Chalet in Beauraing voor 4 personen in de Ardennen

[106270-02]
4 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 2 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 9,1

Welkom in dit charmante chalet voor 4 personen in Beauraing, een idyllisch toevluchtsoord in het hart van de Ardennen. Deze vakantiewoning is uitgerust met een scala aan voorzieningen om jouw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Met 2 slaapkamers en 1 badkamer , biedt dit chalet voldoende ruimte voor een gezin of een groep vrienden. De slaapkamers zijn comfortabel ingericht,...

Welkom in dit charmante chalet voor 4 personen in Beauraing, een idyllisch toevluchtsoord in het hart van de Ardennen. Deze vakantiewoning is uitgerust met een scala aan voorzieningen om jouw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

Met 2 slaapkamers en 1 badkamer, biedt dit chalet voldoende ruimte voor een gezin of een groep vrienden. De slaapkamers zijn comfortabel ingericht, zodat je na een lange dag van het verkennen van de Ardennen kunt genieten van een goede nachtrust.

Deze vakantiewoning beschikt over een privétuin waar je kunt ontspannen en genieten van de rustige omgeving. Voor de culinaire liefhebbers is er een houtbarbecue beschikbaar, perfect voor een gezellige avond met gegrilde lekkernijen. En als het weer het toelaat, kun je genieten van een ontspannende sessie in de buitensauna en hottub met jacuzzifuncties.

Maar het avontuur stopt niet bij de voordeur van het chalet. In de omgeving van Beauraing zijn er tal van activiteiten om te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het Kasteel van Lavaux-Sainte-Anne, een prachtig historisch monument dat een fascinerend inzicht biedt in het leven in de middeleeuwen.

Of laat je verleiden door de charme van het Kasteel van Freÿr, een prachtig voorbeeld van de Renaissance architectuur, omgeven door prachtige tuinen. En als je van legendes houdt, mis dan zeker niet de Bayard-rots, een indrukwekkende rotsformatie die volgens de legende is gemaakt door een reusachtig paard.

Als je op zoek bent naar rust en natuur, dan is het Park van Furfooz een must. Dit natuurreservaat biedt een prachtig uitzicht op de Lesse-vallei en is de thuisbasis van talrijke planten- en diersoorten.

En voor degenen die geïnteresseerd zijn in geologie, is de 'wonderbaarlijke' grot een fascinerende plek om te bezoeken. Deze grot is gevormd door de erosie van kalksteen en biedt een uniek spektakel van stalactieten en stalagmieten.

Met zoveel te zien en te doen in de omgeving, is dit chalet in Beauraing de perfecte uitvalsbasis voor jouw volgende vakantie in de Ardennen. Dus waar wacht je nog op? Boek nu jouw verblijf en begin met het plannen van jouw Ardennen avontuur!

Toegankelijkheid
2 hond(en) toegelaten
Vrijetijdsvoorzieningen
Haard
Sauna , Houten warmwaterbad
Wifi
Barbecue
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
2 slaapkamers
1 badkamer
Buiten
Privétuin 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Sylvie - Customer Service Advisor
Tip(s) van Sylvie Customer Service Advisor

Strijk met de familie neer bij het haardvuur in de winter.

Organiseer een barbecue-avond in de zomer.

Geniet van de vakantie en ontdek nieuwe ervaringen zoals paintball. Het vakantiehuisje ligt niet ver van de prachtige site van Agimont Adventure, tussen de ruïnes van een oud kasteel. Sensatie gegarandeerd!

Belangrijk om te weten

Ideaal om wat bij te praten: hier doe je de afwas nog gezellig met de hand!

Bijzondere bepalingen

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Type woning
Vrijstaand
Ligging
Op het platteland
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Platteland, Bossen
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
90 m²
Aantal niveaus
1
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
2
Verwarming
Elektrisch / Houtpelletkachel
Bouwjaar
1979
Jaar van renovatie
2018

Niveau 0

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    Houtpelletkachel, TV
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Inductiekookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1, Diepvriezer Koffietoestel Dolce Gusto , Stofzuiger , Waterkoker , Broodrooster , Filter-koffiezetapparaat
  • Zitkamer

  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1

Buiten

  • Privétuin

    Warmwaterbad, Sauna, Omheind 1, Oppervlakte 1100 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 3
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Babyspullen zelf mee te brengen
Bedlinnen zelf mee te nemen
Bos
500 m
Bakkerij
5 km (Beauraing)
Winkels
1 km
Restaurants
200 m
Markt
5 km (Beauraing)
VVV Kantoor
5 km (Beauraing)
Apotheek
1 km
Mister Cash
5 km (Beauraing)
Bus
1 km
Station
5 km (Beauraing)

32 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9 ,1
Zeer goed

P. Wendy NL Belgique
8,5
Verblijf van een jong koppel Week Maart 2024

Een zeer fijn verblijf gehad. Heel gastvrij ontvangst. Duidelijke uitleg van het huisje en gastvrouw en heer zijn goed bereikbaar voor als er iets nodig is. Veel Privacy wat wij erg fijn vinden. wandelmogelijkheden rondom het huis is fijn voor de hond. Omheining is perfect. De hottub en sauna zijn heerlijk. Ook fijn dat er een grote supermarkt vlakbij is. We hebben genoten en komen graag nog eens terug.

Vertalen naar het Nederlands
Z. Jeroen NL Belgique
9,3
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Midweek Februari 2024

Fraai en gezellig ingericht huisje, van alle gemakken voorzien. Fijne nieuwe sauna met uitzicht, omheinde tuin voor de twee hondjes, superservice en heel aardige mensen. Wij hebben genoten en komen vast nog eens terug!

Vertalen naar het Nederlands
D. Sophie FR Belgique
9,6
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Week Februari 2024

Nous avons passé une très belle semaine dans un écrin en pleine nature, très calme et très cosy.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,7
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Januari 2024

Alles prima in orde! De sauna is zeer knap! Wij komen terug.

Vertalen naar het Nederlands
D. Frédéric NL Belgique
8,8
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Week December 2023

Goed gelegen chalet, helemaal afgebakend dus ideaal als u een hond meebrengt. Vriendelijke eigenaars die alles prima hebben uitgelegd. Opmerkingen: Het bestek was niet helemaal proper. De hoeveelheid hout om de hottub op te warmen is onvoldoende. Je moet er dus rekening mee houden dat het gebruik van de hottub en de sauna een extra kost me zich brengt van minstens € 30 hout per keer. De opmerking dat de hottub ongeveer 1.5 uur nodig heeft om op te warmen is niet correct. Minstens 4 u v 28°

Vertalen naar het Nederlands
Stéphane
___ Antwoord van Stéphane, Ardennes-étapes
___ heeft geantwoord op 02/01/2024

De eigenaar vertelt ons dat hij verrast was door deze opmerkingen. In feite controleert hij systematisch de netheid van het servies tussen elk verblijf, en hij verklaart dat het bij normaal gebruik niet meer dan een anderhalf uur (sauna) of twee (hottub) noodzakelijk zijn voor utilisatie. Voor hem zijn 3 zakken hout zeker en vast niet nodig, met een zak heeft U te veel om een uur de hottub te verwarmen.

Anoniem FR Belgique
9,6
Verblijf van een jong koppel Midweek December 2023

Nous avons passé un très bon séjour et les personnes gérant le gîte sont vraiment très accueillant et pleins de bon conseils, je recommande sans hésiter.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,3
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Weekend December 2023

Te duur voor wat je krijgt

Vertalen naar het Nederlands
V. Danny NL Belgique
9,5
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Weekend Oktober 2023

Leuke, gezellige chalet , vlot bereikbaar en goed gelegen. De afgesloten tuin liet ons toe om samen met de hond te genieten op een veilige mannier . Rustig gelegen in een typisch landschap, maar toch op minder dan2 km van een commercieel center waar alles aanwezig is . Een aanrader voor koppel met kind, kleinkind of hond . perfecte ontvangst die on prima de nodige uitleg gaf over het haardvuur en de keuken .

Vertalen naar het Nederlands
A. Anouschka NL Belgique
9,5
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend Oktober 2023

Heel leuk huis in een prachtige omgeving. Het huis ziet er heel netjes en schoon uit. Ook is de tuin goed omheind zodat je hond naar hartelust kan spelen. Zeer vriendelijke eigenaar.

Vertalen naar het Nederlands
V. Kirsten NL Belgique
8,7
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend September 2023

Knusse chalet. Leuk dat er ook honden welkom zijn en toch zeer nette woning.

Vertalen naar het Nederlands
B. Jean-Pol FR Belgique
9,3
Verblijf van een ouder koppel Midweek September 2023

Maison impeccable et idéale avec chiens car impeccablement cloturée. Acceuil chaleureux des propriétaires.

Vertalen naar het Nederlands
W. Cynthia NL Belgique
9,9
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Midweek September 2023

Super mooi huisje. Heel fijn ontvangst. Voor de hond een klein paradijs. Jammer dat het een hittegolf was waardoor wandelen met hond niet zo goed ging. Maar lekker koel onder de bomen. Heel rustig. Je kan wel niet te voet naar bakker of zo. Alles ligt wel wat verder weg waardoor auto nodig is.

Vertalen naar het Nederlands
B. Rudy NL Belgique
9,8
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Lang-Weekend September 2023

Dit is een zeer mooie chalet met perfect afgebakende tuin , ideaal voor de hond , in een zeer rustige buurt. De chalet is zeer mooi ingericht met oog voor detail . Eén iets zou ik willen aanraden voor huurders in het algemeen : als de overeenkomst is om 10 u verlaten : hou er U dan aan en laat de woning proper achter . Heeft U geboekt met hond : zorg dan als het geen brave is dat hij de verhuurders niet bijt . Bij ons was de verhuurster 's morgens in haar been gebeten door de hond van de huurder

Vertalen naar het Nederlands
V. Annet NL Belgique
8,3
Verblijf van een ouder koppel 2-weken Augustus 2023

Vriendelijk huisje in een rustige, mooie omgeving. Tuin was ideaal voor onze hond

Vertalen naar het Nederlands
B. Patricia NL Belgique
9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Juli 2023

Een heel mooie chalet en rustige omgeving en vooral met onze hond was het ideaal want het was helemaal omheind

Vertalen naar het Nederlands
V. Karin NL Belgique
8,8
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Week April 2023

We zijn zeer tevreden over de woning, en omgeving. We gaan zeker nog een keer terug.

Vertalen naar het Nederlands
W. Astrid NL Belgique
8,7
Groepsverblijf onder vrienden Weekend April 2023

Leuk ingericht huisje met fantastische ligging en fijne tuin voor de hond!

Vertalen naar het Nederlands
V. Stefaan NL Belgique
10
Gezinsverblijf met adolescenten Week April 2023

Vriendelijke eigenaar die moeite deed om Nederlands te spreken. Heel mooie en gezellige chalet, rustige omgeving. Voor herhaling vatbaar!

Vertalen naar het Nederlands
C. Claire NL Belgique
9,6
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Weekend Maart 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

L. Vincianne FR Belgique
10
Verblijf van een ouder koppel Weekend Maart 2023

Magnifique chalet, très bien équipé... les propriétaires sont très accueillants et nous ont bien expliqué le fonctionnement des divers appareils. Le jardin est clôturé donc idéal pour les poilus à 4 pattes. A conseiller sans hésitation..

Vertalen naar het Nederlands
M. Ronny NL Belgique
9,1
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Weekend Januari 2023

Fijne goed uitgeruste en gerenoveerde charmante chalet, zeer rustige omgeving en heerlijk uitzicht over het landschap. Tuin volledig omheind en met veel snuffelplekjes dus prima voor de hond. Warme ontvangst en fijn verblijf. We komen zeker terug. suggesties: laadpaal voorzien - kleine afwasmachine voorzien - kleerkast of kleerhanger voorzien in de slaapkamer

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,5
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Midweek December 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

P. Andy FR Belgique
9,3
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Midweek Oktober 2022

Bon emplacement, au calme. Propriétaire très sympathique et à l'écoute. Le chalet et cosy et très agréable. Nombreuses activités aux alentours de Dion. Idéale pour un séjour avec notre compagnon à quatre pattes, jardin très bien clôturé.

Vertalen naar het Nederlands
V. Katrien NL Belgique
8,6
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend September 2022

Het is een mooie knusse vakantiewoning.Voor de hond een paradijs.Goed omheind zodat wij konden genieten op terras. Heel goede ontvangst met voldoende uitleg wat en hoe. Voor herhaling vatbaar. Rustige buurt en toch niet ver weg van winkels,max 3 km.Een haardroger heb ik wel gemist. Gelukkig is er ook nog een extra kamertje waar je je overige spullen kunt wegbergen.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,4
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd 2-weken September 2022

Prima locatie en mooie tuin en terras. In verband met de warmte veel plekjes om in de schaduw te verblijven. Fijn huis!

Vertalen naar het Nederlands
C. Marjolijn NL Belgique
9
Verblijf van een jong koppel Week Augustus 2022

Fijn en sfeervol huis in mooie rustige omgeving. De tuin is door de hoge omheining perfect voor de hond.

Vertalen naar het Nederlands
V. Els NL Belgique
9,2
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Midweek Juli 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
8,9
Verblijf van een jong koppel Gepersonaliseerd verblijf Juni 2022

Knus en comfortabel vakantiehuis. Omheinde tuin is geweldig voor een hond. Veel privacy en zowel zitjes in de zon als schaduw. De werkruimte in de keuken is beperkt, maar alles is aanwezig om uitgebreid te kunnen koken. Fijne grote koelkast en diepvries met drie lades.

Vertalen naar het Nederlands
H. Cliff NL Belgique
10
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend Mei 2022

De ontvangst was zeer hartelijk, men gaf ons direct een goed gevoel. De eigenaars zijn enorm vriendelijk en vertelden ons met veel plezier al hetgeen wat we moesten weten over de chalet. De vrouw des huizes is tevens een uitstekende traiteur. Haar specialiteit: een soort van vleesbrood is excellent! Probeer het eens, ik kan het enkel maar aanraden! Een topverblijf van begin tot einde. Wij komen zeker nog terug!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,6
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Mei 2022

Fijn en sfeervol chalet op mooie en rustige locatie. Het heerlijke terras, de grote koelkast met vriezer, de oven en de sfeervolle pellet-kachel waren echt pluspunten. De korrels voor de kachel zijn overigens niet optioneel maar echt nodig om het huis te verwarmen. Wat we hebben gemist is kast-/bergruimte en het zou fijn zijn als er tenminste één scherp keukenmes aanwezig zou zijn ;). De badkamer was fraai. Alleen jammer dat het daar vaak stonk, waarschijnlijk door de sceptische tank.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend April 2022

Zeer aangename rustige omgeving. Kinderen vonden het geweldig , omheinde tuin was ideaal voor de hond.

Vertalen naar het Nederlands
R. Kevin NL Belgique
8,1
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week April 2022

Leuke ontvangst door de eigenaar met de nodige info en uitleg. Leuke woning met alles erop en eraan. Een aanrader. Vlakbij de Franse grens waar je een mooie boswandeling en een grot kan bezoeken.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken