Cottage in Beauraing voor 7 personen in de Ardennen

[105489-02]
+
7 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 3 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 8,9

Kijk je ernaar uit om het Ardense platteland te ontdekken? Dit is een vakantiehuis dat precies aan je verwachtingen zal beantwoorden.  Een landelijk decor en een karaktervol gebouw zullen je garantie zijn voor een heuglijke vakantie. Je zult snel gezwicht zijn voor de geslaagde combinatie van moderne decoratie en landelijke toetsen, die het handelsmerk van de binneninrichting zijn. In...

Kijk je ernaar uit om het Ardense platteland te ontdekken? Dit is een vakantiehuis dat precies aan je verwachtingen zal beantwoorden.  Een landelijk decor en een karaktervol gebouw zullen je garantie zijn voor een heuglijke vakantie.

Je zult snel gezwicht zijn voor de geslaagde combinatie van moderne decoratie en landelijke toetsen, die het handelsmerk van de binneninrichting zijn. In de zitkamer werden authentieke muren uit steen spitsvondig gedecoreerd met hedendaagse schilderijen. Het resultaat mag er wezen. Een gelijkaardige sfeer tref je ook in de eetkamer aan waar je met heel veel plezier samen met de familie of vrienden lekkere maaltijden zult nuttigen. Keukenpieten en lekkerbekken zullen in de wolken zijn met de volledige uitrusting en het functionele karakter van de keuken. Je beschikt over 3 slaapkamers, die heel aangenaam zijn, 1 badkamer die eveneens een rustieke toets heeft.

Op alle verdiepingen is het resultaat geslaagd, en het moet gezegd, daar stopt het niet. Ook buiten wacht je een ware betovering. De tuin ligt namelijk naast een kleine rivier. Het geheel is een idyllisch plaatje waar je niet genoeg van zult krijgen. Barbecue, trampoline, allerhande kinderspellen, eenieder zal zijn vakantie kunnen beleven zoals hij dat het liefste heeft!

De roep van de natuur zal ook jou al snel in zijn greep hebben en je naar prachtige ontdekkingen vlak bij je vakantiewoning leiden. Een bezoek aan het weelderige Kasteel van Lavaux-Saint-Anne met zijn luxueuze tuinen belooft een mooi dagje uit met de familie te worden. De kinderen zullen een tussenstop in het Provinciaal Domein van Chevetogne geweldig vinden, maar ook de Grotten van Lorette met indrukwekkende decors en een fascinerende afdaling naar de ingewanden van de aarde zullen op veel bijval kunnen rekenen. Sportievelingen zullen de gelegenheid krijgen om dankzij gevestigde vrijetijdscentra als RHM Buitensport en Kayaks Jaunes unieke ervaringen op te doen te midden van een ongetemde en intacte natuur. Je wordt er onthaald op een flinke portie plezier en spanning!

Dit huis maakt deel uit van het Global Unesco Famenne-Ardenne Geopark.

Een leuk verblijf hartje Ardennen…dat staat je te wachten als je nu onmiddellijk je vakantiewoning in Beauraing boekt.

Toegankelijkheid
2 hond(en) toegelaten
Specifieke interesses
Vissen
Ideaal voor
Verblijf met baby
Vrijetijdsvoorzieningen
Haard
Wifi
Barbecue
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
3 slaapkamers
1 badkamer
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , Aankleedkussen , 2 kinderstoelen , 1 babybad
Buiten
Privéterras 
Spellen voor buiten
Privétuin 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Sandrine - Customer Service Advisor
Tip(s) van Sandrine Customer Service Advisor

Aanschouw de schoonheid van de natuur vanaf de oever van de rivier…

Of rond de barbecue!

Als je de kans hebt om naar Rochefort te gaan, dan zul je een stad aantreffen die een omweg waard is. Het Archeopark is een opmerkelijk centrum voor archeologische experimenten. Absolute aanrader voor een bezoekje met de familie!

Bijzondere bepalingen

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Type woning
Vrijstaand
Ligging
Op het platteland
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland, Rivier
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
120 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
3
Verwarming
Verwarming op electrische accumulatie
Bouwjaar
1820
Jaar van renovatie
2012

Niveau 0

  • Hall

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    TV, DVD, Hifi
  • Ingerichte keuken

    Inductiekookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1, Diepvriezer, Afwasmachine x 1 Croque-Monsieurtoestel , Stofzuiger , Mixer , Waterkoker , Broodrooster , Koffiezetapparaat Senseo , Soepmixer , Filter-koffiezetapparaat , Gourmetstel , Raclette , Strijkijzer en strijkplank
  • Eetkamer

    Houtkachel
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    1p bed x 2, Wastafel x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1, Wastafel x 1
  • Slaapkamer 3 - 3p

    1p bed x 1, 2p bed x 1
  • Badkamer

    Bad gecombineerd met douche, Wastafel x 1
  • Afzonderlijk toilet - x1

Buiten

  • Privétuin

    Omheind, Oppervlakte 1000 m², Fietsenstalling:
  • Terras

    Oppervlakte 40 m²
  • Buitenspeeltuigen

    Speeltoren, Trampoline
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 3
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
50 m
Rivier
5 m (Wimbe)
Skipiste
15 km (Gedinne)
Restaurants
4 km (Lavaux St Anne)
Winkels
5 km (Wellin)
Markt
9 km (Beauraing)
VVV Kantoor
5 km (Wellin)
Mister Cash
5 km (Wellin)
Station
9 km (Beauraing)

5 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
8 ,9
Zeer goed

M. Marleen NL Belgique
8,8
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Februari 2024

Heel mooi verzorgd authentiek huisje. Ideala ligging aan het water en niet ver van dorpjes en Beauraing. Aangename vakantie. Een aanrader.

Vertalen naar het Nederlands
D. Steven NL Belgique
9,9
Groepsverblijf onder vrienden Weekend November 2022

Hartelijke ontvangst in een prachtig gerenoveerde hoeve .Smaakvolle en gezellige inrichting. Vanuit de woning vertrekken er verschillende mooie wandelingen. Wij hebben er van genoten!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Augustus 2022

Prettig welkom in het zeer verzorgde huis.De ligging is prachtig. We voelden ons met 6 personen en een hondje direct thuis. Aan alles is gedacht. Top week gehad.

Vertalen naar het Nederlands
V. Laura NL Belgique
7,4
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek Mei 2022

Het is een mooi huisje op een fantastische plek, maar je moet wel voor alles bijbetalen. Zelfs vaatwastabletten, schoonmaakspullen en hand- en theekdoeken. En dat terwijl het huisje geen wasmachine heeft! Het toppunt vond ik wel dat de eigenaar verwacht dat je je eigen glas wegbrengt- terwijl de enige glascontainer op 5 kilometer afstand achter een of ander frietkot zit. Ook brengt hij 25 Euro in rekening omdat de lijm van zijn goedkope Action snijplank tijdens het afwassen loslaat.

Vertalen naar het Nederlands
S. Johan NL Belgique
9,6
Gezinsverblijf met adolescenten Week April 2022

leuke woning, prachtige ligging aan het water en snel op de verlaten wegen om te wandelen. Omheinde tuin was goed voor de honden. Alles was voorzien in de woning (meer dan we hadden verwacht) Wel lage deuropeningen :)

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken