Chalet in Stoumont voor 6 personen in de Ardennen

[103318-02]
+
6 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 3 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 9

Charmante chalet met sauna, haard en prachtige tuin, heerlijk rustig gelegen midden in de natuur. Ideaal voor fervent wandelaars en hondenliefhebbers, met veel toeristische activiteiten in de buurt. Verstopt tussen de bomen vind je dit gezellige vakantiehuis voor zes personen nabij Stoumont , provincie Luik . De vakantiewoning is heerlijk rustig gelegen midden in de...

Charmante chalet met sauna, haard en prachtige tuin, heerlijk rustig gelegen midden in de natuur. Ideaal voor fervent wandelaars en hondenliefhebbers, met veel toeristische activiteiten in de buurt.

Verstopt tussen de bomen vind je dit gezellige vakantiehuis voor zes personen nabij Stoumont, provincie Luik. De vakantiewoning is heerlijk rustig gelegen midden in de natuur en vormt het ideale verblijf voor fervent wandelaars en natuurliefhebbers. Het 3.5-sterren verblijf beschikt over een gezellige woonkamer met cassettehaard, comfortabele banken, kabeltelevisie en Dvd-aansluiting. De zithoek staat in open verbinding met de eetkamer en keuken, die van alle gemakken is voorzien. Zo vind je er onder meer een 4-pits elektrische kookplaat, magnetron, koelkast met vriesvak en afwasmachine. Tevens is er een waterkoker, (Senseo)koffiezetapparaat en soepmixer aanwezig. Een keer een avondje geen zin om te koken? Ga dan voor een lekkere raclette maaltijd of snelle snack, want ook aan een raclettestel en friteuse is gedacht. De bovenverdieping telt drie mooi verzorgde slaapkamers, waarvan een kamer is voorzien van privébadkamer met wastafel en douche. In de gezamenlijke badkamer met wastafel, toilet, wasmachine en droger vind je een heerlijk ligbad waar je 's avonds even lekker van een warm bad kunt genieten. Voor de ultieme ontspanning begeef je je naar de tweede etage. Deze werd ingericht met een prachtige houten sauna en enkele ligstoelen. De perfecte ruimte om tijdens je vakantie heerlijk tot rust te komen. Handig: ook aan de kleintjes is gedacht. De gite beschikt over een babybedje, badje, kinderstoel en verzorgingskussen. In de riante tuin met schommel en speelhuisje, zullen de kinderen zich uitstekend vermaken. Voor de volwassenen is het bovendien een heerlijke plek om op het terras te genieten van de zon, het kabbelende beekje in de tuin of simpelweg van de prachtige omgeving. Ook de hond zal in zijn nopjes zijn, want deze mag gewoon gezellig mee op vakantie. En als het weer een beetje mee zit, komt de barbecue op houtvuur mooi van pas. Als dat geen genieten is!

Een vakantiehuisje in de buurt van Stoumont is de ideale manier om de Belgische Ardennen eens goed te verkennen. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen en 100% genieten van de schone landschappen en de ongelofelijke uitzichtpunten over de vallei. Trek je wandelschoenen aan en maak een tocht langs de oevers van de Amblève. Of breng een bezoekje aan het Ardense plaatsje Coo, met zijn beboste valleien, de waterkrachtcentrale en zijn beroemde waterval van 15 meter. Ook het aangrenzende pretpark Plopsa Coo mag je zeker niet overslaan. De kinderen zullen het geweldig vinden! Voor een avontuurlijke middag begeef je je naar Coo Adventure of Newlife Outdoor Activity Center. Hier kun je terecht voor een breed scala aan activiteiten zoals challenge parcours, paintball, kajak, en mountainbiken. Ook klimmen, abseilen en boogschieten behoort tot de mogelijkheden. Beleef een te gekke dag vol spanning en sensatie! Voor degenen die het liever iets rustiger aan doen is het Wild Park Coo of het December '44 museum een aanrader. Laatstgenoemde is volledig gewijd aan de Tweede Wereldoorlog en in het bijzonder aan de Slag om de Ardennen. Handig: op nog geen half uurtje rijden van Stoumont vind je tal van leuke stadjes zoals Malmedy, Stavelot en Spa. Jij hoeft je tijdens een vakantie in de Ardennen dus absoluut niet te vervelen!

Boek nu dit super charmante houten vakantiehuisje midden in de natuur en geniet dit voorjaar nog van een heerlijk ontspannen vakantie in de Belgische Ardennen!

Toegankelijkheid
3 hond(en) toegelaten
Specifieke interesses
Burlen van het hert
Vrijetijdsvoorzieningen
Sauna , Loungeruimte
Haard
Wifi
Barbecue
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
1 badkamer
3 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybad , 1 babybed , Aankleedkussen , 1 kinderstoel
Buiten
Privéterras 
Spellen voor buiten
Privétuin 
Parking en voorzieningen 
Carport , Privéparking
Andere
Wasmachine , Droogtrommel
Linda - Customer Service Advisor
Tip(s) van Linda Customer Service Advisor

Beleef een hilarische dag in de prachtige streek van Stoumont met een gezellig potje boerengolf bij de Monville boerderij. Op een uitzonderlijk parcours van 1700 meter lang op 360 meter hoogte heb je een spectaculair uitzicht over de vallei van de Amblève. Een leuke activiteit voor jong en oud!

Bijzondere bepalingen

Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en een eventuele verhoging van de waarborg.

Type woning
Vrijstaand
Ligging
In een gehucht
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Bos, beek
Oriëntatie
Zuid-West
Totale oppervlakte
140 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
3
Privé-ingang
Niveau 0
Verwarming
Warmtepomp
Verwarming
Verwarming op electrische accumulatie
Bouwjaar
1955
Jaar van renovatie
2016

Niveau 0

  • Hall

  • Zitkamer

    Cassettehaard, TV, DVD
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Elektrische kookplaat x 4, Oven, Afzuigkap, Magnetron (microgolf), Koelkast met diepvriezer, Afwasmachine Stofzuiger , Waterkoker , Friteuse , Broodrooster , Koffiezetapparaat Senseo , Soepmixer , Filter-koffiezetapparaat
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    1p bed x 2
  • Slaapkamer 2 - 2p

    1p bed x 2
  • Slaapkamer 3 - 2p

    2p bed x 1, Wastafel x 1, Douche x 1
  • Badkamer

    Badkuip, Wastafel x 1, WC x 1, Wasmachine, Droogtrommel (droogkast)

Niveau 2

  • Ontspanningsruimte

    Sauna

Buiten

  • Privétuin

    Oppervlakte 800 m²
  • Buitenspeeltuigen

    Huisje voor kinderen, Glijbaan
  • Terras

    Oppervlakte 8 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 3
  • Carport

    Aantal parkeerplaatsen: 1
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Bos
20 m
Rivier
2 m
Ravel
13 km (Trois-Ponts)
Skipiste
15 km (Wanne)
Restaurants
6 km (La Gleize)
Winkels
6 km (Stoumont)
Markt
13 km (Trois-Ponts)
VVV Kantoor
6 km (Stoumont)
Mister Cash
18 km (Stavelot)
Bus
6 km (La Gleize)
Station
10 km (Coo)
Luchthaven
70 km (Bierset)

12 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9
Zeer goed

Anoniem NL Belgique
8,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Januari 2024

Perfecte plek om even te ontsnappen, maar wel dicht genoeg bij bv. restaurant of winkel.

Vertalen naar het Nederlands
D. Angela NL Belgique
9,7
Gezinsverblijf met adolescenten Midweek April 2023

Mooi, schuin, net huisje, op prachtige locatie. Eigenaresse zeer vriendelijk.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,8
Gezinsverblijf met adolescenten Week Februari 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

B. HERBERT NL Belgique
9
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Weekend Januari 2023

Een rustig gelegen, gezellig en piekfijn onderhouden vakantiehuis.

Vertalen naar het Nederlands
L. Meert FR Belgique
8
Verblijf van een ouder koppel Weekend November 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

C. Karine FR Belgique
9,9
Gezinsverblijf met adolescenten Week Oktober 2022

Accueil plus que charmant et maison totalement à notre goût. Le sauna est bien présent et semble très chouette mais nous ne l’avons pas utilisé.

Vertalen naar het Nederlands
S. Marga NL Belgique
7,1
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Week September 2022

Het huis ligt te veel tussen de bomen waardoor zonlicht geen kans krijgt. Het is dus behoorlijk vochtig. In de omschrijving stond dat de tuin een omheining had maar dit is niet zo. Onze honden waren dus weggelopen terwijl het donker was.

Vertalen naar het Nederlands
F. Marco NL Belgique
8,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen 2-weken Augustus 2022

Deze vakantievilla ligt in een zeer mooi deel van de Ardennen. Vanuit de achtertuin loop je zo een van de vele wandelroutes op. Het huis is gezellig en is voor een deel ge-update. Bankstel en rolgordijnen lijken vergeten. Een mooie extra is de ruime sauna en relaxruimte in de zolder van de woning. Ook het speelhuisje met zandbak is een mooie extra. De eigenaresse is zeer vriendelijk en spreekt beter Engels dan ze toegeeft. We hebben ons uitstekend vermaakt.

Vertalen naar het Nederlands
Q. Marie NL Belgique
9,1
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Juli 2022

Uitstekende ligging ietwat koud maar in warme periodes perfect minpuntjes heel veel spinnenwebben buiten en aanvulling borden en glazen anders fantastisch met een geweldige huisdame

Vertalen naar het Nederlands
P. Linda NL Belgique
9,6
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Midweek Juni 2022

Wat een geweldig huisje, ontzettend knus, van alle gemakken voorzien en heel netjes. De tuin is erg prive, en heerlijk met het kabbelende beekje. Heb het er ontzettend naar mijn zin gehad. Als je een hond hebt, wel even opletten dat ze niet naar de weg lopen aan de voorkant van het huisje maar dat is het enige minpuntje wat ik kon bedenken. Verder geweldig !!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
10
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Juni 2022

Week-end d'exception, maison au top, accueil chaleureux. A recommander +++

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week April 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken