Vakantiehuis in Lierneux voor 4 personen in de Ardennen

[106870-01]
4 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 2 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 9,2

Deze vakantiewoning is een  deel van een boerderij en lig t  middenin het typisch Ardens dorp van Odrimont. Deze dorpswoning werd in 2011 gerenoveerd , en heeft een actuele en gezellige inrichting . De vakantiewoning in Lierneux is heel goed uitgerust en heeft zijn 3 sterren daarbij ook dik verdiend. U beschikt in dit vakantiehuisje over 2 slaapkamers en...

Deze vakantiewoning is een deel van een boerderij en ligt middenin het typisch Ardens dorp van Odrimont. Deze dorpswoning werd in 2011 gerenoveerd, en heeft een actuele en gezellige inrichting.

De vakantiewoning in Lierneux is heel goed uitgerust en heeft zijn 3 sterren daarbij ook dik verdiend.

U beschikt in dit vakantiehuisje over 2 slaapkamers en 1 badkamer. De eigenaars zetten een kinderstoel ter beschikking maar het babybedje neemt u best zelf mee. De keuken en bijkomende apparatuur is uiterst volledig: Stofzuiger, Waterkoker, Strijkijzer, Broodrooster, Koffiezetapparaat Senseo, Soepmixer, Koffiezetapparaat, Keukenrobot, Wok, vitroceramische kookplaat, oven en microgolf, koelkast en diepvriezer, afwasmachine. Voor bijkomend modern comfort tijdens uw verblijf is er een kabeltelevisie met dvd-speler en draadloze internetaansluiting.

De tuin van de gite is deels omheind en beschikt over een terras met tuinmeubilair en een barbecue. Op maar 300m bent u al het bos in voor een zuivere wandeling en op 150m vindt u een eerste rivier

De gemeente Lierneux, in de provincie Luik, is bekend om de vele vismogelijkheden, maar nog meer omwille van de prachtige skipistes. Het is één van de beste plekjes voor wintersport in België. Het dorpje Fraiture hoort bij de gemeente Vielsalm en is de place to be voor langlaufliefhebbers. Bijkomende skipistes vindt u in Wanne, 9km van de gite. U vindt op hetzelfde plekje een leuk doolhof voor de kinderen. In de zomer is deze bosrijke regio in het hart van de Belgische Ardennen uitermate geschikt voor een stevige wandeling. Uw gite ligt ook vlakbij Provedroux op slechts een half uurtje rijden van La Roche-en-Ardenne en Sankt Vith, twee gezellige stadjes in de regio van de Ardennen die zeker een bezoekje waard zijn. 

In het Huis van het Salmland komt u alles te weten over de merkwaardige ondergrond van deze streek. Het is een originele ontdekkingstocht over de geschiedenis, de folklore en de legendes van de regio. Vanuit uw vakantiehuis in Lierneux bent u bovendien slechts 45 minuutjes verwijderd van twee van de mooiste stadjes in de Belgische Ardennen, Malmedy en Durbuy.  Voor de avonturiers in de groep is er ook wat! In Vielsalm vindt u bij Avenature een brede waaier aan avontuurlijke outdoor activiteiten. New Life Outdoor Activity Center organiseert vanuit Stavelot al meer dan vijftien jaar lang de spannendste openlucht activiteiten in de Belgische Ardennen.

In Vielsalm vindt u een VVV kantoor, een station, winkels en restaurants. Boodschappen doen kan ook in Lierneux. Laat u zich liever verwennen door beroep te doen aan een traiteur? Dan kan dat bij Traiteur Au Berger Gourmet en bij Traiteur La Truite Gourmande

Koppels en gezinnen vinden er al het nodige om een aangenaam verblijf door te brengen en van het dorpsleven te genieten. 

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Vrijetijdsvoorzieningen
Wifi
Barbecue
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
2 slaapkamers
1 badkamer
Voorzieningen voor baby’s
1 kinderstoel
Buiten
Privétuin 
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking , Garage
Laura - Customer Service Advisor
Tip(s) van Laura Customer Service Advisor

Het terras bevindt zich aan de straat kant maar dit geeft geen geluidsoverlast omdat het een afgelegen en rustige straat is.

 

Noteer dat het salon helemaal boven ligt (tweede verdiep), terwijl de keuken met tafel zich op het gelijkvloers bevindt. Het vakantiehuis wordt daarom door Ardennes-Etape aangeraden voor mensen die nog goed te been zijn. 

Type woning
Twee onder een kap woning
Ligging
In het dorpscentrum
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, dorp
Oriëntatie
Westen
Totale oppervlakte
125 m²
Aantal niveaus
3
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
2
Verwarming
Centrale verwarming
Jaar van renovatie
2011

Niveau 0

  • Hall

  • Leefruimte

  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1, Diepvriezer, Afwasmachine x 1 Stofzuiger , Waterkoker , Strijkijzer , Broodrooster , Koffiezetapparaat Senseo , Soepmixer , Filter-koffiezetapparaat , Keukenrobot , Wok
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Slaapkamer 1 - 2p

    TV, 2p bed x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    1p bed x 2
  • Badkamer

    Bad gecombineerd met douche, Wastafel x 1, WC x 1

Niveau 2

  • Zitkamer

    TV

Buiten

  • Privétuin

    Deels omheind, Oppervlakte 50 m²
  • Terras

    Oppervlakte 25 m²
  • Garage

    Aantal parkeerplaatsen: 1
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 1
Badhanddoeken zelf meebrengen
Bedlinnen zelf mee te nemen
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
300 m
Rivier
150 m
Meer
8 km (Vielsalm)
Skipiste
3 km (Lierneux)
Restaurants
8 km (Vielsalm)
Winkels
3 (Lierneux)
Markt
8 km (Vielsalm)
VVV Kantoor
3 km (Lierneux)
Mister Cash
8 km (Vielsalm)
Bus
3 km (Lierneux)
Station
17 km (Trois-Ponts)
Luchthaven
63 km (Biersert)

17 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9 ,2
Zeer goed

C. Leticia EN Belgique
9,8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Februari 2024

Wonderful house with all kinds of amenities, close to some of the most famous villages in the Ardennes, and to amazing walks in natural reserves. We have really enjoyed our stay and hope to come back again.

Vertalen naar het Nederlands
T. Barbara NL Belgique
9,7
Gezinsverblijf met adolescenten Week Januari 2024

Het huis is erg comfortabel en voorzien van alle gemakken. Het is niet met goedkoop meubilair ingericht. Het was fijn dat het huis versierd was voor kerst. De communicatie met de verhuurder verliep erg vlot. De ruimtes zijn groot en rustig. Je hebt geen keukengeuren in je slaapkamer of salon. Dat is een plus!

Vertalen naar het Nederlands
H. Stéphane FR Belgique
9
Gezinsverblijf met adolescenten Week December 2023

Un accueil vraiment très bon. Flexible et à l'écoute. Logement juste comme nous avions besoin ! Merci à toi !

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,6
Groepsverblijf onder vrienden Weekend November 2023

Een fijn en gezellig huis. Door de vele kamerplanten net dat tikje aangenamer om 'thuis' te komen. Contact met de eigenaar via SMS, wat perfect ging. Niet enkel het zakelijke maar ook informeren of alles naar wens was. De lekkere attentie die klaarstond werd zeer gewaardeerd. Dit is eentje om zeker nog is naar terug te komen. Wel enkel voor mensen die goed te been zijn omwille van de steile trap maar voor ons geen probleem.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek November 2023

Leuke vakantiewoning.

Vertalen naar het Nederlands
D. Robbert NL Belgique
9,2
Verblijf van een jong koppel Week September 2023

Wij hebben een uitstekend ontspannen verblijf gehad. Voor een jong koppel een heerlijke ruime woning, met een zeer uitgebreid keuken assortiment. De knusse woonkamer is op zolder met een smal trappetje, maar dat was voor ons geen probleem (wel erg warm boven in de volle zonnige dagen).

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,5
Gezinsverblijf met adolescenten Week Augustus 2023

Geen mening

Vertalen naar het Nederlands
V. Ellen NL Belgique
9,4
Gezinsverblijf met adolescenten Gepersonaliseerd verblijf Juli 2023

Heerlijk lang weekend gehad. Contact met eigenaar (soms via GoogleTranslate) verliep perfect. Bij aankomst leuke geschenken! Alles netjes, veel groter dan verwacht en mooier dan op foto's. En zo compleet: van diverse bierglazen om extra van de Belgische biertjes te genieten tot de föhn in de badkamer. De overbuurhonden blaffen soms overdag maar snachts heerlijke rust. Bij warm weer zal zeker de bovenverdieping erg heet zijn. Aanrader om omgeving te verkennen en dan in fijne plek THUIS te komen!

Vertalen naar het Nederlands
D. Patrick NL Belgique
9,6
Verblijf van een ouder koppel Week Juni 2023

Zeer aangenaam verblijf met vriendelijke, attente ontvangst door de huisbaas. Ruime gezellig ingerichte woning voor de voorziene bezetting. Enkele aandachtspunten : Voor binnen een iets grotere ijskast, en voor het buitenleven een nieuwe functionele barbecue en enkele gemakkelijke ligstoelen voor in de tuin . Verder Toplocatie als uitvalsbasis voor mooie wandelingen.

Vertalen naar het Nederlands
V. Mathijs NL Belgique
8,8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Mei 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
8,7
Gezinsverblijf met adolescenten Midweek April 2023

Het is een fijn en net huis. Leuk ingericht met alle gemakken. Ligt rustig. Eigenaar aardig. Spreekt alleen Frans.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9
Weekend April 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem FR Belgique
9,5
Gezinsverblijf met adolescenten Midweek Februari 2023

Gîte très agréable, très bien équipé et décoré, spacieux, grandes chambres avec literie de qualité. A proximité de ballades très chouettes. Le propriétaire est très sympathique et accessible.

Vertalen naar het Nederlands
B. Hans NL Belgique
9,7
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Weekend Augustus 2022

Mooie, nieuwe, goed verzorgde en onderhouden vakantiewoning die verrassend groot blijkt te zijn. Mooie keuken met alle comfort, twee riante slaapkamers en een groot salon op de bovenste verdieping. Nadeel is dat je hiervoor twee vrij steile trappen moet beklimmen met drank en versnaperingen. Graag op de badkamer nog een grotere spiegel (en scheerspiegel). Verder perfect! Als je rust zoekt en graag wandelt: ideaal. Alleen jammer dat winkels en eetgelegenheden al gauw 3 km verder gelegen zijn.

Vertalen naar het Nederlands
S. Roza NL Belgique
9,8
Verblijf van een jong koppel Week Juli 2022

Wij hebben een geweldige tijd gehad in dit huis. Het huis is een stuk mooier en groter dan op de foto's. Vooral de badkamer is in het echt stukken mooier. Het gebied ligt buiten de toeristische plekken van de ardennen (wat wij heel fijn vonden), in een prachtige omgeving voor hiken. De enige nadelen die ik kan bedenken zijn dat het geen goed huis is als u slecht ter been bent, en het op de bovenste verdieping (met de banken) in de zomermaanden best warm kan worden. Wij komen nog een keer terug!

Vertalen naar het Nederlands
R. Bas NL Belgique
9,6
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Week Juli 2022

Zeer nette en ruime vakantiewoning, vriendelijke ontvangst, ik heb een uitstekend verblijf gehad.

Vertalen naar het Nederlands
K. Inge NL Belgique
9,4
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Mei 2022

Heel groot en rustig huis. Het terras is absoluut een pluspunt waar je s avonds nog in de zon kan zitten. De kamers zijn zeer ruim. Er stond een welkomscadeautje klaar bij aankomst met een kaartje om.ons welkom te heten. Het was een leuke ontvangst.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken