Vakantiehuis in Herve voor 4 personen in de Ardennen

[106284-02]
4 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 1 Kamer

Dit aangename vakantiehuis, op het platteland in Herve , staat garant voor rust en ontspanning. Met zijn enorme zolderruimtes en grote tuin is het perfect voor een vakantie met het gezin. Kies voor jouw volgende vakantie in de Belgische Ardennen voor dit 3-sterren vakantiehuis in de buurt van Herve , provincie Luik . Het huisje ligt op de tweede verdieping van een traditioneel...

Dit aangename vakantiehuis, op het platteland in Herve, staat garant voor rust en ontspanning. Met zijn enorme zolderruimtes en grote tuin is het perfect voor een vakantie met het gezin.

Kies voor jouw volgende vakantie in de Belgische Ardennen voor dit 3-sterren vakantiehuis in de buurt van Herve, provincie Luik. Het huisje ligt op de tweede verdieping van een traditioneel gebouw, omgeven door een grote privétuin. Het eigen terras van 25 vierkante meter en de tuin bieden een adembenemend uitzicht op het groene landschap. De vakantiewoning van 90 vierkante meter bestaat uit een grote slaapkamer met 4 eenpersoonsbedden, een volledig ingerichte keuken met open verbinding  naar de eetkamer en een badkamer. Het wordt gekenmerkt door zijn prachtige zoldervolumes en zijn heldere design en warme inrichting. Met een privétoegang kun je rechtstreeks naar niveau 2 gaan, waardoor jouw privacy behouden blijft. Voor momenten van ontspanning geniet je van een omheinde tuin met een oppervlakte van 10.000 vierkante meter. Het omvat een basketbalveld, een petanquebaan en voetbalgoaltjes. Het leent zich gemakkelijk voor verschillende kinderspellen, bijvoorbeeld rondom de schommel.

Of je nu een weekend of een week verblijft, je moet sowieso een uitstapje naar Froidthier, Aubel en Herve plannen, op respectievelijk 6 en 7 kilometer afstand van het vakantiehuis. Deze drie steden geven jou een goed overzicht van het Land van Herve, dat zijn populariteit dankt aan zijn karakteristieke kaas en zijn weelderige landschappen. Wandel tijdens je bezoek ook zeker door het natuurpark van de Hoge Venen. Om je vakantie een Italiaanse sfeer te geven, kun je vespa's huren bij Lou'Emoi, voordat je de indrukwekkende mijn van Blegny bezoekt.

Geniet van het prachtige uitzicht vanaf het terras van dit vakantiehuisje, dat moderne en traditionele inspiratie combineert voor een ontspannen vakantie met het hele gezin.

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Specifieke interesses
Fietsverblijf
Vrijetijdsvoorzieningen
Wifi
Barbecue
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
1 slaapkamer
1 badkamer
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 1 kinderstoel
Buiten
Gezamenlijke tuin
Spellen voor buiten
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Beveiligde fietsenstalling
Andere
Wasmachine
Fietsreinigingskit
Morgan - Customer Service Advisor
Tip(s) van Morgan Customer Service Advisor

Dit vakantiehuis in Herve bevindt zich op het tweede niveau van een groot gebouw en heeft 4 eenpersoonsbedden.

Opmerking : Uw vakantiehuis ligt op een afgezonderd terrein met een ander vakantiehuis. De tuin is gedeeltelijk gemeenschappelijk.

Belangrijk om te weten

Dit vakantiehuis beschikt over een gezamelijke, tevens omheinde tuin

Opmerking : De woning bevindt zich op de 2e etage van het hoofdgebouw

Bijzondere bepalingen

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Huisdieren verboden

Type woning
2de verdieping
Ligging
Op het platteland
Nabijheid van wegen
In de buurt van een weg
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Het platteland
Oriëntatie
Westen
Totale oppervlakte
90 m²
Aantal niveaus
1
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
1
Verwarming
Airconditioning, Centrale
Bouwjaar
1784
Jaar van renovatie
2017

Niveau 2

  • Leefruimte

  • Zitkamer

  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven x 1, Koelkast x 1, Diepvriezer, Afwasmachine x 1 Broodrooster , Koffiezetapparaat Senseo , Filter-koffiezetapparaat , Raclette
  • Slaapkamer 1 - 4p

    1p bed x 4
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1

Buiten

  • Gemeenschappelijke tuin

    Omheind 1 door een omheining, Oppervlakte 10000 m²
  • Terras

    Oppervlakte 25 m²
  • Buitenspeeltuigen

    Schommel, Petanqueveld, Basketbalveld, Voetbalgoal
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 2
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Rivier
500 m
Ravel
2 km
Restaurants
3 km (Herve)
Winkels
3 km (Herve)
Bakkerij
3 km (Herve)
Apotheek
3 km (Herve)
Markt
4 km (Aubel)
VVV Kantoor
3 km (Herve)
Mister Cash
3 km (Herve)
Station
15 km (Verviers)

1 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
NEW

S. Simon NL Belgique
9,2
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek Augustus 2022

Zeer aangename en betrokken verhuurders. Echt warme beleefde mensen. Die waar nodig een professionele afstand bewaarden. Het verblijf was uitermate netjes en geschikt voor kinderen van alle leeftijden. We gaan wellicht nog terug.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken