Vakantiehuis in Somme-Leuze voor 9 personen in de Ardennen

[107232-01]
+
9 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 4 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 8,6

In deze ruime vakantiewoning in Somme-Leuze beschik je over 4 slaapkamers, 1 badkamer, een sauna en jacuzzi. Hier voelt een vakantie in de Ardennen aan als pure luxe, zowel voor groot als klein. De warme houttoetsen en de vrolijke kleuraccenten maken van dit vakantiehuis in provincie Namen de perfecte plaats om volledig te ontspannen! Relax in de outdoor jacuzzi met zicht op de natuur of...

In deze ruime vakantiewoning in Somme-Leuze beschik je over 4 slaapkamers, 1 badkamer, een sauna en jacuzzi. Hier voelt een vakantie in de Ardennen aan als pure luxe, zowel voor groot als klein.

De warme houttoetsen en de vrolijke kleuraccenten maken van dit vakantiehuis in provincie Namen de perfecte plaats om volledig te ontspannen! Relax in de outdoor jacuzzi met zicht op de natuur of blijf lekker binnen en geef lichaam & ziel een oppepper in de sauna. Kids die bruisen van de energie kunnen zich dan weer volledig uitleven in de riante tuin. De schommel en glijbaan zijn in alle seizoen goed voor uren plezier! In de zomer beleven jullie samen zeker ook mooie momenten rond het petanqueveld. En in de winter kunnen jullie gezellig opwarmen rond de houtkachel in de leefruimte. Bovendien kan je hier in elk seizoen heerlijk barbecueën. Een leuke plus: laat je trouwe viervoeter meegenieten van de Ardense buitenlucht want hij is in dit vakantiehuisje meer dan welkom.

Hier verblijf je met 9 personen vlakbij het bos en op zo’n 200m van een rivier. Ideaal voor natuurliefhebbers! Je verblijft in Somme-Leuze, een gemeente die bruist van activiteiten voor de hele familie. Wat dacht je van een picknick aan de oever van de Ourthe in het dorpje Noiseux? Geniet daarna van wandelingen op maat van kids: “Mes aventures d’enchanteur”, zes wandelingen met vragen en spelletjes voor kinderen van 6-12 jaar, of “L’aventure de Nettine”, een bosspel voor de allerkleinsten. Op stap zonder kids? De Brouwerij Minne is volgens ons een echte aanrader! Proef er hun streekbiertjes op basis van spelt, een typisch Ardense graansoort.

In deze 3,5-sterren villa kan je alleen maar een geslaagde groepsvakantie beleven! Of je nu in de zomer of winter komt, hier geniet je van de ideale combo van natuur en lokale lekkernijen.

Toegankelijkheid
2 hond(en) toegelaten
Vrijetijdsvoorzieningen
Jacuzzi  , Loungeruimte , Sauna
Haard
Wifi
Barbecue
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
4 slaapkamers
1 badkamer
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 1 kinderstoel
Buiten
Spellen voor buiten
Privétuin 
Privéterras 
Andere
Wasmachine , Droogtrommel
Jennifer - Customer Service Advisor
Tip(s) van Jennifer Customer Service Advisor

Dankzij de vele vrijetijdsvoorzieningen krijg je hier in elk seizoen een echt vakantiegevoel. Verblijf je buiten het hoogseizoen? Dan geniet je niet alleen van extra rust maar ook van een zachter prijsje! 

Bijzondere bepalingen

Deze woning is uitsluitend bestemd voor families.

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Type woning
Vrijstaand
Ligging
Op het platteland
Nabijheid van wegen
In een doodlopende straat
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
210 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
4
Verwarming
Centrale verwarming

Niveau 0

  • Hall

  • Ontspanningsruimte

    Sauna, Douche x 1, Ligstoelen x 1
  • Zitkamer

    Houtkachel, TV
  • Eetkamer

    Houtkachel
  • Ingerichte keuken

    Inductiekookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1, Afwasmachine x 1 Stofzuiger , Waterkoker , Filter-koffiezetapparaat
  • Berging

    Wasmachine, Droogtrommel (droogkast)
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 2 - 3p

    1p bed x 1, 2p bed x 1
  • Slaapkamer 3 - 1p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 4 - 2p

    1p bed x 2
  • Badkamer

    Badkuip, Douche x 1, Wastafel x 2, WC x 1

Buiten

  • Privétuin

    Omheind, Oppervlakte 1600 m²
  • Terras

    Outdoor jacuzzi
  • Buitenspeeltuigen

    Schommel, Glijbaan, Petanqueveld, Trampoline
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
500 m
Rivier
200 m
Restaurants
10 m
Winkels
5 km
Markt
12 km (Markt)
VVV Kantoor
2 km
Mister Cash
12 km (Markt)
Station
12 km (Markt)

4 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
8 ,6
Zeer goed

B. Vanessa NL Belgique
9
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Mei 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
8
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend April 2023

Goed basis huisje, leuke jacuzzi en sauna, leuk dat de tuin omheind is, enkel de ontvangst vond ik niet meteen warm, ook bij het vertrek werd er opnieuw een ganse rondgang gegaan van alles wat we mogelijks aangeraakt hebben om te kijken of we niets stuk gemaakt hebben. Het voelde raar aan dat er in het huisje twee camera's hingen, (veiligheidscamera's, die dus mogelijks tijdens ons verblijf ook aanstonden. Indien niet, zou het fijn geweest zijn dat dit vermeld werd)

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,2
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Februari 2023

Sauna was zeer goed. Van de jacuzzi werkte er maar van een kant de jets, wat niet zo aangenaam is als je er met meerdere mensen inzit.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,1
Groepsverblijf onder vrienden Weekend September 2022

Prima vakantie huis

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken