Vakantiehuis in Marche-en-Famenne voor 2/4 personen in de Ardennen

[105884-01]
2/4 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 2 Kamers

Een kleine oase van rust midden in de Ardennen . Dat is deze knusse gite voor 2 tot 4 personen in Marche-en-Famenne . De uitzonderlijke ligging en de intieme doch comfortabele indeling zullen je zeker plezieren! Dat klein zeker ook fijn kan zijn, bewijst dit über schattige 3-sterren vakantiehuisje in Marche-en-Famenne, provincie Luxemburg . Dit...

Een kleine oase van rust midden in de Ardennen. Dat is deze knusse gite voor 2 tot 4 personen in Marche-en-Famenne. De uitzonderlijke ligging en de intieme doch comfortabele indeling zullen je zeker plezieren!

Dat klein zeker ook fijn kan zijn, bewijst dit über schattige 3-sterren vakantiehuisje in Marche-en-Famenne, provincie Luxemburg. Dit voormalige jachthuisje werd in 2013 met zorg gerenoveerd en is bereikbaar via een bospad. Het is net of je een sprookje binnenstapt. Omringd door meer dan 4 hectares aan grond, word je pas echt één met de natuur en geniet je van de voordelen (rust en héél veel ruimte) die zo’n unieke locatie met zich meebrengt. Door het gebruik van natuurlijke materialen, zoals kalk, hout en steen, verkrijgt dit vakantieverblijf een warme en gezellige uitstraling. De begane grond is omgetoverd tot één sfeervolle leefruimte met zithoek, eethoek en keuken. Kruip ’s avonds met een goed boek en lekker glas wijn op de bank. Of maak het jezelf comfortabel in een van de aangename fauteuils voor de heerlijke haard. Als dat geen genieten is! De woonkamer loopt over in de keuken met eethoek, waar je ’s ochtends rustig op kunt starten met een lekker ontbijtje terwijl je geniet van de weidse omgeving. De robuuste keuken is werkelijk waar een lust voor het oog: warm hout gecombineerd met een donker stenen aanrechtblad. Hoewel compact van stuk, zul je hier alle basisbenodigdheden vinden, zoals 2-pits keramische kookplaat, multifunctionele magnetron en koelkast met vriesvak. Zelfs aan een vaatwasmachine is gedacht, wat een luxe! Ook apparatuur als koffiezetapparaat, waterkoker en vruchtenpers zijn aanwezig, evenals voldoende servies en keukengerei. De badkamer met douche, toilet en wastafel is klein maar keurig onderhouden. In het halletje grenzend aan de badkamer vind je tevens nog een wasmachine, droogtrommel en extra koelkast. Altijd handig als je een langer verblijf in deze leuke gite boekt. Op de bovenverdieping vind je twee sfeervolle slaapkamers met twee eenpersoonsbedden. Merk op: de overloop doet dienst als tweede slaapkamer, maar door de geweldige inrichting is dit absoluut niet storend. De lieflijke details die dit vakantiehuisje rijk is, zoals de kleurrijke kussentjes, boomstronktafeltjes en schilderijtjes aan de muur, maken dat je je direct thuis voelt! Kortom, deze unieke vakantiewoning in Marche-en-Famenne, biedt alles en meer voor een heerlijk lang weekend weg. Geniet ’s ochtends van een waterig zonnetje op het terras of trek erop uit voor een stevige wandeling in de bossen en ervaar de Ardennen op haar best!

Dit geweldige vakantiehuisje is bij uitstek geschikt voor natuurliefhebbers en fervent wandelaars. Met 4000 hectare aan bos heb je gegarandeerd kilometers lang wandelplezier. De woning is dus ideaal gelegen om de Ardennen te verkennen en ligt op slechts 5 kilometer van het centrum van Marche-en-Famenne, een gezellig stadje dat, als je goed kijkt, nog tekenen vertoont van haar middeleeuwse oorsprong. Marche-en-Famenne ligt tussen de plaatsjes tuin van Calestienne. Dit kleine park met verschillende planten, bomen en struikgewas is vrij toegankelijk en de ideale locatie voor een lekkere picknick. Maar er is meer! Voor avontuurlijke outdoor activiteiten kun je terecht bij Wildtrails Sports Aventure in Jupille. Of bezoek eens een interessant museum, bijvoorbeeld het museum van het Ardennenoffensief, of een middeleeuws kasteel (het kasteel van La Roche-en-Ardenne).

Tijdens een verblijf in dit super schattige vakantiehuisje in March-en-Famenne gaan jij en je partner helemaal back to the basics. Kom tijdens een lang weekend weg geheel tot rust en beleef de Ardennen in haar meest pure vorm.

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Ligging
Afgelegen
Vrijetijdsvoorzieningen
Haard
Geen Wifiverbinding
Barbecue
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
2 slaapkamers
1 badkamer
Buiten
Privéterras 
Privétuin 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Tuinhuisje
Andere
Wasmachine , Droogtrommel
Laura - Customer Service Advisor
Tip(s) van Laura Customer Service Advisor

Breng eens een bezoekje aan het nabij gelegen plaatsje Rochefort. Deze toeristische stad met treintje, golfbaan en openlucht zwembad heeft gegarandeerd voor ieder wat wils!

NB: tijdens een verblijf in dit vakantiehuis waan je je even helemaal weg van de bewoonde wereld. Van televisie, internet en bereik op je telefoon is dus geen sprake. Hier geniet je écht van je privacy en rust. En dat is zo nu en dan helemaal niet verkeerd.

Belangrijk om te weten

Er is een kamer op de overloop

Geen teledistributie

Opmerking : Geen GSM-netwerk

Opmerking : In de winter moeilijk bereikbaar

Bijzondere bepalingen

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Huisdieren verboden

Type woning
Vrijstaand
Ligging
In de bossen
Nabijheid van wegen
In de buurt van een weg
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Bos
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
50 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
2
Verwarming
Elektrisch
Bouwjaar
1958
Jaar van renovatie
2013

Niveau 0

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    Cassettehaard, Hifi
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 2, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast met vriesvak x 1, Afwasmachine x 1 Stofzuiger , Waterkoker , Filter-koffiezetapparaat , Vruchtenpers
  • Badkamer

    Douche x 1, WC x 1
  • Berging

    Wasmachine, Droogtrommel (droogkast), Koelkast x 1

Niveau 1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    1p bed x 2
  • Kamer op overloop 2 - 2p

    1p bed x 2

Buiten

  • Privétuin

    Oppervlakte 1000 m²
  • Terras

    Oppervlakte 32 m²
  • Tuinhuisje

  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 4
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
2 m
Restaurants
10 km (La Roche)
Markt
7 km (Marche-en-Famenne)
Winkels
7 km (Marche-en-Famenne)
VVV Kantoor
7 km (Marche-en-Famenne)
Ravel
7 km (Marche-en-Famenne)
Mister Cash
7 km (Marche-en-Famenne)

43 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
8 ,4
Goed

V. Ivo NL Belgique
9,3
Verblijf van een ouder koppel Weekend Maart 2024

De woning heeft waargemaakt wat het beloofde. Knus, gezellig en uitermate rustig. Voor ons het perfecte weekend met dochter en schoonzoon. De aangekondigde minpuntjes waren zeer te relativeren en van de negatievere recensies uit het verleden hebben we niets opgemerkt. Als de gelegenheid zich voordoet komen we zeker terug.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,1
Verblijf van een jong koppel Weekend Februari 2024

Prachtig huisje, heerlijke openhaart en goed gerenoveerd. Persoonlijk hadden we wel een paar dingen anders ingericht zoals het salontafeltje en een wat meer neutrale rolgordijnen. Verder een prachtig weekend gehad en heerlijk genoten.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend Februari 2024

Een zeer leuk vakantiehuis, waar je door de leuke locatie, volledig kan ontspannen!

Vertalen naar het Nederlands
S. Tom NL Belgique
8,8
Lang-Weekend Januari 2024

huis is in orde, enig minpunt is de bereikbaarheid (rijweg in slechte staat)

Vertalen naar het Nederlands
V. Inge NL Belgique
9,6
Verblijf van een jong koppel Weekend December 2023

Heel gezellig huisje. Prachtige ligging en ook schitterende streek. Alles wat wij nodig hadden was aanwezig

Vertalen naar het Nederlands
B. Benjamin FR Belgique
7,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend November 2023

Qq petite chose à réparer et signaler l, accès si mauvais temps et état du chemin,gros cailloux pointu

Vertalen naar het Nederlands
R. Marjon NL Belgique
8,6
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Midweek November 2023

wij hebben het heel erg naar ons zin gehad, en komen zeker terug

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,6
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Oktober 2023

Toen we vooraf de recensies lazen waren we een beetje bang voor wat we aan zouden treffen. Maar het viel ons alles mee. Het huisje is mooi, netjes en voor een gezin met een kindje van 15 maanden gaat het prima. Je zit mooi afgelegen, middenin het bos. Voor wie letterlijk en figuurlijk even wil afschakelen (je bent helemaal off-grid en zonder Wifi) is dit een heerlijke plek om te verblijven. Tegelijk zijn verschillende mooie plaatsjes in de Ardennen goed aan te rijden. Voor herhaling vatbaar!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,1
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Oktober 2023

Prachtig huisje op een idyllische locatie. Wij hebben hier een heerlijk verblijf gehad. Aan te raden.

Vertalen naar het Nederlands
W. Bas NL Belgique
9,2
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Midweek Oktober 2023

Wij hebben een prima verblijf gehad in dit huisje. Met verbazing heb ik alle slechte reviews gelezen. Het is een keurig net huisje op een hele mooie plek in het bos met. Ja, de toerit is onverhard, maar je rijdt er echt je auto niet op kapot. De muren zitten niet onder de doodgedrukte insecten, de bedden stinken niet en zien er ook niet vlies uit. De tuinstoelen staan gewoon in het bijgebouwtje. Alles is aanwezig en er ligt genoeg hout voor een hele winter. Tophuisje. Zeker waard om te bezoeken.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
8,8
Groepsverblijf onder vrienden Weekend September 2023

Beaucoup de commentaires négatifs sont injustifiés. La maison est propre, les lits très confortables, l'endroit est idyllique, le calme est bien présent. Le manque de connexion est un problème pour télécharger les ballades aux alentours et on est prévenu juste la veille lors de la confirmation de l'heure d'arrivée que l'eau n'est pas potable...

Vertalen naar het Nederlands
S. Patrick FR Belgique
8,6
Verblijf van een ouder koppel Midweek September 2023

Lieu de solitude exceptionnel. Dans la forêt, sans wifi, en zone " blanche" Décrochage assuré. Et pourtant à quelques minutes de Marche en Famenne

Vertalen naar het Nederlands
T. Bart NL Belgique
7,5
Verblijf van een jong koppel Lang-Weekend Augustus 2023

Zoals eerder benoemd zeer aan onderhoud toe. Hier en daar zijn dingen kapot, veel doodgeslagen insecten op de daken/muren, vlekken in het beddengoed en op de bank/stoelen ect. Ook is de communicatie met eigenaren lastig. Meermaals gevraagd om informatie en deze niet ontvangen. Het allerbelangrijkste wat miste is de waarschuwing over het pad naar boven. Wij hebben tijdens ons verblijf noodgedwongen de auto moeten laten staan omdat het ons onze koppeling en bumpers kostte om boven te komen. Als wij dit van te voren hadden geweten hadden wij een andere auto geregeld of een ander verblijf gekozen. Het is dus een zeer terug naar de basis verblijf. Vooral de omgeving/natuur maakt het de moeite waard. ?Maar zeker niet te veel verwachten.

Vertalen naar het Nederlands
V. Bart NL Belgique
7,9
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Midweek Augustus 2023

mooie ligging in de natuur maar hier en daar opknapbeurt nodig

Vertalen naar het Nederlands
J. Lotte NL Belgique
7,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen 2-weken Juli 2023

Zoals eerder vermeld, niet proper bij aankomst. Na zelf nog een extra poetsbeurt te geven en de douche+lavabo te onstoppen waren de spinnen weg en liep het water weer goed door. Zetels aan vernieuwing toe alsook keukenmateriaal. Heel leuke tuin, zeer rustig en super ligging. Onze 2 weken in het huisje waren heel leuk.

Vertalen naar het Nederlands
Donatienne
___ Antwoord van Donatienne, Ardennes-étapes
___ heeft geantwoord op 02/10/2023

De eigenaar, gevoelig voor uw suggesties, heeft gedaan wat nodig was om het sanitair te repareren, het servies is vernieuwd en de sofa is vervangen door een nieuwe.

Anoniem FR Belgique
7,9
Groepsverblijf onder vrienden Midweek Juni 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

E. Yvonne NL Belgique
7,9
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Midweek Juni 2023

Charmant klein huisje. Wel aan onderhoud toe. Toegangsweg lastig te vinden en een uitdaging met een lage auto. Schoonmaak keuken was niet goed. Geen trapleuning bij een best steile trap. Badkamer erg klein. Kraanwater is niet drinkbaar. Verder wel een prachtige plek midden in het bos. Voor rustzoekers ideaal.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,5
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend Juni 2023

Ik heb een heerlijke vakantie gehad, die me geestelijk oplaadde. bedankt voor alles

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
7,6
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Mei 2023

Huisje zelf inorde en ligging is ook leuk. Voor een weekendje weg zonder t, gsm en wifi zeker een aanrader. Enkel wel eigen kussens en lakens voorzien. Deze hebben wij bij aankomst nog gekocht in action. Ook lakens in zetel leggen want deze waren vuil. Anders was alled wel inorde.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
7,4
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Gepersonaliseerd verblijf Mei 2023

Prachtige ligging. Ooit veel liefde ingestopt die nu verdwenen lijkt

Vertalen naar het Nederlands
L. Marc NL Belgique
8,3
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Midweek April 2023

Goed met uitzondering badkamer

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
8,2
Groepsverblijf onder vrienden Weekend April 2023

L'endroit où se situe la maison est juste magnifique ! Couper du monde , idéal pour se ressourcer. Cependant, la maison manque un peu d'entretien et c'est bien dommage !

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
6,5
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Weekend April 2023

Het was al eerder geschreven, maar het huisje is vergane glorie. De potentie is er, het is een mooie plek, maar van binnen is het slecht gesteld. Muren geel van de rook, vies beddengoed (met haren), overal spinnenraggen en meubels die echt aan vervanging toe zijn. We kunnen daar best wat doorheen kijken, maar als een woning niet fris is, wordt dat lastig. We hebben twee slaapzakken gekocht omdat we het bed echt te smerig vonden.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem EN Belgique
8,6
Verblijf van een jong koppel Lang-Weekend Maart 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
7,4
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek Februari 2023

De woning is ooit met veel zorg gerenoveerd, duurzame materialen en stevige constructie. Vandaag ontbreekt het aan liefde en onderhoud. De woning moet opgefrist worden (schilderwerken, want overal roet). Er zouden wat kleine dingen vernieuwd moeten worden: borden, kommetjes, zetel, kookvuur, zetel, ... en extra kast op de slaapkamer. Wij waren niet de eerste met die feedback (we lazen al opmerkingen sinds 2020 in het gastenboek), blijkbaar geen investering meer waard voor de eigenaars.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
8,5
Verblijf van een ouder koppel Lang-Weekend Februari 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

S. Daan NL Belgique
8,7
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Weekend Februari 2023

Dit vakantiehuis is een plaatje voor wie rust wil en/of een paar dagen zonder internet kan. Tis klein en fijn. En met zorg ingericht. In de omgeving genoeg te doen. Een top onderkomen!

Vertalen naar het Nederlands
D. Elias NL Belgique
4,9
Verblijf van een jong koppel Weekend Januari 2023

De liefde die dit zalig gelegen huisje ooit heeft gehad (derde maal dat we het boekten) is helaas verdwenen. Het was spijtig te zien dat het aan zijn lot wordt overgelaten.

Vertalen naar het Nederlands
V. Tom NL Belgique
7,7
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Lang-Weekend December 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
8,8
Groepsverblijf onder vrienden Weekend November 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
8
Verblijf van een jong koppel Week November 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem DE Belgique
9,6
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Midweek Oktober 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

H. René van NL Belgique
9
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Midweek Oktober 2022

Een heel mooi vrijstaand huisje, midden in de natuur, om helemaal tot rust te kunnen komen. Vanuit het huisje heerlijke wandelingen gemaakt, en ook wandelingen en uitjes gemaakt in Rendeux en Roche en Ardenne

Vertalen naar het Nederlands
D. Garrelt NL Belgique
9,1
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Oktober 2022

Geweldig piep klein huisje midden in het bos! Met de buitenhaard aan genieten van de stilte, het groen en de vele sterren!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,4
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend Oktober 2022

Fajne miejsce na odciecie sie od mediow i pobyt na lonie natury w spokoju i ciszy otaczajacego lasu, przy cieple kominka.Milo spedzony czas w ladnym otoczeniu.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend September 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

B. Anita NL Belgique
9,1
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Midweek September 2022

Alles wat je nodig hebt voor een break out is aanwezig. We hebben genoten van de prachtige natuur en het leuke huisje. Ik zou het charmant noemen.

Vertalen naar het Nederlands
B. Sandra NL Belgique
8,1
Verblijf van een ouder koppel 2-weken September 2022

Heel leuk huis voor wie goed ter been (ivm steile trap) en niet te groot is (ivm zeer krappe douche). Gezellig huis, goede bedden en fijne open haard. Verder alles aanwezig en prachtig mooie omgeving. Communicatie mag/moet sneller

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
8
Gezinsverblijf met adolescenten Week Juli 2022

Le séjour idéal pour une déconnexion parfaite. La nature y règne en maître. Idéal en saison estivale pour les amoureux de la vie au vert. Petit bémol propreté et entretien. Le premier se résout par vos propre moyen grâce à la machine à lessiver dispo sur place. Pour le second point, cela mériterait d’un bon coup de peinture. Si l’on ne s’arrête pas à ce genre de détails, il y a moyen d’y passer un très bon séjour car l’endroit est calme et charmant à souhait.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
7,8
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend Juni 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
8,6
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Midweek April 2022

Zeer mooie ligging, midden in het bos.

Vertalen naar het Nederlands
F. Lars NL Belgique
8,3
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend April 2022

Wat een prachtige locatie! Het huis is midden in het bos en van internet of telefonie is inderdaad geen sprake. Zoals eerder aangegeven is het aan te raden om een SUV of auto met voldoende bodemspeling mee te nemen om bij het huis te geraken want de weg ernaartoe kan een uitdaging zijn. Het huis kan hier en daar wel wat onderhoud gebruiken. Vooral de keuken en de Haard verdienen wat aandacht. Met kleine kinderen niet aan te raden, Al met al een top verblijf en we komen zeker nog eens terug.

Vertalen naar het Nederlands
K. Danny NL Belgique
9,3
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend April 2022

We hadden een heel fijn weekend in dit knusse huisje, alles wat je nodig hebt is er. ( behalve drinkbaar water maar dat was verwittigd) De check in verloopt contactloos maar je krijgt vooraf een duidelijke infomail waardoor alles vlot verliep.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken