Vakantiehuis in Gouvy voor 6 personen in de Ardennen

[106416-01]
6 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 3 Kamers

Vind rust en comfort in dit prachtige landhuis in Gouvy , klaar om 6 personen te huisvesten in een charmant en goed doordacht kader. Ideaal voor vakantie! Welkom bij deze  pied-à-terre  (tweede optrekje) voor je vakantie. Je wordt onmiddellijk verwelkomd door lichte en charmante kamers , verfraaid met subtiele kleurrijke accenten . Op de begane grond vind...

Vind rust en comfort in dit prachtige landhuis in Gouvy, klaar om 6 personen te huisvesten in een charmant en goed doordacht kader. Ideaal voor vakantie!

Welkom bij deze pied-à-terre (tweede optrekje) voor je vakantie. Je wordt onmiddellijk verwelkomd door lichte en charmante kamers, verfraaid met subtiele kleurrijke accenten. Op de begane grond vind je een gezellige leefruimte met een woonkamer, een eetkamer en een volledig uitgeruste keuken. Je zult met veel plezier je beste recepten verzinnen in deze bijzonder ruime kamer. Je zult de aanwezigheid van 2 houtkachels waarderen, evenals een ouderwetse radio met draaitafel. In de kelder heb je de mogelijkheid om te ontspannen in een speelkamer met een tv-scherm met een PlayStation-console, een tafelvoetbalspel en zelfs een dartbord! Boven ontdek je het slaapgedeelte met 3 slaapkamers en 1 badkamer. Als je in het mooie seizoen boekt, heb je de mogelijkheid om te genieten van het zeer grote terras van 100 m² met uitzicht op het dorp en het heuvelachtige landschap van de regio.

Op slechts 6 kilometer afstand is Gouvy een belangrijke bestemming voor natuurliefhebbers. De stad ligt in een beschermd gebied met niet minder dan 11 natuurreservaten en vogelkunde. Fans van buitenactiviteiten zullen blij zijn en kunnen profiteren van de diensten van Avenature, die hen de kans geeft om mountainbiken, kajakken en nog veel meer buitenactiviteiten te ervaren, dankzij een team van toegewijde professionals. Beleef een leuke en informatieve pauze waarbij je ondergedompeld wordt in de folklore van verhalen en legendes in het gebied. Het Huis van het Salmland is een bevoorrechte halte voor een gezinsuitje! Een reis naar het centrum van de aarde gebeurt niet elke dag...dat is wat de Schieferstollen-grotten je bieden, waar je meer te weten komt over de beroemde blauwe steen. Vogelvrienden gaan naar het natuurreservaat van Emmels, een favoriete plek onder de weidevogels, en ten zeerste aanbevolen voor observatie.

Boek jouw familievakantie in deze bevoorrechte plaats van de Ardennen en geniet van de gezellige en charmante faciliteiten van dit vakantiehuis in Gouvy.

Toegankelijkheid
1 hond welkom
Vrijetijdsvoorzieningen
Haard
Speelruimte
Wifi
Barbecue
Tafelvoetbalspel
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
3 slaapkamers
1 badkamer
Buiten
Privéterras 
Privétuin 
Parking en voorzieningen 
Privéparking , Garage
Andere
Wasmachine , Droogtrommel
Sylvie - Customer Service Advisor
Tip(s) van Sylvie Customer Service Advisor

Strijk neer bij het haardvuur en geniet van een aangename sfeer.

Er is een speelkamer met games voor tieners!

Als je tijdens de vakantie geen zin hebt om te koken, helpt Traiteur Saint-Martin jou graag om de lokale smaken te ontdekken in het charmante restaurant in Courtil. Bezorgen mogelijk!

Bijzondere bepalingen

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Type woning
Vrijstaand
Ligging
Op het platteland, aan de rand van het dorp
Nabijheid van wegen
In een doodlopende straat
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Platteland, Velden, Boomgaarden
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
270 m²
Aantal niveaus
3
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
3
Verwarming
Centrale verwarming op huisbrandolie
Bouwjaar
1950
Jaar van renovatie
2018

Niveau -1

  • Berging

    Wasmachine, Droogtrommel (droogkast)
  • Speelkamer

    Playstation, Tafelvoetbalspel, Darts, TV
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 0

  • Hall

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    Houtkachel, TV, Radio-CD
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1, Diepvriezer, Afwasmachine x 1 Stofzuiger , Waterkoker , Broodrooster , Koffiezetapparaat Senseo , Soepmixer , Filter-koffiezetapparaat , Gourmetstel , Vruchtenpers , Raclette

Niveau 1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 3 - 2p

    2p bed x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1

Buiten

  • Privétuin

    Omheind 1 gedeeltelijk door een haag, Oppervlakte 1000 m²
  • Terras

    Oppervlakte 100 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 3
  • Garage

    privé, Aantal parkeerplaatsen: 1
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Babyspullen zelf mee te brengen
Bedlinnen zelf mee te nemen
Bos
100 m
Bakkerij
200 m
Rivier
200 m
Apotheek
200 m
Meer
8 km (Chérapont)
Skipiste
19 km (Baraque de Fraiture)
Restaurants
8 km (Vielsalm)
Winkels
8 km (Vielsalm)
VVV Kantoor
8 km (Vielsalm)
Mister Cash
200 m
Station
200 m

7 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
8 ,4
Goed

J. Sabine NL Belgique
10
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek November 2023

Zeer fijne vakantiewoning ! Goed gelegen, fijne wandelingen in de buurt kunnen maken . Goed contact met de eigenaar gehad , de kinderen vonden de speelkamer geweldig, keuken met alles er op en eraan, proper!

Vertalen naar het Nederlands
S. Annemarie NL Belgique
8,2
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend April 2023

Prima verblijf maar dekbedden mogen wel wat warmer in deze tijd van het jaar.

Vertalen naar het Nederlands
V. Anton NL Belgique
7,3
Verblijf van een ouder koppel Week Februari 2023

Complete vakantiewoning, fraaie ligging, maar wel direct naast een vakantiewoning voor grotere groepen. Als we dit hadden geweten, hadden we die gok niet genomen. Heerlijke houthaard. Mooie (deels) winterse week gehad.

Vertalen naar het Nederlands
H. Frederic NL Belgique
7,3
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend November 2022

Zeer mooie ligging met mooie tuin. Een gordijn in de slaapkamer is niet verduisterend en een gordijn aan de velux was kapot. Speelruimte is zeer vochtig en ruikt muf. Deuren haperen aan de vloer waardoor veel klinken los zitten van eraan te trekken. Vloer boven (kliklaminaat) is slecht gelegd en niet afgewerkt. Er lagen haren in de douche van de voorgangers en hondenharen in de zetel. Jammer want het huis heeft een groot potentieel.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
8,8
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Oktober 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem FR Belgique
8,2
Verblijf van een ouder koppel Midweek Juli 2022

Bon séjour malgré la canicule .Maison agréable malgré quelques désagréments :Mouches et nid de Guêpes dans le toit donc guêpes à l'étage dans les chambres et sur le sol. Petit problème avec la douche qui ne tenait pas bien. Absence de magasins donc prévoir le maximum. Nous avons fait de belles promenades dans le village et les environs. Village très calme et très fleuri . Séjour trop court.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,8
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Juni 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken