Vakantiehuis in Gedinne voor 9 personen in de Ardennen

[107237-01]
9 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 4 Kamers

In dit stukje paradijs in het hart van de Ardennen is gewoonweg alles is aanwezig om jou een onvergetelijk verblijf te bieden: interieurdecoratie, idyllische omgeving, opmerkelijke klasse. Dit gebouw uit natuursteen bekoort door zijn authentieke cachet en verrast door de kwaliteit van de aanwezige uitrusting. Zo zul je naast een mooie ruimte met zichtbare balken een heel moderne...

In dit stukje paradijs in het hart van de Ardennen is gewoonweg alles is aanwezig om jou een onvergetelijk verblijf te bieden: interieurdecoratie, idyllische omgeving, opmerkelijke klasse.

Dit gebouw uit natuursteen bekoort door zijn authentieke cachet en verrast door de kwaliteit van de aanwezige uitrusting. Zo zul je naast een mooie ruimte met zichtbare balken een heel moderne ontspanningsruimte met sauna aantreffen. Ook de kinderen zullen in de wolken zijn met een speelzaal en veel speelruimte buiten. Ze zullen met volle teugen genieten van de zuivere lucht van het Ardense platteland. Aan de privétuin werd eveneens veel aandacht besteed. Hij werd met zorg ingericht en is een ware oase van rust die zich uitstekend tot ontspanning leent. In de zomer zal de barbecue nog extra bijdragen tot de gezelligheid. Het worden mooie momenten met de familie. Op praktisch vlak stond jouw comfort centraal. Er zijn 4 slaapkamers met elk een geweldig persoonlijk cachet en 4 badkamers, waarvan 3 privé. In elk vertrek van het gebouw komt de passie voor woninginrichting van de eigenaren tot uiting. Of het nu gaat om de zeer landelijke uitstraling van het hoofdvertrek of de meer hedendaagse sfeer van de grote, volledig uitgeruste keuken.

Je vakantiehuis is niet alleen een mooi stukje paradijs, het is ook goed gelegen. Er zijn veel wandelmogelijkheden en toeristische activiteiten. Voor uitjes met de MTB of om te kajakken, kun je terecht bij RHM Buitensport en Kayaks La Vanne op enkele kilometers van je verblijf. Het bulkt in de omgeving van plekken die je absoluut gezien moet hebben. Zo is er het Graf van de Reus of het panorama van Frahan in Rochehaut. Als er kinderen bij zijn, dan is de Kinderboerderij eveneens een verplichte halte. Je kunt er niet alleen dieren gadeslaan die in gedeeltelijke vrijheid rondlopen, maar je kunt er ook genieten van een grote speeltuin en een strand aan de Semois.

In dit karaktervolle vakantiehuis staat je een prachtige vakantie dicht bij de natuur te wachten. Dringend te ontdekken in Gedinne.

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Ideaal voor
Verblijf met baby
Vrijetijdsvoorzieningen
Speelruimte
Loungeruimte , Sauna
Barbecue
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
4 badkamers
4 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 kinderpark , 1 kinderstoel , 1 babybad , 1 babybed , Aankleedkussen
Buiten
Privétuin 
Privéterras 
Andere
Droogtrommel , Wasmachine
Fanny - Customer Service Advisor
Tip(s) van Fanny Customer Service Advisor

De sauna staat voor je klaar voor een heerlijk moment van ontspanning.

Barbecue met de familie in de zomer.

Als je het goede idee hebt om in de winter een vakantie in de Ardennen te plannen, weet dan dat de langlaufpistes van Croix-Scaille zich op amper 1 kilometer van je vakantiehuis bevinden!

Op deze rustige, landelijke locatie kan de kwaliteit van de internetverbinding onvoldoende zijn voor telewerken.

Bijzondere bepalingen

Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en een eventuele verhoging van de waarborg.

Huisdieren verboden

Type woning
Twee onder een kap woning
Ligging
In het dorpscentrum
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin en Dorp
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
500 m²
Aantal niveaus
3
Aantal badkamers
4
Aantal slaapkamers
4
Verwarming
Centrale verwarming
Bouwjaar
1689
Jaar van renovatie
2009

Niveau 0

  • Hall

  • Zitkamer

    TV, DVD, Hifi, Homecinema
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 5, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1, Afwasmachine x 1 Waterkoker , Vruchtenpers , Stoomkoker , Grill , Broodrooster , Espressoapparaat , Soepmixer , Filter-koffiezetapparaat , Gourmetstel , Biertap , Raclette , Keukenrobot Kenwood
  • Berging

    Wasmachine, Droogtrommel (droogkast), Koelkast x 1, Diepvriezer
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Ontspanningsruimte

    Sauna
  • Speelkamer

    Kinderspellen, TV, DVD
  • Slaapkamer 1 - 2p

    1p bed x 2
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 2

    Badkuip, Douche x 1, Wastafel x 2, WC x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 2

  • Slaapkamer 3 - 3p

    1p bed op mezzanine x 1, 2p bed x 1
  • Privébadkamer 3

    Badkuip, Douche x 1, Wastafel x 2, WC x 1
  • Slaapkamer 4 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 4

    Badkuip, Wastafel x 2, WC x 1

Buiten

  • Privétuin

    Deels omheind, Oppervlakte 400 m²
  • Terras

    Oppervlakte 25 m²
Bedlinnen te huren (verplicht)
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
150 m
Rivier
5 km
Skipiste
2 km
Restaurants
2 km
Winkels
2 km (Gedinne)
Markt
2 km (Gedinne)
VVV Kantoor
2 km (Gedinne)
Mister Cash
2 km (Gedinne)
Bus
500 m
Station
2 km (Gedinne)

1 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
NEW

V. Leslie NL Belgique
10
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend Juli 2023

We hebben een heel leuk weekendje achter de rug met de vrienden. Het huis is zeker een aanrader, helemaal in orde en proper. Brouwerij Invictus (midden in het bos) is ook zeker een bezoekje waard.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken