Vakantiehuis in Bütgenbach (Manderfeld) voor 4 personen in de Ardennen

[105728-01]
+
4 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 2 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 9,4

Prachtig, hedendaags nieuwbouw vakantiehuisje nabij  Bütgenbach, ideaal voor twee koppels of klein gezin. Het vakantieverblijf werd met veel zorg en aandacht ingericht en kent een zeer stijlvolle uitstraling. Deze 3.5-sterren vakantiewoning nabij Bütgenbach , provincie Luik , laat zien dat klein ook zeker heel fijn kan zijn. De moderne gite is geschikt voor 4...

Prachtig, hedendaags nieuwbouw vakantiehuisje nabij  Bütgenbach, ideaal voor twee koppels of klein gezin. Het vakantieverblijf werd met veel zorg en aandacht ingericht en kent een zeer stijlvolle uitstraling.

Deze 3.5-sterren vakantiewoning nabij Bütgenbach, provincie Luik, laat zien dat klein ook zeker heel fijn kan zijn. De moderne gite is geschikt voor 4 personen en oogt tot in de puntjes keurig afgewerkt en verzorgd. Het ideale vakantieverblijf midden in de Belgische Ardennen voor een stel vrienden of twee koppels. Het interieur van het vakantieverblijf is in een woord fantastisch! De zwart/grijs tinten in combinatie met de felle kleuren en prachtige houtaccenten geven dit vakantiehuisje een gedurfde, hedendaagse en toch warme uitstraling. In de lichte woonkamer met kabeltelevisie, Dvd-speler en comfortabele bank en fauteuil is het heerlijk vertoeven. Of strijk neer rondom de prachtig houten eettafel en geniet van een lekkere maaltijd of een leuk gezelschapsspel. Vanuit de eethoek kijk je zo de frisse keuken in, welke van alle gemakken is voorzien. Zo vind je er onder meer een 4-pits elektrische kookplaat, oven, magnetron, koelkast, diepvriezer en afwasmachine. En ook aan een waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster, soepmixer en vruchtenpers is gedacht. De vakantiewoning beschikt over twee kleurrijke slaapkamers met comfortabele bedden en voldoende kastruimte. Ook de badkamer met douche en wastafel is keurig onderhouden. Handig: in het vakantiehuisje is draadloze internetaansluiting aanwezig. In de schitterende, deels omheinde tuin met riant terras, barbecue en tuinmeubilair is het 's zomers heerlijk vertoeven. De kinderen zullen zeer in hun nopjes zijn met de schommel en trampoline met vangnet. Zin in wat verkoeling? Plons dan in het verfrissende zwembad. Het vakantieverblijf is zeer mooi gelegen op slechts 500 meter van het bos. Lees ook zeker de positieve klantbeoordelingen op de website. Bovendien is de vriendelijke gastheer meer dan bereid om je informatie en tips te geven over de schitterende wandelingen in de omgeving, Zo haal jij alles uit je vakantie wat erin zit. Dit huisje maakt al je verwachtingen waar, ervaar het zelf maar!

Het vakantiehuisje ligt zo'n 13 kilometer van Bütgenbach, een plaatsje dat voornamelijk bekend is omwille van het grote meer waar allerlei watersporten beoefend worden. Ook voor een mooie wandeling langs oude ruïnes, kastelen en middeleeuwse hoeves, ben je hier aan het juiste adres. Voor wie zin heeft in een actieve middag met vrienden of familie biedt Paintzone Paintball uitkomst. Op drie spectaculaire terreinen, verdeeld over zo'n 25.000 vierkante meter, ga jij gewapend ten aanval en probeer je je tegenstander te verslaan. In voor nog meer vertier? Kom dan naar Bubblezone Soccer. Twee teams gaan de strijd net elkaar aan tijdens een potje voetbal. Als klap op de vuurpijl verplaatst elke speler zich in een bubbel, waardoor bewegen ineens wel heel lastig wordt. Dat wordt gegarandeerd lachen, gieren en brullen! Andere leuke activiteiten of highlights in de buurt zijn het plaatsje Malmedy, het meer van Robertville en verschillende skipistes voor liefhebbers van sneeuw, skiën, snowboarden, sleeën en langlaufen.

Als je op zoek bent naar een knus, modern en toch gezellig vakantiehuis voor 4 personen dan is dit wat je zoekt! Boek nu en beleef dit jaar nog een geweldige vakantie midden in de Belgische Ardennen.

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Vrijetijdsvoorzieningen
Barbecue
Wifi
Buitenzwembad
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
1 badkamer
2 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 kinderstoel , 1 babybed
Buiten
Privétuin 
Spellen voor buiten
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Carport , Privéparking
Linda - Customer Service Advisor
Tip(s) van Linda Customer Service Advisor

Dit vakantiehuisje is ideaal gelegen ten opzichte van enkele leuke plaatsjes zoals Amel, Malmedy en Büllingen. Laatstgenoemde grenst aan de Belgische Ardennen en is pal gelegen in natuurgebied de Hoge Venen en de Eiffel, een toplocatie en fijn vertrekpunt voor verschillende (bewegwijzerde) wandelingen.

Bijzondere bepalingen

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Huisdieren verboden

Type woning
Vrijstaand
Ligging
Aan de rand van het dorp
Nabijheid van wegen
Langsheen een drukke straat
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Oriëntatie
Zuid-Oost
Totale oppervlakte
85 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
2
Verwarming
Centrale verwarming
Bouwjaar
2012

Niveau -1

  • Hall

  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    1p bed x 2
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1

Niveau 0

  • Hall

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    TV, DVD, Hifi
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Elektrische kookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1, Diepvriezer, Afwasmachine x 1 Stofzuiger , Waterkoker , Broodrooster , Koffiezetapparaat Senseo , Soepmixer , Filter-koffiezetapparaat , Vruchtenpers
  • Afzonderlijk toilet - x1

Buiten

  • Privétuin

    Oppervlakte 80 m²
  • Terras

    Oppervlakte 56 m²
  • Buitenspeeltuigen

    Schommel, Glijbaan, Trampoline
  • Zelfdragend buitenzwembad

    Verwarmd 28° dmv warmtepomp (hangt af van de omgevingstemperatuur buiten), privé, Afmeting 4m x 4m x 1.25 m, Beschikbaarheid van 01/05 tot 30/09
  • Carport

    Aantal parkeerplaatsen: 1
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 5
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
500 m
Rivier
500 m
Meer
20 km (Bütgenbach)
Ravel
10 km (Bullingen)
Skipiste
2 km
Restaurants
km 1.50
Winkels
km 1.50
Markt
12 km (Bullingen)
VVV Kantoor
12 km (Bullingen)
Mister Cash
2 km
Bus
500 m

23 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9 ,4
Zeer goed

V. Wilfried NL Belgique
9,6
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Weekend December 2023

Aangenaam vakantiehuis, gelegen aan een rustige weg, aan de uitgang van Manderfeld. Mooi uitzicht over de prachtige landschappen van de Oostkantons.

Vertalen naar het Nederlands
K. Katrien NL Belgique
9,3
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Week Oktober 2023

Manderfeld altijd leuk om daar opnieuw te zijn.

Vertalen naar het Nederlands
E. Theo NL Belgique
8,6
Verblijf van een ouder koppel 2-weken September 2023

We werden hartelijk ontvangen door Oswald in zijn schoon en sfeervol vakantiehuis. Oswald had voor ons al documentatie van de omgeving klaar gelegd waarover hij uitleg gaf wat we de komende weken konden doen. Toen we pech met de auto hadden heeft Oswald ons uitstekend geholpen. We hebben er een hele fijne vakantie gehad . Echt een aanrader. Zeer geschikt voor wandelaars.

Vertalen naar het Nederlands
J. Tommy NL Belgique
9,4
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek Augustus 2023

Zeer aangenaam verblijf in een prachtige regio waar zeer veel mogelijkheden zijn om de dagen te vullen. Eigenaar woont naast de woning, zeer vriendelijke persoon die veel tips kan geven voor leuke uitstapjes/bezigheden in de regio. Woning zeer netjes en zeer goed onderhouden, enkel de matrassen zijn mogelijk aan vervanging toe. Wij hadden hier een leuke vakantie en hopen snel nog eens terug te keren!

Vertalen naar het Nederlands
P. Esther NL Belgique
10
Gezinsverblijf met adolescenten Week Juli 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

G. Willy NL Belgique
9,8
Verblijf van een ouder koppel Week Juni 2023

Het huis heeft een prachtig uitzicht op de heuvels rondom Manderfeld. Het bronnengebied van de waterscheiding Maas/Rijn. Zeer heuvelachtig. Prachtige fietsroutes. In de kleine dorpen zijn weinig of geen winkels.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,2
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd 2-weken Juni 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

S. Corné NL Belgique
9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Mei 2023

Een heerlijke vakantie gehad met de kinderen. De kinderen konden zich heerlijk vermaken in de tuin, een schommel, trampoline en een voetbalgoaltje. Het was genieten.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,6
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Weekend April 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
10
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend April 2023

Zeer leuke woning, mooie omgeving, prachtig uitzicht. En goede ontvangst door de eigenaar.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,6
Verblijf van een ouder koppel Midweek Maart 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
8,6
Gezinsverblijf met adolescenten Week December 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

B. Herman NL Belgique
8,9
Verblijf van een ouder koppel Midweek December 2022

Mooi huis, aangenaam en gezellig ingericht

Vertalen naar het Nederlands
S. KELTOUM FR Belgique
9,8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek November 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

H. Edwin NL Belgique
9
Verblijf van een ouder koppel Week Oktober 2022

Goed gelegen vakantiehuisje, niet ver van enkele mooie Duitse stadjes (Blankenheim, Kronenburg...) of de Hoge Venen. Ideale uitvalsbasis voor mooie wandelingen in de Belgische en Duitse Eifel. Alles is aanwezig. In de keuken zouden een tweetal extra besteksetjes welkom zijn voor iets minder vaatbeurten. Zeer vriendelijke, behulpzame eigenaar.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,8
Gezinsverblijf met jonge kinderen 2-weken September 2022

Fijn huisje, zeer geschikt voor een koppel met 2 kinderen. Huisje zeer verzorgd, kwaliteit bedden zeer goed (voor ons belangrijk). Keukentje voldeed zeker, maar huisraad en kookgerei mocht iets uitgebreider. Zeer vriendelijke eigenaar, erg begaan om bet welzijn van zijn gasten.

Vertalen naar het Nederlands
V. Jh NL Belgique
10
Gezinsverblijf met adolescenten Gepersonaliseerd verblijf Augustus 2022

Mooi verblijf in een schitterende omgeving, met vele mogelijkheden in de directe omgeving.

Vertalen naar het Nederlands
D. Martine NL Belgique
9,6
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Augustus 2022

Heel verzorgde woning vlakbij prachtige wandelingen. Het zwembad is zeker een pluspunt. Na onze wandelingen konden we niet wachten om er in te springen! Jammer dat we er maar voor één weekend waren.

Vertalen naar het Nederlands
D. Charlotte NL Belgique
8,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Juli 2022

Zeer goede vakantie woning, alles aanwezig die nodig was. Enkel mss de glazen binnendeur voorzien van een kleine tekening of streep ( als men dit niet gewoon is zou je er al vlug tegen lopen)

Vertalen naar het Nederlands
V. Ingrid NL Belgique
9,5
Verblijf van een ouder koppel Week Juli 2022

Vriendelijke ontvangst met goede uitleg van bezienswaardigheden.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,8
Groepsverblijf onder vrienden Midweek Juni 2022

Heel mooi huisje, zeer goede uitvalbasis voor wandelingen en uitstappen. Prima in orde, heel gerieflijk.

Vertalen naar het Nederlands
V. Yannick NL Belgique
9,2
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend Juni 2022

Uitstekend vakantiehuis. Zeer vriendelijke eigenaar die veel uitleg over de omgeving en de bezienswaardigheden geeft, en dit op een kalme toon (zodat ik het met mijn beperkte kennis van het Frans begreep). Enig minpunt was de koude badkamer, de verwarming sloeg niet aan. Ondanks slecht weer hebben we een leuk weekend gehad dankzij de aanwezige gezelschapspelletjes! We komen nog terug!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,6
Groepsverblijf onder vrienden Week Maart 2022

Prachtig uitzicht vanuit de living, aangenaam verblijf. Wat extra servies (borden, kopjes, bestek) zou wel goed zijn

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken