Vakantiehuis in Libin voor 9 personen in de Ardennen

[106385-01]
9 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 4 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 9,3

In de regio Libin  verwelkomt deze prachtige 4-sterren  villa jou in het hart van een authentiek Ardens dorp. Het grote zwembad en de vele activiteiten in de buurt bieden jou een onvergetelijk verblijf, ideaal voor 9 personen . Je zult snel verleid worden door de charme die uit dit stenen gebouw, typerend voor de regio, naar voren komt. Geniet van de idyllische...

In de regio Libin verwelkomt deze prachtige 4-sterren villa jou in het hart van een authentiek Ardens dorp. Het grote zwembad en de vele activiteiten in de buurt bieden jou een onvergetelijk verblijf, ideaal voor 9 personen.

Je zult snel verleid worden door de charme die uit dit stenen gebouw, typerend voor de regio, naar voren komt. Geniet van de idyllische omgeving met een opmerkelijke buitenindeling. Het terras is ruim, terwijl de sauna en het zwembad aangename momenten van ontspanning garanderen. In de zomer maken de barbecue-avonden het geluk van het hele gezin. Het interieur van de vakantiewoning doet zeker niet onder en combineert de charme van oude stenen met het comfort van een moderne woning. Met 4 slaapkamers en 3 badkamers zal iedereen zich hier snel thuis voelen. De woonkamer is een aangename plek om te verblijven en voorzien van een gezellige eetkamer en een lichte en sfeervolle zithoek, ideaal voor een avondje bij het haardvuur. Tot slot vind je een beetje privacy in de leeszaal, toegankelijk vanaf de bovenverdieping.

De regio Libin verwelkomt jaarlijks vele toeristen dankzij het dorp Redu, een paradijs voor boekenliefhebbers. Tevens vind je hier het Eurospace Center. Gelegen op slechts 5 kilometer van de accommodatie, zal dit ontdekkingscentrum jong en oud verrassen met interactieve en leuke installaties rond het thema 'verovering van de ruimte'. De Ardennen zijn ook de belofte van vele wandelingen in het hart van de natuur, of huur elektrische mountainbikes bij Fietsen Haute Lesse of verken de wegen te paard met Ecurie des îles. Bovendien, als je van dieren houdt, observeer je de plaatselijke fauna door naar het wildpark van Saint-Hubert te gaan. Tot slot zullen sporters zeker een leuke activiteit vinden bij Cap Nature of RHM BuitenSport, waar een breed scala aan activiteiten zal worden aangeboden.

Met familie of vrienden is het altijd een plezier om de Ardennen te ontdekken. Boek nu snel deze charmante villa met zwembad aan de kant van Libin.

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Specifieke interesses
Vissen
Vrijetijdsvoorzieningen
Wifi
Sauna
Barbecue
Buitenzwembad
Haard
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
3 badkamers
4 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 1 kinderstoel
Buiten
Privétuin 
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Andere
Wasmachine , Droogtrommel
Fanny - Customer Service Advisor
Tip(s) van Fanny Customer Service Advisor

Geniet van het zwembad zodra het warme weer aanbreekt.

Gevolgd door een barbecuefeest.

De mogelijkheden voor een wandeling zijn talrijk in de buurt van dit vakantiehuis. Als de kinderen weinig zin hebben om een ​​wandeling te maken, ga dan naar Baudet d'âne, om een ​​innemende en originele begeleider te ontmoeten.

Bijzondere bepalingen

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Huisdieren verboden

Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en een eventuele verhoging van de waarborg.

Type woning
Rijhuis
Ligging
In het dorpscentrum
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Dorp, Tuin
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
280 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
3
Aantal slaapkamers
4
Verwarming
Centrale verwarming
Jaar van renovatie
2017

Niveau 0

  • Hall

  • Zitkamer

    Gaskachel, TV
  • Leefruimte

  • Zitkamer

    Open haard
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Kookfornuis op gas x 5, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast met vriesvak x 2, Afwasmachine x 1 Stofzuiger , Waterkoker , Broodrooster , Soepmixer , Filter-koffiezetapparaat , Raclette , Koffietoestel Dolce Gusto , Vruchtenpers
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Leeszaal

  • Berging

    Wasmachine, Droogtrommel (droogkast)
  • Slaapkamer 1 - 2p

    1p bed x 2
  • Slaapkamer 2 - 2p

    1p bed x 2
  • Privébadkamer 2

    Badkuip, Wastafel x 1, WC x 1
  • Slaapkamer 3 - 3p

    1p bed x 3
  • Slaapkamer 4 - 2p

    1p bed x 2
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1

Buiten

  • Privétuin

    Omheind door een haag + omheining, Oppervlakte 600 m²
  • Terras

    Oppervlakte 100 m², Buitensauna 4 pers
  • Binnenplaats

    Oppervlakte 50 m²
  • Buitenzwembad

    privé, Verwarmd 26°, Afgeschermd met een rolluik, Afmeting 9 m x 4.5 m x 1.6 m, Beschikbaarheid Van 01/06 t/m 30/09, Ligstoelen x 4
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 4
Bedlinnen te huren (verplicht)
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken ter plaatse voorhanden
Bos
500 m
Rivier
2 km
Restaurants
1 km
Winkels
1 km
Bakkerij
1 km
Apotheek
2 km
Markt
8 km (St-Hubert)
VVV Kantoor
8 km (Saint-Hubert)
Mister Cash
8 km (Saint-Hubert)
Bus
300 m
Station
8 km (Libramont)

13 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9 ,3
Zeer goed

V. Kundike NL Belgique
9,6
Groepsverblijf onder vrienden Week Januari 2024

Een heerlijk karakteristiek huis. De schouw en haard zijn fantastisch, de deuren en glas in lood ramen geweldig. De entree is zeer ruim en de keuken zeer volledig. De sfeer is gewoonweg heerlijk. De tuin is denken wij in het voorjaar en de zomer ook erg mooi. Nu hadden wij vooral heel veel regen dat zelfs de loop naar de sauna achterin de tuin te ver was. Ook de buitendouche zal zomers aangenaam zijn verwachten we. Er is genoeg te zien en te doen in de omgeving en de winkel is dichtbij. Top dus!

Vertalen naar het Nederlands
V. Martijn NL Belgique
9,8
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend Oktober 2023

We hebben een fijn verblijf gehad in dit prachtige huis. De ruime keuken maakte het mogelijk om lekker te koken en vervolgens te eten aan de grote tafel. Het huis ligt dichtbij de snelweg en binnen 45 minuten rijden zijn er voldoende activiteiten die je kan ondernemen. Ook de sauna was erg lekker, al moesten we deze wel tijdig opwarmen omdat deze nog wat vochtig was van de regen de nacht ervoor.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
10
Groepsverblijf onder vrienden Weekend September 2023

Tout simplement au top ! Rien à dire.

Vertalen naar het Nederlands
D. Lieve NL Belgique
9,9
Verblijf van een ouder koppel Week September 2023

Wij hebben erg genoten van dit karakteristiek Ardens huis dat met heel veel smaak mooi werd ingericht! De keuken is volledig en de courante kookmaterialen zijn allemaal aanwezig! Mooie en nette slaapkamers met comfortabele bedden, prachtige badkamers en een heerlijk verwarmd zwembad! Enige kleine minpuntje was de sauna die zo waterdoorlatend en vochtig is bij regenweer dat hij amper droog te krijgen was. Maar dat kon onze pret niet bederven. Kortom een huis om heerlijk in te vertoeven!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen 2-weken Juli 2023

Heel fijn verblijf gehad (2 weken) in dit huis. Zwembad was erg fijn, vooral voor de kinderen (6, 8 en 10 jaar). Keuken goed voorzien van allerlei middelen en apparaten.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Juli 2023

Prachtig vakantiehuis, super zwembad en gelegen in een prachtige omgeving

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,7
Verblijf van een ouder koppel Week Juni 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

H. Magda NL Belgique
9
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Mei 2023

Een mooie woning! Gezellig interieur! Mooie tuin! Alles en voldoende gereedschap in de keuken voor 9 personen! Wij hadden hier een heerlijk weekend met ons gezin! Een echte aanrader!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,4
Gezinsverblijf met adolescenten Week December 2022

schitterend , gezellig, met antieke materialen. verbouwd huis.

Vertalen naar het Nederlands
B. Elke NL Belgique
8,2
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek Juli 2022

Heel mooi vakantiehuis, zwembad is top, zeker met het mooie weer wat we hadden. Hier en daar een minpuntje wat nog verbeterd kan worden. Maar al bij al een top verblijf gehad.

Vertalen naar het Nederlands
D. Philippe NL Belgique
9,6
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Juli 2022

Schitterend vakantiehuis in een rustig dorpje - goed ingericht, ruim en voorzien van alle comfort. Prachtige tuin met heerlijk terras en tuintafel, zwembad en ligstoelen. Ons weekendje weg leek wel een zomervakantie in de Provence. Goede ligging ook, winkels dichtbij en meerdere activiteiten / bezienswaardigheden in de omgeving. Aanrader!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend Juni 2022

Zeer aangenaam verblijf!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,7
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend April 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken