Vakantiehuis in Libramont voor 4/5 personen in de Ardennen

[105630-01]
4/5 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 2 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 9,4

Dit charmante vakantiehuisje nabije  Libramont , in de provincie Luxemburg , werd met veel zorg ingericht en onderhouden. Verwacht u aan een warm ontvangst van de eigenaren en ontdek de prachtige streek in de Belgische Ardennen .  Een gezellig vakantiehuis met 3 sterren  nabije  Libramont is perfect voor kleine groepen of gezinnen van 4 tot 5 personen . De...

Dit charmante vakantiehuisje nabije Libramont, in de provincie Luxemburg, werd met veel zorg ingericht en onderhouden. Verwacht u aan een warm ontvangst van de eigenaren en ontdek de prachtige streek in de Belgische Ardennen

Een gezellig vakantiehuis met 3 sterren nabije Libramont is perfect voor kleine groepen of gezinnen van 4 tot 5 personen. De eigenaren verwelkomen u zeer hartelijk en persoonlijk.

De 2 slaapkamers, elk voor twee personen, werden gezellig ingericht met leuke kleuraccenten en mooie details. Denk hierbij aan hout, mooie meubels, leuke accessoires,.. In dit vakantiehuisje voelt u zicht meteen thuis. Ook is er een comfortabele slaapzetel in de zitkamer.

Er is 1 badkamer met een badkuip, een douche, een wastafel, een WC en een wasmachine. Op het gelijkvloers is er nog een apart toilet.

In de gezellige zitkamer is het heerlijk relaxen bij het haardvuur. In deze zitkamer is er ook een TV, kabeltelevisie, Hifi, DVD en draadloze internetaansluiting (doorheen heel het huis).

Geniet van een heerlijke maaltijd in de eetkamer die een leuke sfeer teweeg brengt. In de ruime keuken maakt u heerlijke gerechten klaar. Het is functioneel en alle spullen die u nodig heeft liggen bij de hand. Denk hierbij aan: een elektrische kookplaat, een oven, een microgolfoven, een koelkast met vriesvak, een diepvriezer, een afwasmachine, een waterkoker, een broodrooster, een soepmixer, een Senseo, een koffiezetapparaat, een vruchtenpers, een friteuse, een keukenrobot,..

De grote omheinde privétuin met leuke speeltuigen zullen de kleinsten zeker bekoren. Laat ze op de leuke speeltuigen ravotten terwijl u van een heerlijk drankje, op het overdekte terras, geniet.

Landbouwbeurs van Libramont. Deze vindt elk jaar plaats in juli en is zeker de moeite waard om eens te gaan bezoeken. Het is een beurs voor landbouw, bosbouw en agrovoeding en trekt elk jaar meer dan 200 000 bezoekers aan. Uiteraard is Libramont meer dan dat. Het is de perfecte uitvalsbasis voor wandelingen en bezoeken aan musea. Het Keltisch Museum is een goed voorbeeld. Hier maakt u kennis met de beschaving die door de Kelten over heel Europa werd verspreid.

Op zo’n zestien minuten rijden van Libramont, bent u in Saint-Hubert. Kom met de kinderen de wilde dieren in het Wildpark. Hier (her)ontdekt u dieren zoals: moeflons, herten, reeën, damherten tegen. Er is ook een speeltuin voor de kinderen. Dus laat ze even spelen voor jullie naar het vakantiehuisje vertrekken.

Dit vakantiehuis is in een mooie groene omgeving gelegen en perfect om een weekendje uit te blazen in de Belgische Ardennen.

Toegankelijkheid
1 hond welkom
Specifieke interesses
Kerstsfeer
Fietsverblijf
Vrijetijdsvoorzieningen
Wifi
Barbecue
Haard
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
1 badkamer
2 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybad , 1 babybed , Aankleedkussen , 1 kinderstoel
Buiten
Privéterras 
Privétuin 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Beveiligde fietsenstalling
Andere
Fietsreinigingskit , EHBO-kit , Fietsherstellingskit
Wasmachine
Melissa - Customer Service Advisor
Tip(s) van Melissa Customer Service Advisor

Geniet van een leuke wandeling in de buurt, er zijn talloze wandelmogelijkheiden in de bossen en weilanden.
De perfecte uitvalsbasis voor leuke activiteiten in de buurt.
U bent op vijftien minuten rijden van het centrum van Libramont.

Type woning
Twee onder een kap woning
Ligging
In het dorpscentrum
Nabijheid van wegen
In een doodlopende straat
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
130 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
2
Verwarming
Centrale verwarming
Jaar van renovatie
2007

Niveau 0

  • Hall

  • Zitkamer

    Houtkachel, TV, DVD, Hifi
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Elektrische kookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast met vriesvak x 1, Diepvriezer, Afwasmachine x 1 Stofzuiger , Waterkoker , Strijkijzer , Broodrooster , Koffiezetapparaat Senseo , Soepmixer , Filter-koffiezetapparaat , Vruchtenpers , Keukenrobot , Friteuse
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Zitkamer

    Slaapzetel 1p x 1, Kinderspellen
  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    1p bed x 2
  • Badkamer

    Badkuip, Douche x 1, Wastafel x 2, WC x 1, Wasmachine

Buiten

  • Privétuin

    Omheind, Oppervlakte 640 m²
  • Overdekt terras

    Oppervlakte 24 m²
  • Binnenplaats

    Oppervlakte 50 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 3
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken ter plaatse voorhanden
Bos
500 m
Restaurants
12 km (Libramont)
Winkels
12 km (Libramont)
Markt
12 km (Libramont)
VVV Kantoor
12 km (Libramont)
Mister Cash
12 km (Libramont)
Station
12 km (Libramont)

7 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9 ,4
Zeer goed

Anoniem NL Belgique
9,9
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Augustus 2023

Heel vriendelijke en persoonlijke ontvangst met koffie, pannenkoeken en biertjes, het huis is zoals op de foto's, aangename en heel rustige omgeving, scoutskamp in de buurt dat soms wat luid ging maar wij hadden er persoonlijk geen last van. Ze waren er juist op het moment dat wij er waren, ze zijn er uiteraard niet altijd. Heel netjes en echt alles is aanwezig in het huis.

Vertalen naar het Nederlands
C. Florence NL Belgique
9,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend Juli 2023

Schitterend ontvangst! Verse eitjes, wafeltjes, appelsap, koffie en streekbiertjes stonden al klaar!

Vertalen naar het Nederlands
L. Lien NL Belgique
9,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek November 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

D. Adelheid NL Belgique
9,6
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Weekend Oktober 2022

Een charmant en gezellig huisje van alle comfort voorzien. We werden op een heel hartelijke manier ontvangen met koffie, taart, orval, we kregen eieren van hun eigen kippen. Hele lieve mensen, we voelden ons nu eens echt welkom. Alles was proper en van alles voorzien, echt top, een aanrader!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,2
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Week September 2022

Het huis was prima alleen we hebben niet echt kunnen genieten onze hond is daar ziek geworden maar is zeker een aanrader alleen niks in de buurt kwartiertje rijden voor alles

Vertalen naar het Nederlands
L. Christine NL Belgique
9,4
Verblijf van een ouder koppel Lang-Weekend Mei 2022

Sfeervol en ruim huis - prachtige omgeving - mooie omheinde tuin (ideaal voor onze Syb), super terras - sympathieke ontvangst

Vertalen naar het Nederlands
M. Jozef NL Belgique
9,2
Verblijf van een ouder koppel Midweek April 2022

prima vakantie , zeer vriendelijke eigenares , vlotte babbelkous, , volledige informatie gegeven .... echter .... onvriendelijke buren (2),. slordige woonst van die buren , op straat vaak loslopende honden , mooi wandelgebied , zeker !!!! maar deze gite ligt helemaal niet in Libramont !!!! Minstens 16 km rijden om de boodschappen te doen !!! En dat naast het huis in het verlengde een koestal is met 7/8 koeien , dat wisten wij niet !!! Albij al best tevreden !!!!Boeken ??? JAJA !

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken