Vakantiehuis in La Roche voor 10 personen in de Ardennen

[105505-01]
10 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 4 Kamers

Dit voormalig boerderijtje in een charmant dorpje nabij   La Roche-en-Ardenne werd onlangs omgetoverd tot een zeer ruime en comfortabele gite voor 10 personen . Het ideale verblijf voor een gezellige groepsvakantie . Deze ruime en gezellige fermette , midden in een charmant dorpje in de buurt van La Roche-en-Ardenne , provincie Luxemburg , werd in 2010 volledig...

Dit voormalig boerderijtje in een charmant dorpje nabij  La Roche-en-Ardenne werd onlangs omgetoverd tot een zeer ruime en comfortabele gite voor 10 personen. Het ideale verblijf voor een gezellige groepsvakantie.

Deze ruime en gezellige fermette, midden in een charmant dorpje in de buurt van La Roche-en-Ardenne, provincie Luxemburg, werd in 2010 volledig gerenoveerd. Gelegen in het hartje van de Ardennen is het de ideale uitvalsbasis om deze prachtige streek tijdens een heerlijke vakantie eens op je gemak te ontdekken. Kom je uit een grote familie? Het huis grenst aan een ander vakantiehuis; het is mogelijk om beide gebouwen samen te huren. De 3-sterren vakantiewoning bestaat uit een gezellige woonkamer met riante banken, een sfeervolle cassettehaard en kabeltelevisie met Dvd-speler. Grenzend aan deze ruimte vind je de riante eettafel met meer dan genoeg plek voor tien personen en aansluitend de keuken. Hier is alle basisapparatuur voorhanden, zoals een keramische kookplaat, multifunctionele magnetron, koelkast en afwasmachine. Ook een koffiezetapparaat, waterkoker, soepmixer, raclettestel en broodrooster zijn aanwezig. In de afzonderlijke wasplaats vind je tevens nog een wasmachine en diepvries. Het vakantiehuis telt vier sfeervolle slaapkamers, waarvan twee met stapelbed. Handig: op aanvraag is er een babybedje en kinderstoel beschikbaar. Ook de fraaie badkamer met aparte douche, heerlijk ligbad en dubbele wastafel, bevindt zich op de eerste etage.  Altijd fijn: in de gehele woning is draadloze internetaansluiting aanwezig. In de grote, gemeenschappelijke tuin van zo'n 3000 m² is het 's zomers in het zonnetje heerlijk vertoeven! Kinderen zullen zeker genieten van zoveel ruimte. Onder de allerkleinsten zijn de speeltoestellen op het gazon ook zeer geliefd. De volledig omheinde tuin biedt tevens uitkomst voor hondeneigenaren. De hond mag gezellig mee op vakantie, want huisdieren zijn in deze woning toegestaan.

 

 

Het vakantiehuisje ligt vlak bij het bekende plaatsje La Roche-en-Ardenne, één van de juweeltjes van de Belgische Ardennen. Met een feodaal kasteel, vele panoramische uitkijkpunten, gezellige restaurants en smalle wandelstraatjes heeft het alles en meer voor een heerlijk dagje uit! Bovendien liggen bekende stadjes zoals Durbuy, Marche-en-Famenne en Rochefort op nog geen half uurtje rijden. Alleen al deze plaatsjes bieden meer dan genoeg activiteiten en bezienswaardigheden voor een heerlijke week vakantie. Denk bijvoorbeeld aan het magische labyrint en het vormsnoeipark in Durbuy, de prachtige stadsarchitectuur van Marche-en-Famenne en het toeristisch treintje en minigolfterrein in Rochefort. Ook Houffalize, dé mountainbike-hoofdstad van België, mag je tijdens je verblijf niet overslaan. Voor avontuurlijke buitenactiviteiten zoals rotsklimmen, touwenparcours en kajakken kun je terecht bij Brandsport Adventure en Teambuilding. In dit centrum voor sportieve en uitdagende sporten, midden in de bossen van La Roche, langs de rivier de Ourthe, beleef je gegarandeerd een sensationele dag! Ook bij Moulin Bock kun je terecht voor soortgelijke openluchtactiviteiten. Of breng een bezoekje aan de bizonboerderij in Bastogne en leer alles over deze wonderlijke dieren terwijl je per huifkar een tocht door de weiden maakt.

Voor een midweek of lang weekend weg in de buurt van La Roche-en-Ardenne heeft Ardennes-Etape altijd wel een leuk vakantiehuisje in de aanbieding. Kies nu je favoriet en boek vandaag nog een fantastische vakantie in de Belgische Ardennen.


 

Toegankelijkheid
1 hond welkom
Specifieke interesses
Fietsverblijf
Kerstsfeer
Vrijetijdsvoorzieningen
Barbecue
Haard
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
4 slaapkamers
2 badkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 1 kinderstoel
Buiten
Spellen voor buiten
Gezamenlijke tuin
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Garage , Privéparking
Beveiligde fietsenstalling
Andere
Wasmachine
Fietsreinigingskit
Christelle - Customer Service Advisor
Tip(s) van Christelle Customer Service Advisor

Klinkt de naam La Chouffe je bekend in de oren? Dit overheerlijke, wereldberoemde bier wordt midden in de Belgische Ardennen, in het plaatjes Achouffe, gebrouwen. Breng een bezoekje aan de brouwerij van Achouffe en proef van de heerlijkste biertjes!

Bijzondere bepalingen

Deze woning is uitsluitend bestemd voor families.

Type woning
Twee onder een kap woning
Ligging
In het dorpscentrum
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Oriëntatie
Zuid-Oost
Totale oppervlakte
190 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
2
Aantal slaapkamers
4
Verwarming
Centrale verwarming
Bouwjaar
1625
Jaar van renovatie
2009

Niveau 0

  • Hall

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    Cassettehaard, TV, DVD, Hifi
  • Eetkamer

    Cassettehaard
  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven x 1, Multifunctionele magnetron x 1, Koelkast x 1, Afwasmachine x 1 Filter-koffiezetapparaat , Waterkoker , Soepmixer , Raclette , Broodrooster , Strijkijzer
  • Berging

    Wasmachine, Diepvriezer
  • Badkamer

    Douche x 1, WC x 1

Niveau 1

  • Slaapkamer 1 - 4p

    2p bed x 1, Stapelbed x 2
  • Slaapkamer 2 - 2p

    1p bed x 2
  • Slaapkamer 3 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 4 - 2p

    Stapelbed x 2
  • Badkamer

    Badkuip, Douche x 1, Wastafel x 2, WC x 1

Buiten

  • Gemeenschappelijke tuin

    Omheind, Oppervlakte 3000 m²
  • Terras

    Oppervlakte 65 m²
  • Buitenspeeltuigen

    Speeltoestellen buiten
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 4
  • Garage

    Aantal parkeerplaatsen: voor fietsen
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
700 m
Rivier
2 km (Ourthe) 1.50
Meer
4 km (Nisramont) 3.50
Skipiste
12 km (Bastenaken)
Restaurants
12 km (La Roche)
Winkels
12 km (La Roche)
Markt
12 km (La Roche)
VVV Kantoor
12 km (La Roche)
Mister Cash
12 km (La Roche)
Station
32 km (Libramont)

1 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
NEW

Anoniem NL Belgique
7,8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Augustus 2022

Huis was goed. Huis staat in rustige straat maar wel aan de weg. De tuin zou omheind zijn maar dat is slechts gedeeltelijk zo, kinderen zo de weg op lopen! Tuin wordt gedeeld met andere gasten, daardoor wel drukker. Het speeltoestel met glijbaan was in slechte staat, hout is deels doorgerot, glijbaan gedeelte viel naar beneden. Verder zit er hondenopvang of fokker aan de overkant van de weg en honden bij buren. Meerdere ochtenden rond 6u veel geblaf en honden gejank, daardoor slecht geslapen.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken