Appartement in Ovifat voor 4 personen in de Ardennen

[105646-01]
4 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 2 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 8,6

Dit appartement in het hartje van de Hoge Venen bevindt zich vlak bij de skipistes van Ovifat en is heel comfortabel en prachtig ingericht . Hier wacht je een droomvakantie in de natuur. Bij aankomst word je al meteen verleid door de zorg waarmee dit appartement werd ingericht . Alles is in harmonie en de kamers geven je een goed gevoel. Deze accommodatie is geschikt voor 4...

Dit appartement in het hartje van de Hoge Venen bevindt zich vlak bij de skipistes van Ovifat en is heel comfortabel en prachtig ingericht. Hier wacht je een droomvakantie in de natuur.

Bij aankomst word je al meteen verleid door de zorg waarmee dit appartement werd ingericht. Alles is in harmonie en de kamers geven je een goed gevoel. Deze accommodatie is geschikt voor 4 personen. Er zijn 2 slaapkamers waarvan één met stapelbed, ideaal dus voor een gezin met twee kinderen. Dit verblijf is bovendien een waar paradijs voor de jongsten die hier het plezier van het plattelandsleven ontdekken en genieten van de prachtige, ruime en mooi onderhouden tuin. De ruimtes binnen hebben een charmante inrichting met een ziel zijn heel gezellig.  Vooral de kleine zitruimte waar je zalig kunt ontspannen. De ultramoderne keuken is opmerkelijk goed uitgerust en er is aan alles gedacht om je familie te betoveren. Bovendien kan je gebruikmaken van de private parking met 3 parkeerplaatsen.

De vakantiewoning biedt niet alleen alle comfort, ze is ook ideaal gelegen om de streek te gaan ontdekken. Je bevindt je op slechts 3 kilometer van het Signal de Botrange, het hoogste punt van België. Dat betekent dat je vlakbij prachtige wandelwegen en adembenemende uitzichten kunt ontdekken. Verken de vele pareltjes op een originele manier dankzij Ardenne Activity. Trek er bijvoorbeeld op uit met de e-scooter, een elektrische step en leuk alternatief voor de mountainbike. Bij het betoverende meer van Robertville vind je nog tal van andere activiteiten. En zeker niet te missen: een bezoekje aan het Kasteel van Reinhardstein, een fenomenaal gebouw dat getuigt van een rijk historisch erfgoed.

Wacht niet langer en boek nu een unieke vakantie in Ovifat!

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Vrijetijdsvoorzieningen
Barbecue
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
2 slaapkamers
1 badkamer
Voorzieningen voor baby’s
1 kinderstoel , 1 babybed
Buiten
Privéterras 
Privétuin 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Sandrine - Customer Service Advisor
Tip(s) van Sandrine Customer Service Advisor

De ultra-uitgeruste keuken verwent de hele familie.

Denk aan een barbecue in de zomer.

Een wintervakantie is een echte aanrader in deze streek, want de accommodatie bevindt zich vlak bij de skipistes van Mont Rigi, het hartje van het mooiste skigebied van België.

Bijzondere bepalingen

Deze woning is uitsluitend bestemd voor families.

Huisdieren verboden

Type woning
Twee onder een kap woning
Ligging
Op het platteland
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
64 m²
Aantal niveaus
1
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
2
Verwarming
Centraal + Elektrisch + Bas
Jaar van renovatie
2011

Niveau 0

  • Zitkamer

    TV, DVD, Radio-CD
  • Leefruimte

  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast met vriesvak x 1, Diepvriezer, Afwasmachine x 1 Stofzuiger , Waterkoker , Broodrooster , Koffiezetapparaat Senseo , Soepmixer , Filter-koffiezetapparaat , Gourmetstel , Raclette
  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    Stapelbed x 2
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1

Buiten

  • Privétuin

    Oppervlakte 250 m²
  • Terras

    Oppervlakte 12 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 3
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
500 m
Rivier
2 km
Meer
4 km (Robertville)
Skipiste
150 m
Restaurants
500 m
Winkels
2 km
Markt
12 km (Malmedy)
VVV Kantoor
4 km (Robertville)
Mister Cash
12 km (Malmedy)
Bus
150 m
Station
22 km (Eupen)

18 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
8 ,6
Zeer goed

G. Alexandru EN Belgique
8,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Januari 2024

If you're lucky enough to get this home to go skiing at Ovifat ski-club, then it's perfect. 8 minutes walk to the piste. Parking is included, which was excellent. The host was very welcoming, spoke 3 languages (french/nederlands/english)

Vertalen naar het Nederlands
C. Rifat FR Belgique
9,1
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Augustus 2023

La maison est idéalement situé (signal de botrange, lac de robertville, parcs animaliers). Logement super pratique pour une famille avec 2 enfants. Il y avait tous ce qu'il faut dans la cuisine et chambres (lit et table bébé). Le propriétaire est très sympa et acceuillant en plus d'être disponible (tout en restant trés discret). Nous avons passé un trés agréable séjour. Merci Monsieur! On reviendra sans aucun doute.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,2
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend Juli 2023

Ideale plaats om te overnachten en tijdens de dag uitstappen te doen...

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
7,8
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Week Juli 2023

Het appartement was in iemands huis. We hadden meer privacy verwacht. Bovendien was het aanzienlijk kleiner dan we ons hadden voorgesteld, wat een probleem was tijdens het regenachtige weer. De wifi verbinding viel dermate vaak weg, dat die niet bruikbaar was. Het was ook iets minder schoon dan we gewend zijn.

Vertalen naar het Nederlands
W. Bas NL Belgique
9,8
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Week Juli 2023

Zeer mooie ligging, aan de rand prachtig wandel gebied. Je kunt vanaf het huisje mooi wandelen en fietsen. Zeer gastvrij eigenaar. Prachtige tuin met meerdere zitjes.

Vertalen naar het Nederlands
N. Bregje NL Belgique
8,6
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Mei 2023

Zeer charmant appartement met kleine woonkamer en keuken maar ruime slaapkamers. Heerlijke tuin voor privé gebruik. Eigenaar is zeer vriendelijk en discreet. Huisje ligt op een zeer centrale locatie. We hebben genoten van een heerlijk verblijf in dit huisje en komen graag eens terug!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,4
Groepsverblijf onder vrienden Weekend April 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem FR Belgique
10
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Februari 2023

Un appartement accueillant, bien tenu, fonctionnel, idéalement situé dans cette belle région qui mérite le détour.

Vertalen naar het Nederlands
A. Audrey NL Belgique
7,2
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week December 2022

Het vakantiehuis werd ons door Ardennes Etapes voorgesteld daar ons ander gekozen vakantiehuis niet meer werd verhuurd en wij een alternatief moesten nemen. Op foto’s en qua beschrijving lijkt het huis veel ruimer dan het in werkelijkheid is. Het is een gedeelte van een bestaand huis welk werd ingericht als logement. De toegangsdeur is een schuifraam. Alles is zeer compact. De woning was niet netjes gekuist, in de keuken is niet alle basismateriaal aanwezig. De eigenaar is vriendelijk.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem EN Belgique
8,3
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Oktober 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

S. Marc FR Belgique
9,1
Verblijf van een ouder koppel Week September 2022

Excellent séjour, endroit très calme proche des sentiers de randonnée . Le logement 3 étoiles vaut un 4 étoiles....Toutes les commodités y sont!!! ET puis notre hôte quelle gentillesse liée avec une disponibilité très grande....Vraiment à recommander!!!!!!!!!

Vertalen naar het Nederlands
B. Grégory FR Belgique
10
Gezinsverblijf met adolescenten Week Augustus 2022

C'était parfait ! Nous avons été très bien accueillis. Le logement était impeccable et idéalement situé. Nous avons passé un excellent séjour.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
9,4
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Augustus 2022

Très agréable maison et très gentil propriétaire. Situation idéale pour profiter de toutes les possibilités de visites/randonnées/activités proposées.

Vertalen naar het Nederlands
A. Chris NL Belgique
8,7
Gezinsverblijf met adolescenten Week Juli 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem FR Belgique
9
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend Juli 2022

Excellent séjour. Rien à redire.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8
Verblijf van een ouder koppel Week Juni 2022

Deze woning heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding. Er is een grote tuin waar altijd zon of schaduw is. De eigenaar is een goede gastheer die ook Nederlands spreekt. Een aanrader voor twee ouderen eventueel met 2 kinderen.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
7,8
Gezinsverblijf met adolescenten 2-weken Mei 2022

Eenvoudig vakantiehuis voor wie de mooie omgeving belangrijker vindt dan de accommodatie. De inventaris kan wat onderhoud gebruiken (wifi, bedbodem, koekenpan, lekkende kranen). De tuin is fantastisch: lekker groot met veel zon. Voor vier personen (twee volwassenen, twee pubers) zijn de woonkamer en keuken wel aan de erg krappe kant. De foto's suggereren een ruimte die er in werkelijkheid niet is.

Vertalen naar het Nederlands
D. Ellen NL Belgique
5,1
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend April 2022

Accommodatie is niet luxueus en wat verouders, maar gezien de mooie locatie en prijs op zich nog ok. Alleen was bij ons het huis niet gepoetst. Op de vloer, zetel en matten plakten vuil en etensresten. Er lag een dikke laag stof op de TV, vensterbank, ... In tijden van Covid absoluut onaanvaardbaar voor ons. Vandaar een dikke tegenvaller voor ons.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken