Vakantie op de boerderij in Libramont voor 6/7 personen in de Ardennen

[106409-01]
6/7 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 3 Kamers
Uitstekend Lees de reacties 9,6

Ervaar de charme van het boerenleven met dit volledig gerenoveerde landhuis . Ze verwelkomt je voor een groen verblijf voor 6/7 personen in de buurt van Libramont . Laat je verleiden door de traditionele uitstraling van deze authentieke, volledig gerenoveerde boerderij die modern comfort biedt voor het hele gezin. Neem plaats onder de prachtige gewelfde plafonds voor een gastronomisch...

Ervaar de charme van het boerenleven met dit volledig gerenoveerde landhuis. Ze verwelkomt je voor een groen verblijf voor 6/7 personen in de buurt van Libramont.

Laat je verleiden door de traditionele uitstraling van deze authentieke, volledig gerenoveerde boerderij die modern comfort biedt voor het hele gezin. Neem plaats onder de prachtige gewelfde plafonds voor een gastronomisch aperitief bij het haardvuur of in de grote eetzaal. Het vakantiehuis biedt prachtige ruimtes en sfeervol ingerichte kamers om je verblijf tot een succes te maken. Er zijn 3 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan een met een bubbelbad. Houd er rekening mee dat een slaapbank ook toegankelijk is en geschikt is voor 1 extra persoon. De keuken biedt alles wat je nodig hebt om jouw maaltijden in perfecte autonomie klaar te maken en de buitenkant van de gite is de ideale plek voor een heerlijke barbecuemaaltijd.

Bekend om zijn beroemde landbouwbeurs die jaarlijks duizenden bezoekers trekt, is Libramont een prachtige stad waar het leven goed is. Breng een bezoek aan de waterpartij van Libramont tijdens een zonnige picknickdag. Ideaal gelegen, ontdek je ook de stad Saint-Hubert, een van de grootste toeristische centra in de regio! Organiseer een rit te paard met de Ecurie des Îles of maak een wandeling in de bossen om veel dieren te ontmoeten in het Wildpark van Saint-Hubert. Voor fans van ruimte-exploratie is het Euro Space Center zeker een bezoek waard om de geheimen van ons universum te ontgrendelen. Boomklimmen, kabelbanen en nog veel meer activiteiten wachten op jou bij Cap Nature, evenals een ongelooflijke meeslepende schattenjacht bij Captifs de Sion.

Trakteer jezelf op een natuurvakantie in een idyllische omgeving en boek dit prachtige 3-sterren landhuis voor een onvergetelijk verblijf,

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Vrijetijdsvoorzieningen
Barbecue
Haard
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
2 badkamers
3 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 1 kinderstoel
Buiten
Spellen voor buiten
Gezamenlijke tuin
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Andere
Droogtrommel , Wasmachine
Linda - Customer Service Advisor
Tip(s) van Linda Customer Service Advisor

Gun jezelf een moment van ontspanning in het bubbelbad.

De Hoeve van Sanglochons nodigt jou uit om de specialiteit van het huis te ontdekken: de ter plaatse geproduceerde Ardense ham die veel amateurs van goede tafels aantrekt.

Merk op : Uw gite grenst aan een andere kleine gite voor 7 personen. De tuin en Buitenspeeltuigen  zijn gemeenschappelijk voor beide gebouwen.

Bijzondere bepalingen

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Huisdieren verboden

Type woning
Twee onder één dak = halfopen bebouwing
Ligging
A l'entrée d'un village
Nabijheid van wegen
Langsheen een drukke straat
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Dorp, Platteland
Oriëntatie
Noorden
Totale oppervlakte
130 m²
Aantal niveaus
3
Aantal badkamers
2
Aantal slaapkamers
3
Verwarming
Centraal + elektrisch
Bouwjaar
1800
Jaar van renovatie
2018

Niveau 0

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    Houtpelletkachel, TV
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1, Diepvriezer, Afwasmachine x 1 Stofzuiger , Waterkoker , Broodrooster , Filter-koffiezetapparaat , Raclette
  • Berging

    Wasmachine, Droogtrommel (droogkast)
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    1p bed x 2
  • Slaapkamer 2 - 2p

    1p bed x 2
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 2

  • Zitkamer

    Slaapzetel 1p x 1, TV
  • Slaapkamer 3 - 2p

    2p bed x 1
  • Badkamer

    Bubbelbad, Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1

Buiten

  • Gemeenschappelijke tuin

    Oppervlakte 600 m², Omheind
  • Buitenspeeltuigen

    Opmerking : gemeenschappelijk, Schommel, Glijbaan
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 6
Bedlinnen te huren (verplicht)
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
500 m
Bakkerij
4 km (Libramont)
Apotheek
4 km (Libramont)
Rivier
200 m
Meer
15 km (Neufchâteau)
Ravel
10 km (Libramont)
Restaurants
4 km (Libramont)
Winkels
4 km (Libramont)
Markt
15 km (Bertrix)
VVV Kantoor
4 km (Libramont)
Mister Cash
4 km (Libramont)
Bus
100 m
Station
4 km (Libramont)

9 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9 ,6
Uitstekend

Anoniem NL Belgique
9,8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Januari 2024

Wij hebben in dit vakantiehuis verbleven met verschillende koppels en 1 kind. Het ontvangst door de gastvrouw was zeer aangenaam en warm, alles werd gedegen uitgelegd. De woning is voldoende ruim, luxueus, proper en net. In de keuken is alles aanwezig . Er is een leuke tuin met speelgoed voor kinderen. De gastheer en -vrouw zijn uitermate vriendelijke en behulpzame mensen. Een dikke aanrader!

Vertalen naar het Nederlands
D. LINE NL Belgique
8,3
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week December 2023

Goed onderhouden huis. Alles is voorzien behalve een droogrek. De bedden op de eerste verdieping kraken enorm waardoor we een week op de grond sliepen. Gemeld aan de eigenaars. Hopelijk wordt dit opgelost. Als er veel wind is, kan je op de tweede verdieping bijna niet slapen van het lawaai van de metalen platen op het dak. Het huis ligt toch wel langs een drukke weg. Behalve de bedden is alles wel ok in het huis.

Vertalen naar het Nederlands
G. Jan NL Belgique
9,7
Groepsverblijf onder vrienden Midweek Juni 2023

Prachtige en gezellige woning, super schoon en heerlijk opgemaakte bedden. Zeer prettige ontvangst. Helaas ligt de woning naast een vrij drukke weg wat wel wat lawaai geeft. Vooral in de vroege ochtend en met open ramen. Betreft een gekoppelde vakantiewoning. Seviscourt is een mooie uitvalsbasis voor de Z-O Ardennen. We komen zeker nog eens terug!

Vertalen naar het Nederlands
B. Carina NL Belgique
9,8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Mei 2023

Praktisch en zeer mooi gerenoveerde woning

Vertalen naar het Nederlands
D. Patrick NL Belgique
9,4
Groepsverblijf onder vrienden Week April 2023

Prachtig vakantiehuis. Al het nodige was aanwezig, wasmachine en droogkast was zeker een pluspunt. Vriendelijke eigenares die meteen reageerde als er iets was. Zeker een aanrader!!!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,8
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Maart 2023

prijs kwaliteit nog altijd top.

Vertalen naar het Nederlands
S. Eric FR Belgique
10
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek Februari 2023

Nous avons passé un super bon moment en famille ,la maison est super fonctionnelle ( très chouette avec des petits de 4 à 8 ans ) et de qualité . Endroit idéal pour les promenades ou les randonnées ( nous avons marché +/- 50 km au départ de la maison sans faire 2 x le même parcours ) .pour l'accès au commerce c'est top Libramont à 6 km avec les commerces classiques Propriétaire très accueillant , je recommande sans hésiter

Vertalen naar het Nederlands
D. Jerry NL Belgique
9,9
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend Augustus 2022

Zeer aangename accommodatie. Alles meer dan dik in orde. Onze verwachtingen door de foto's werden volledig ingevuld. Zeer proper en netjes

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,4
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek Augustus 2022

Een aangenaam vakantiehuis om te verblijven met kleuters. Er was meer aanwezig dan we verwacht hadden. De keuken is ook volledig uitgerust. Gebouw is mooi gerenoveerd. Tuin is leuk voor kleuters. Wij gingen een dag naar de zoo van Boillon, naar La Roche enz. zeker een aanrader met de auto. Op wandelafstand is er voor kleine kindjes helaas niet zoveel te beleven. De eigenaars zijn zeer vriendelijk, zelfs met het taalverschil. Zeker een aanrader.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken