiten waar de sportiefste vakantiegangers hun hartje kunnen ophalen. Mis zeker de skipistes van Baraque Fraiture niet.

Vielsalm heeft nog meer te bieden. Wat dacht je van het aquatisch centrum Sunparks, het recreatief centrum Puzzle Planet of Avenature waar je terecht kan voor de typische Ardense sporten? Naast de verschillende winkels en restaurants vindt er in de stad regelmatig een markt plaats en is er een station.

Deze voormalige 2-sterren hoeve met zijn charmante, authentieke stijl en zijn gunstige geografische ligging heeft voor jou een fantastisch verblijf in petto. Je kunt er naar believen ontdekken en ontspannen.

Deze regio in de provincie Luik biedt je het allerbeste van de Ardennen. In Vielsalm valt er bovendien altijd wat te beleven.

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Vrijetijdsvoorzieningen
Barbecue
Geen Wifiverbinding
Haard
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
1 badkamer
3 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed
Buiten
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Sylvie - Customer Service Advisor
Tip(s) van Sylvie Customer Service Advisor

Vielsalm is niet per toeval een topbestemming in de Ardennen! Ga zeker op ontdekking uit in de stad en breng ook een bezoekje aan Baraque Fraiture.

Bijzondere bepalingen

Huisdieren verboden

Type woning
Twee onder een kap woning
Totale oppervlakte
100 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
3
Privé-ingang
Niveau 0
Verwarming
Elektrisch

Niveau 0

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    Cassettehaard, TV
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Elektrische kookplaat x 4, Oven, Magnetron (microgolf), Koelkast met vriesvak, Afwasmachine Waterkoker , Soepmixer , Filter-koffiezetapparaat
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Mezzaninekamer 3 - 2p

    2p bed x 1, Toegankelijk par une échelle
  • Badkamer

    Badkuip, Douche x 1, Wastafel x 2, WC x 1

Buiten

  • Terras

    Oppervlakte 100 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 2
Ter plekke geen brandhout voorhanden
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Bos
400 m
Rivier
300 m
Restaurants
12 km (Vielsalm)
Winkels
4 km (Lierneux)
Markt
12 km (Vielsalm)
VVV Kantoor
4 km (Lierneux)
Mister Cash
4 km (Lierneux)
Station
12 km (Vielsalm)

8 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
7 ,8
Middelmatig

S. Zohra FR Belgique
8,6
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend November 2023

Petite maison rustique mais a tout ce dont on a besoin. Parfaite pour une déconnection totale Propriétaire très disponible quand on a besoin d'elle

Vertalen naar het Nederlands
V. Ben NL Belgique
5,9
Midweek Juli 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
9,5
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Februari 2023

Typisch ardense woning. Met haard heel gezellig.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8
Groepsverblijf onder vrienden Weekend September 2022

Gastheer vooraf zeer moeilijk telefonisch bereikbaar, spreekt geen Nederlands. Gastheer heeft eerst de verkeerde woning gegeven waardoor we later op de avond wanneer we zaten te BBQ weer moesten verhuizen

Vertalen naar het Nederlands
T. Marie-Laure FR Belgique
7,7
Gezinsverblijf met adolescenten Midweek Augustus 2022

Maison très sombre, les plafonds sont bas et surtout certaines poutres, à déconseiller pour les personnes mesurant plus de 1m70. La maison est rustique, elle a son charme mais elle est limitée en confort : pas suffisamment de prise dans la cuisine, lattes de lit qui tombent, manque de couverts pour tous les convives. La maison est bien située au calme, proche de belles balades. Le propriétaire est facilement accessible.

Vertalen naar het Nederlands
D. Jerry en Wilma NL Belgique
6,3
Midweek Augustus 2022

Het is een oubollig ingericht verblijf, slechte hygiëne voornamelijk in de keuken en niet voor herhaling vatbaar. We raden dit vakantieverblijf niet aan.

Vertalen naar het Nederlands
V. Marga NL Belgique
8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Augustus 2022

Prima goede prijs en kwaliteit. Alles is aanwezig.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8
Gezinsverblijf met adolescenten Week Augustus 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken