Vakantie op de boerderij in Bouillon voor 9 personen in de Ardennen

[106209-01]
+
9 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 5 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 9,4

Een verblijf om van te dromen: ruim, praktisch en comfortabel met 3,5 sterren voor 9 personen. Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding : 5 slaapkamers, 1 badkamer en wellness met infraroodcabine en bubbelbad . In de inkomhal kan je het kwaliteitsvolle materiaal bewonderen dat bewaard is gebleven van het oude boerderijtje: zichtbare houten balken, muur in natuursteen. Deze...

Een verblijf om van te dromen: ruim, praktisch en comfortabel met 3,5 sterren voor 9 personen. Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding: 5 slaapkamers, 1 badkamer en wellness met infraroodcabine en bubbelbad.

In de inkomhal kan je het kwaliteitsvolle materiaal bewonderen dat bewaard is gebleven van het oude boerderijtje: zichtbare houten balken, muur in natuursteen. Deze statige hoge kamer is een ware lichtkoker dankzij de dakramen en vormt dan ook de ideale plaats voor een partijtje biljart. De houten trap naar de verschillende slaapkamers op de verdieping zorgt voor een echt gevoel van ruimte en licht. In totaal zijn er 5 slaapkamers: 4 tweepersoonskamers en 1 eenpersoonskamer en 1 badkamer.

In de wellnessruimte bevindt zich nog een extra douche en een infraroodcabine, een bubbelbad en 2 ligzetels om te relaxen. Een ware ontspanningsruimte waar iedereen plezier van heeft.

Op de eerste verdieping bevinden zich de woonruimtes: een volledig nieuwe en uitgeruste keuken die uitgeeft op de eetkamer en zitkamer. In de grote zetel naast de houtkachel beleef je warme avonden met familie of vrienden. De eigenaars hebben zelfs een kleine speelhoek voorzien voor de allerkleinsten zodat ze onder toezicht kunnen blijven van de volwassenen.

Op de bovenste verdieping is er nog een tweede salon op de tussenverdieping. Volwassenen kunnen zich hier afzonderen om een gezelschapsspel te spelen of op hun tablet te surfen want er is ook gratis wifi-internetaansluiting in heel het huis. 

Buiten wacht er je een groot terras op palen, waar je buiten kan eten met zicht op de kerk van het dorp. Het terras is beveiligd, maar de ouders moeten waakzaam blijven. Via een hek en een trap heb je toegang tot de tuin van de eigenaars. Een grote tuin die zij ter beschikking stellen van de huurders.

Hier en daar zijn er op de muren mooie kleurrijke schilderijen aangebracht. Deze zijn gemaakt door de dochter van de eigenaar. 

Klein belangrijk detail voor de lekkerbekken... De eigenaar is een ambachtelijke bakker en zijn bakkerij ligt vlak naast het verblijf. Misschien word je wel wakker met de heerlijke geur van gebakken brood :-)  Elke morgen een vers brood, zo begint je vakantie in de Ardennen al goed!

Het dorpje van Dohan is gelegen in de gemeente van Bouillon in de provincie Luxemburg. Op 500m van het vakantiehuis stroomt de Semois, een idyllische plek om pootje te baden in de rivier. De vallei van de Semois ligt vol kleine typisch Ardense dorpjes die echt een omweg waard zijn: Rochehaut en Cugnon.

De toeristische streek van Bouillon biedt bovendien tal van activiteiten om je verblijf in de Ardennen nog leuker te maken:

Kayak Les Epinocheshet Récréalle Recreatiecentrumhet Dierenpark van Bouillon,Archeoscoop Godfried van Bouillonde Versterkte Burcht van Bouillon zijn het hele jaar door geopend. 

Comfort en kwaliteit, de vaste waarden van Ardennes-Etape. Wacht niet langer om deze vakantie te boeken en beleef een verblijf in een 100% Ardense sfeer.

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Specifieke interesses
Kerstsfeer
Fietsverblijf
Vissen
Burlen van het hert
Ligging
Nationaal Park
Vrijetijdsvoorzieningen
Speelruimte
Biljart
Loungeruimte , Sauna
Barbecue
Haard
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
1 badkamer
5 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 1 kinderstoel
Buiten
Gezamenlijke tuin
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Beveiligde fietsenstalling
Andere
Wasmachine
Fietsreinigingskit , Fietsherstellingskit
Jennifer - Customer Service Advisor
Tip(s) van Jennifer Customer Service Advisor

Dit huis heeft het label "Bienvenue Vélo". Het vakantiehuis ligt naast de woning van de eigenaar, een ambachtelijke bakker. Misschien word je wel wakker met de heerlijke geur van gebakken brood :-) U geniet dus van een dagelijks ontbijt dat bij uw verblijf is inbegrepen. Natuurlijk kan je elke morgen vers brood bestellen bij je buurman. Zo begint je vakantie in de Ardennen al goed!

Bijzondere bepalingen

Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en een eventuele verhoging van de waarborg.

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Huisdieren verboden

Type woning
Twee onder één dak = halfopen bebouwing
Ligging
In het dorpscentrum
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
270 m²
Aantal niveaus
4
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
5
Verwarming
Centrale verwarming
Bouwjaar
1920
Jaar van renovatie
2016

Niveau 0

  • Hall

Niveau 1

  • Ontspanningsruimte

    Infraroodcabine (2p), Bubbelbad (2 pers), Douche x 1, Ligstoelen x 2
  • Speelkamer

    Biljart
  • Leefruimte

  • Zitkamer

    Houtkachel, TV
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast met vriesvak x 1, Afwasmachine x 1, Tafel x 1, Kruk Stofzuiger , Waterkoker , Strijkijzer en strijkplank , Broodrooster , Soepmixer , Filter-koffiezetapparaat , Vruchtenpers
  • Berging

    Wasmachine, Douche x 1
  • Slaapkamer 1 - 1p

    1p bed x 1
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 2

  • Slaapkamer 2 - 2p

    1p bed x 2
  • Slaapkamer 3 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 4 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 5 - 2p

    2p bed x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1

Niveau 3

  • Leeszaal in mezzanine

Buiten

  • Gemeenschappelijke tuin

    Niet omheind, Oppervlakte 700 m²
  • Terras

    Oppervlakte 20 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 4
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Houtblokken ter plaatse voorzien
Bos
100 m
Rivier
200 m
Skipiste
6 km (Noirefontaine)
Restaurants
1 km (Dohan)
Winkels
7 km (Bouillon)
Markt
7 km (Bouillon)
VVV Kantoor
7 km (Bouillon)
Mister Cash
7 km (Bouillon)
Bus
7 km (Bouillon)
Station
16 km (Bertrix)

27 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9 ,4
Zeer goed

P. Guido NL Belgique
9,7
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Weekend Februari 2024

Gezellig huis met biljart, voetbaltafel, infra-rood en bubbelbad. Grote slaapkamers.

Vertalen naar het Nederlands
B. Bianca NL Belgique
9,8
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Februari 2024

Vriendelijke eigenaar, mooie grote ruime luxe woning. Fijn dat er moltonlakens om de matrassen zaten! Grote slaapkamers! Heerlijk vers brood in de ochtend!

Vertalen naar het Nederlands
K. An NL Belgique
9,7
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Januari 2024

Superweekend verblijf gehad met familie, prijs/kwaliteit dik in orde.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
9,4
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Januari 2024

Maison de vacances très confortable pour une famille! La cuisine a bien été équipée et toutes les pièces étaient propres. Le jacuzzi et sauna étaient très satisfaisants. Par contre, concernant le petit déjeuner, je m’attendais à quelque chose d’assez large. En lisant les commentaires précédents, je pensais que le propriétaire fournirait tout inclus pour le déj mais ce n’était pas le cas et heureusement que nous avions tout prévu pour le matin. En général, je recommande cette maison aux famille

Vertalen naar het Nederlands
V. Rob NL Belgique
9
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend December 2023

We hebben hier een lang weekend verbleven met een vriendengroep (55-60 jaar). Het huis is groot en schoon, de omgeving rustiek. In de keuken is alles aanwezig, tot aan de glazen voor het speciaalbier toe. Goed voor wandeltochten of om even bij te komen. ideaal voor grotere groepen.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
9,5
Groepsverblijf onder vrienden Weekend November 2023

Superbe gite, propre, avec tout le confort necessaire, de l'espace. Les chambres sont très bien, spacieuses et la literie très bonne. Le propriétaire est disponible et le ptit dej du matin est apprécié. Nous reviendrons.

Vertalen naar het Nederlands
P. Bollen FR Belgique
9,5
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend September 2023

Tout était très bien. Maison spacieuse, bien équipée. Bonne literie. Bain à bulles super ! baby foot excellent ! Nous avons apprécié. Beaucoup de jolies promenades à faire au départ de Dohan. Merci aux propriétaires pour le petit-déjeuner déposé tous les matins en bas de l'escalier ... Propriétaires très sympathiques d'ailleurs ! Bref nous conseillons

Vertalen naar het Nederlands
H. David FR Belgique
9,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Mei 2023

Très bon séjour. Gîte très spacieux. Proche de Bouillon, Rochehaut, ... Merci.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Mei 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

D. Jan NL Belgique
9
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend April 2023

Prima vakantiewoning in een prachtig wandelgebied, wandelen vanaf de woning. Prima uitgerust recreatieruimte met tafelvoetbal is veel gebruikt, de snookertafel is in mindere toestand. Geweldige tijd gehad met gezin plus aanhang 8 personen.

Vertalen naar het Nederlands
H. Jordane FR Belgique
8,8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Maart 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem FR Belgique
9,6
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Maart 2023

Maison très agréable, confortable, spacieuse et lumineuse. Literie impeccable. Idéale pour un week-end en famille. L’attention du petit déjeuner est vraiment appréciable. Grands et petits ont tous trouvé leur bonheur ! Excellente adresse pour découvrir la région.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
8,8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek Maart 2023

Maison très spacieuse, très propre et lumineuse. Le petit-déjeuner (pain et viennoiseries) est fourni tous les jours, ce qui est très agréable. Nombreuses balades balisées au départ du village. Attention, ne pas compter sur le jardin!! Le jardin est principalement occupé par les animaux des propriétaires. Il n'est pas accessible, sauf un tout petit espace à peine plus grand que la terrasse. La description ("vaste jardin" mis à disposition aux locataires) ne correspond donc pas à la réalité.

Vertalen naar het Nederlands
J. Christelle FR Belgique
10
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend Februari 2023

Très belle location, les espaces sont bien aménagés, le wellnes est un vrai plus.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
10
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Januari 2023

Super, ruime kamers, gezellig, rustig dorp, verschillende wandelingen met vertrek aan het huis, ontbijt op zaterdag. Ik kom nog terug?

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
9,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Januari 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
9,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Januari 2023

Heel fijne woning, fantastische kamers en uitstekende bedden. Erg ruim, de wellnessruimte is een fijne bonus. De pooltafel heeft zijn beste tijd gehad, maar dat kon voor ons alvast de pret niet drukken.

Vertalen naar het Nederlands
B. Jennyfer FR Belgique
9,6
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Januari 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
9,7
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend December 2022

Zeer proper huisje! Groot genoeg voor 9 personen, propere kamers. Alles was top.

Vertalen naar het Nederlands
C. Jacques FR Belgique
9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend November 2022

Bon séjour, le temps a permis des promenades sans pluie, malgré la période. !

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,4
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek Oktober 2022

Mooi ruim huis. We waren met 2 gezinnen met kinderen. Ook de kinderen hadden de ruimte om te spelen. De hal is erg mooi maar wel wat gehorig. De welness was ruim netjes en schoon. Een nadeel was dat er maar een paar kinder bordjes en geen kinder bestek aanwezig was.

Vertalen naar het Nederlands
G. Eugenie NL Belgique
8,9
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend September 2022

De eigenaar van de woning woont ernaast als je vragen had kon je bij ze aankloppen. Voor de eerste morgen stond om half 8 het brood klaar onderaan de trap. Wij mochten de motoren bij hun achter het hek zetten. Dat was fijn stonden ze niet oIn het zicht. Keuken inventaris was compleet goede matrassen en kussens. Alles was schoon en netjes.

Vertalen naar het Nederlands
V. Jelle NL Belgique
9,5
Gezinsverblijf met adolescenten Midweek Augustus 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

V. Henk NL Belgique
9,7
Gezinsverblijf met adolescenten Gepersonaliseerd verblijf Augustus 2022

Het huis was tiptop in orde, heel ruim, netjes en van alle gemakken voorzien. De eigenaar heeft ons goed ontvangen en de eerste dag lagen er inderdaad verse croissants en een brood te wachten op ons. Als je graag wandelt en van rust hou is dit een ideaal plaatsje om te verblijven. Er is 1 café/restaurant waar je lekker kan eten voor een leuke prijs. Verder is er in Dohan niets. Wij hebben dit niet gemist maar dit is voor iedereen anders natuurlijk. Supermarkten op 10 minuten rijden.

Vertalen naar het Nederlands
H. Nicole FR Belgique
9,1
Verblijf van een ouder koppel Week Juli 2022

Très bel appartement agréable et fonctionnel . Repas quotidien sur une belle terrasse. L'espace wellness est très bien pensé et la literie est excellente. Un séjour très agréable au calme.

Vertalen naar het Nederlands
B. JJ NL Belgique
9,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend April 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
8,9
Gezinsverblijf met adolescenten Midweek April 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken