Vakantiehuis in Beaumont voor 3 personen in de Ardennen

[106020-01]
3 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 2 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 9,3

Dit vakantiehuis   met drie sterren is gelegen in het rustige dorp Beaumon t in de provincie Henegouwen . Het werd door de huidige eigenaars gerenoveerd om zo de unieke stijl van het huis te behouden. Het ruime vakantiehuis is ingericht zodat u van een aangenaam verblijf kan genieten. Een verblijf in de natuur met veel rust en mooie landschappen, dat geschikt is voor...

Dit vakantiehuis met drie sterren is gelegen in het rustige dorp Beaumont in de provincie Henegouwen. Het werd door de huidige eigenaars gerenoveerd om zo de unieke stijl van het huis te behouden. Het ruime vakantiehuis is ingericht zodat u van een aangenaam verblijf kan genieten.

Een verblijf in de natuur met veel rust en mooie landschappen, dat geschikt is voor koppels (met één kind). Dit vakantiehuis is gelegen op de begane grond en heeft dus geen tweede verdiep. Eén slaapkamer is uitgerust met een standaard tweepersoonsbed. De tweede slaapkamer ligt in de kleine toren. Leuk voor uw kind, want het eenpersoonsbed is via een ladder toegankelijk.

De badkamer is groot genoeg voor twee volwassenen en een kind. Het is ruim genoeg en biedt alles wat u nodig heeft. Met een comfortabele douche, wastafel, WC en haardroger geniet u volop van uw verblijf zonder u zorgen te maken over wat mee te nemen.

Na een lange wandeling in het bos of na een bezoek aan de Toren "Tour Salamandre" in Beaumont, geniet u van een lekkere maaltijd die u zelf gekookt heeft in de uitgeruste keuken van dit vakantiehuis. De keuken heeft alles wat u nodig heeft: een oven, magnetron, koelkast, afwasmachine en een kleine eetplaats.

Zin om te relaxen op de bank? Deze woning heeft een televisie met DVD-aansluiting en biedt u alles voor een gezellige filmavond.

De tuin, zorgt ervoor dat u een mooi uitzicht heeft op de omgeving van het huis. Bij mooi weer is het een goed idee om gebruik te maken van de barbecue, tuinmeubilair en parasol om een lekkere maaltijd te bereiden voor heel de familie. Met de omheining is de veiligheid van het jongste familielid verzekerd.

Henegouwen heeft tal van mogelijkheden op gebied van activiteiten. Gelegen op de grens van België en Frankrijk en het is dus gemakkelijk om snel de grens over te gaan. Toch liever in België blijven? Op 35 minuten bent u in Mons. In 2015 is Mons de culturele hoofdstad van Europa, met tentoonstellingen over Van Gogh in de Borinage. Dus zeker niet te missen!

Andere steden zoals Beaumont, Chimay en Binche zijn ook een omweg waard, al helemaal als je een liefhebber van lokale folklore en streekproducten bent. Je kan er namelijk heerlijke bieren, chocolade en macarons degusteren. Zin in een lokaal biertje? Houdt dan even halt bij de Salamander Toren die in de 11de eeuw werd opgericht door gravin Richilde van Henegouwen. Het is een toren met vele miniaturen van Charles de Croÿ, uit de tijd van Napoleon en Victor Hugo. Tussen 1952 en 1955 werd de toren voor het laatst gerenoveerd. De beste periode om de Salamandertoren te bezoeken is tussen mei en eind oktober.

Logeren in een voormalige conciergerie is een kans die u niet mag laten liggen. De mooie streek van Beaumont is de uitvalsbasis om leuke familie uitstappen te doen in de provincie Henegouwen. 

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Vrijetijdsvoorzieningen
Barbecue
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
1 badkamer
2 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 1 kinderstoel
Buiten
Privétuin 
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Tuinhuisje
Andere
Wasmachine
Morgan - Customer Service Advisor
Tip(s) van Morgan Customer Service Advisor

Als u de Clos des Zouaves in Thuin. De brouwerij in Biercée produceert: Eau de Villée, P'tit Peket, Poire Williams N°1, Arlequin en twee brandewijnen, met frambozen of pruimen.
 

Bijzondere bepalingen

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Huisdieren verboden

Type woning
Vrijstaand
Ligging
Op het platteland
Nabijheid van wegen
In een doodlopende straat
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland, Dorp
Oriëntatie
Zuid-Oost
Totale oppervlakte
55 m²
Aantal niveaus
1
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
2
Verwarming
Elektrisch
Bouwjaar
1950
Jaar van renovatie
2014

Niveau 0

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    TV, DVD
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast met vriesvak x 1, Afwasmachine x 1 Stofzuiger , Waterkoker , Strijkijzer , Broodrooster , Koffiezetapparaat Senseo , Soepmixer , Filter-koffiezetapparaat , Vruchtenpers
  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 2 - 1p

    1p bed x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1, Haardroger x 1
  • Berging

    Toegang langs buiten, Wasmachine

Buiten

  • Privétuin

    Omheind gedeeltelijk, Oppervlakte 1150 m²
  • Terras

    Oppervlakte 18 m²
  • Tuinhuisje

  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 2
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bedlinnen zelf mee te nemen
Bos
1 km
Rivier
500 m (Thure)
Meer
28 km (Eau d'Heure)
Ravel
8 km (Erquelinnes)
Restaurants
4 km
Winkels
8 km (Erquelinnes)
VVV Kantoor
8 km (Erquelinnes)
Mister Cash
8 km (Erquelinnes)

12 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9 ,3
Zeer goed

V. Davy NL Belgique
9,2
Verblijf van een jong koppel Midweek December 2023

Verblijf perfect onderhouden, heel aangename eigenaars, rustig gelegen aan de rand van bos met weidse landschappen. Enkel de sofa is minder qua comfort.

Vertalen naar het Nederlands
B. An NL Belgique
9,8
Verblijf van een ouder koppel Week September 2023

Een hele voorkomende gastheer en gastvrouw. Ze wonen naast het vakantiehuisje en je kan er met je eventuele vragen terecht en tegelijkertijd is er veel privacy.

Vertalen naar het Nederlands
W. B. NL Belgique
9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Juli 2023

Erg prettig met alles er op en eraan. Erg fijn dat er voor de kleine een aparte slaapkamer was.

Vertalen naar het Nederlands
V. Marleen NL Belgique
10
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Week Juli 2023

Zeer goed onderhouden zowel binnen als buiten, alle comfort aanwezig, kan prima verlucht worden, klaarte volop binnen, een pluspunt is ook dat alles op 1 niveau is,

Vertalen naar het Nederlands
D. Lucas FR Belgique
9,1
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Midweek Juni 2023

mooi verblijf in de lengte met mooi uitzicht over de vallei van de Thure, heel erg rustig gelegen. Wij waren met de fiets en moesten wel steil de heuvel op, dwars op de hoogteligging.Daar wij weinig uit zijn op luxe, maar een gewoon proper verblijf op prijs stellen was het voor ons zeer geschikt.Het was een verademing dat er geen grote banen in de buurt waren in deze uithoek van het land

Vertalen naar het Nederlands
K. W NL Belgique
8,6
Verblijf van een ouder koppel Week Juni 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
8,9
Verblijf van een ouder koppel Weekend Mei 2023

Als je zelf wil koken, ontbreken er goede messen en een snijplank. Er zijn geen eierdopjes, geen borrelglaasjes, geen tafelmatjes,

Vertalen naar het Nederlands
V. Kenneth NL Belgique
9,8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend April 2023

Perfecte ligging om rust te vinden. Super vriendelijke eigenaars! Mooie ligging om wandelingen te starten in de omliggende bossen.

Vertalen naar het Nederlands
T. Harm NL Belgique
8,8
Verblijf van een ouder koppel Week Augustus 2022

Zoek je rust en stilte, dan moet je hier zijn. Huisje is van alle gemakken voorzien.

Vertalen naar het Nederlands
V. Patrick NL Belgique
9,8
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Midweek Augustus 2022

Zeer proper en goed onderhouden vakantiehuisje. Zeer vriendelijke eigenaars en altijd behulpzaam, een aanrader!!!

Vertalen naar het Nederlands
V. Michel NL Belgique
9,3
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Weekend Mei 2022

Mijn zus en ik waren zeer tevreden over de woning. De gastheer was erg vriendelijk en het huis zelf is erg schoon, gelegen in een zeer rustige omgeving en met een grote tuin. Let wel op: de 2de slaapkamer is hoger gelegen en de trap ernaartoe zeer steil. Voor ons vormde dit echter geen probleem,

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9
Verblijf van een ouder koppel Midweek April 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken