Vakantiehuis in Gedinne voor 8 personen in de Ardennen

[105039-01]
8 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 3 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 8,7

Charmant vakantiehuis voor 8 personen  in voormalig boerderijtje welke werd gerestaureerd met maar één doel: jou een fantastische vakantie te bezorgen! De dichtbij gelegen bossen garanderen een verblijf vol met vreugde, ontspanning en ontdekking! Zeer gerieflijke gite in Gedinne , provincie Namen , gesitueerd in een voormalig boerderijtje. Deze...

Charmant vakantiehuis voor 8 personen in voormalig boerderijtje welke werd gerestaureerd met maar één doel: jou een fantastische vakantie te bezorgen! De dichtbij gelegen bossen garanderen een verblijf vol met vreugde, ontspanning en ontdekking!

Zeer gerieflijke gite in Gedinne, provincie Namen, gesitueerd in een voormalig boerderijtje. Deze 3-sterren vakantiewoning biedt alles en meer om jou een heerlijk ontspannende vakantie te bezorgen. De grootste leefruimte van het huis bestaat uit een gezellige zithoek met riante bank, kabeltelevisie met Dvd-speler en een draadloze internetaansluiting. In het midden van de kamer vind je een grote eettafel waar je met gemak 8 personen kwijt kunt. Vanuit hier kijk je op de moderne, volledig ingerichte keuken, met onder meer 4-pits keramische kookplaat, oven, afwasmachine en alle benodigde apparatuur (koffiezetapparaat, broodrooster, soepmixer, friteuse en gourmetstel).

De gite beschikt over 2 keurige badkamers, waarvan één met ligbad, en 3 slaapkamers, waarvan één met twee stapelbedden, altijd leuk voor de kinderen! Vanaf het zonnige terras heb je een prachtig uitzicht over de omgeving, of geniet lekker van een barbecue maaltijd terwijl de kinderen in gezelschap van de hond zich vermaken in de tuin vermaken. Tot slot is er nog een ruime parkeerplaats aanwezig, welke ruimte biedt aan maar liefst 4 auto's.

Gedinne ligt in de provincie Namen, diep verscholen in de Belgische Ardennen. In dit gebied is meer dan 400 kilometer aan wandelpaden bewegwijzerd, perfect voor fervent wandelaars en liefhebbers van de natuur. Op de hoogtes van Croix Scaille – één van de hoogste punten van het land – is het daarom heerlijk wandelen. Gedinne ligt midden in de natuur en tegelijk op slechts een half uurtje rijden van Bouillon en Han-sur-Lesse, twee plaatsjes die absoluut een bezoekje waard zijn als je in de buurt bent: bezoek de versterkte burcht, dwaal door de grotten van Han of spot bijzondere dieren in het dierenpark!

Voor een sneeuwrijk uitstapje is de langlaufpiste van Croix-Scaille een leuk idee. Kies uit één van de vier routes (4, 7, 9 of 12 kilometer) en beleef een heerlijke middag met de hele familie in de sneeuw! Voor nog meer plezier begeef je je naar het Récréalle Recreatiecentrum: kajakken, minigolf, muurklimmen, mountainbiken...Het is allemaal mogelijk! Afhankelijk van het seizoen, geniet je in de winter van een heuse ijsbaan, terwijl je 's zomers lekker aan het strand kunt bivakkeren. De ideale plek voor een waaier aan leuke activiteiten. Ook het Kasteel van Lavaux Sainte Anne, het uitkijkpunt in Rochehaut over Frahan en de Semois en de traiteur La Frivolité zijn leuke to do's die niet op je lijstje mogen ontbreken. Jij hoeft je tijdens je vakantie in de Ardennen dus absoluut niet te vervelen!

Voor een heerlijke vakantie in de Belgische Ardennen boek je dit charmante vakantiehuisje in Gedinne. De vakantiewoning is in een prachtige streek gelegen, en biedt zeer veel leuke activiteiten voor jong en oud, ongeacht het seizoen!

Toegankelijkheid
2 hond(en) toegelaten
Specifieke interesses
Fietsverblijf
Vissen
Vrijetijdsvoorzieningen
Barbecue
Wifi
Haard
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
2 badkamers
3 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
2 babybedden
Buiten
Gezamenlijke tuin
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Beveiligde fietsenstalling
Andere
Wasmachine , Droogtrommel
Fietsreinigingskit
Jennifer - Customer Service Advisor
Tip(s) van Jennifer Customer Service Advisor

De gemeenschap Bièvre is gelegen tussen de plaatsjes Bouillon en Beauraing en staat vooral bekend om haar bosbouwindustrie: de teelt en verkoop van kerstbomen. In deze landelijke omgeving vind je tal van bewegwijzerde wandelpaden en op enkele kilometers de skipistes van Croix-Scaille.

Bijzondere bepalingen

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Type woning
Twee onder één dak = halfopen bebouwing
Ligging
In het dorpscentrum
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Oriëntatie
Westen
Totale oppervlakte
160 m²
Aantal niveaus
3
Aantal badkamers
2
Aantal slaapkamers
3
Privé-ingang
Niveau 0
Ligging woning
Niveau 1 en 2
Verwarming
Centrale verwarming

Niveau 1

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    Houtkachel, TV, DVD, Radio-CD
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven x 1, Afzuigkap, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1, Diepvriezer, Afwasmachine x 1 Filter-koffiezetapparaat , Friteuse , Soepmixer , Gourmetstel , Broodrooster
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC
  • Balkon

Niveau 2

  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 3 - 4p

    Stapelbed x 4
  • Badkamer

    Badkuip, Wastafel x 1, WC x 1, Wasmachine, Droogtrommel (droogkast)

Buiten

  • Gemeenschappelijke tuin

    Oppervlakte 500 m²
  • Terras

    Oppervlakte 25 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 4
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bedlinnen zelf mee te nemen
Bos
500 m
Rivier
150 m
Restaurants
150 m
Winkels
200 m
Markt
200 m
VVV Kantoor
200 m
Mister Cash
200 m
Bus
200 m
Station
3 km

15 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
8 ,7
Zeer goed

E. Adélaïde FR Belgique
8,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Januari 2024

Super séjour et très bon accueil du propriétaire. La maison est très spacieuse et très bien équipée. Des balades magnifiques sont à proximité immédiate du gîte.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
7,6
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week December 2023

Minpunten zijn echt de bank en de bedden. Bank zit vol met smerige vlekken en zitkuilen. Matrassen zijn enorm dun en hard. Locatie is perfect. De bakker en de supermarkt zijn echt op kruipafstand. Keuken is zeer compleet. Fijn dat er 2 badkamers zijn en het voelt allemaal enorm ruim. Werden netjes ontvangen.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
8,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek November 2023

Très beau gîtes spacieux,belle terrasse mais on a pas pus en profiter. Les matelas sont peut-être un peu fins. Très bon accueil.

Vertalen naar het Nederlands
V. LUC NL Belgique
8,3
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Oktober 2023

Jammer dat de haard sinds Augustus stuk is.

Vertalen naar het Nederlands
B. Richard NL Belgique
9,4
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek Augustus 2023

Het is een uitstekend huisje met vriendelijke eigenaren in een mooi gebied waar van alles te doen is op rij afstand.

Vertalen naar het Nederlands
H. Teun NL Belgique
10
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Augustus 2023

Top verblijf, de gastvrouw is zeer vriendelijk en behulpzaam. Ondanks de taalbarrière kom je heel ver

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8
Gezinsverblijf met adolescenten 2-weken Augustus 2023

Grote vakantiehuis, 2 ruime badkamers en ruim balkon, matrassen zijn te dun en de bank was niet schoon, WiFi kan beter. Mooie omgeving en wandelroutes. Eigenaar is vriendelijk en wij spreken geen Frans maar daar kwamen we samen wel uit.

Vertalen naar het Nederlands
A. Cécile NL Belgique
8,6
Gezinsverblijf met adolescenten Midweek Juli 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

D. Sam NL Belgique
8,3
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend Juni 2023

Huisje was zeker in orde, badkamers mooi en slaapkamers ook verzorgd alleen lag de matras van een van de dubbelbedden niet zo comfortabel voor mij. Keuken was zeer goed, bijna alles wat je nodig had was aanwezig, er was bv geen broodmes. De BBQ was niet gekuist en het terras en tafels niet schoongemaakt.

Vertalen naar het Nederlands
J. Lauwers FR Belgique
9,8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Juni 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

H. Henny NL Belgique
7,6
Groepsverblijf onder vrienden Week Januari 2023

Was een leuk huisje maar er moet toch wel eens wa in geïnvesteerd worden zoals zetel en bedden

Vertalen naar het Nederlands
J. Joris NL Belgique
8,6
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Midweek Augustus 2022

Ligging aan de ingang van het dorp, practisch om te voet inkopen te doen bij de bakker, beenhouwer en op wandelafstand van 2 goede brasseries/restaurant. Genieten van rust en de mooie wandelingen in de omgeving.

Vertalen naar het Nederlands
M. Joffrey FR Belgique
9,6
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Augustus 2022

Un logement disposant d'excellents espaces de vie et dont le confort est bien pensé. Une terrasse spacieuse dans un cadre bucolique et où tout est à proximité (magasins, poste, cinéma, solderie, forêt, ...). Propriétaires sympathiques et voisinage qui l'est tout autant! Bref, un lieu immanquable! :)

Vertalen naar het Nederlands
J. Philippe NL Belgique
9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Augustus 2022

Leuk huisje en zeer goed gelegen vlakbij het centrum. Op 300 meter is er een warenhuis, frituur, speeltuintje voor de kinderen enz... Ook een goede uitvalsbasis voor wandelingen te doen maar ook om dingen te bezoeken. We bezochten Dinant, Boullion en Sedan (Frankrijk) en dit allemaal op +- 35 min rijden. De eigenaars zijn vriendelijk en behulpzaam. Zo was onze hond weggelopen en we waren in paniek. De eigenaar zijn ons komen helpen en hij was terecht. Top!

Vertalen naar het Nederlands
V. Angelique NL Belgique
8,1
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek Juli 2022

Mooi compleet en ruim huis, vriendelijke eigenaar en erg behulpzaam. Wel wat ver van de wat drukkere plaatjes.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken