Vakantiehuis in Lierneux voor 2/3 personen in de Ardennen

[106032-03]
2/3 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 1 Kamer
Zeer goed Lees de reacties 9,1

Zin om de talrijke schatten van de Ardense omgeving te ontdekken met je partner door te verblijven in een aangename vakantiewoning? Dan is dit  karaktervolle vakantieverblijf voor jou gemaakt! Met een moderne inrichting in een pittoreske sfeer, voel jij je hier direct thuis. De eigenaars hebben deze voormalige bakkerij gerenoveerd tot een mooie 3-sterren...

Zin om de talrijke schatten van de Ardense omgeving te ontdekken met je partner door te verblijven in een aangename vakantiewoning? Dan is dit karaktervolle vakantieverblijf voor jou gemaakt! Met een moderne inrichting in een pittoreske sfeer, voel jij je hier direct thuis. De eigenaars hebben deze voormalige bakkerij gerenoveerd tot een mooie 3-sterren vakantiewoning met een sterk gevoel voor authenticiteit. Een aanrader!

Dit sfeervolle 3-sterren vakantiehuisje nabij Lierneux, provincie Luik, oogt heerlijk knus en is het perfecte verblijf voor een koppel of klein gezin (max. 3 personen). Ondanks de grootte is dit vakantiehuisje van alle gemakken voorzien, zoals een leuke woonkamer op de eerste verdieping met comfortabele meubels en televisie, een sfeervolle eetkamer met houtpelletkachel en een dotje van een keuken met 4-pits elektrische kookplaat, oven, magnetron, koelkast met vriesvak en afwasmachine. In de gehele woning is draadloze internetaansluiting aanwezig.

De slaapkamer werd zeer sfeervol ingericht en beschikt over 3 bedden. Een kinderbedje is op aanvraag beschikbaar. Het zonnige terras is een heerlijk plekje om te genieten van rust, ruimte en - met zomerse dagen - van heel veel zon. Tot slot is er een privéparkeerplaats aanwezig.

De gemeente Lierneux is bekend om de vele vismogelijkheden, maar nog meer omwille van de prachtige skipistes. Het is één van de beste plekjes voor wintersport in België. Neem dus zeker je ski-outfit mee als je in dit deel van de Ardennen op vakantie gaat! De prachtig groene omgeving leent zich ook uitstekend voor een stevige wandeling. Of neem deel aan een van de avontuurlijke activiteiten in een van de recreatiecentra, zoals Newlife Outdoor Activity, Avenature Sports of Puzzle Planet.

Een leuk dagje uit met het hele gezin beleef je in het wildpark Coo. Aan boord van een toeristisch treintje begint jouw ontdekkingstocht langs allerlei bijzondere dieren, zoals wilde zwijnen, wolven, herten en nog veel meer. Ook de beroemde watervallen van Coo zijn zeker een bezoekje waard!

Een gezellig huis voor 2 tot 3 personen, heerlijk rustig gelegen met vele wandelroutes in de omgeving, dat is dit sfeervolle vakantiehuisje nabij Lierneux. Boek nu, de eigenaren zullen je van harte welkom heten!

Toegankelijkheid
1 hond welkom
Vrijetijdsvoorzieningen
Barbecue
Wifi
Haard
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
1 badkamer
1 slaapkamer
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed (op aanvraag) , 1 kinderstoel (op aanvraag) , 1 babybed
Buiten
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Sandrine - Customer Service Advisor
Tip(s) van Sandrine Customer Service Advisor

Breng tijdens je verblijf in de Ardennen ook zeker een bezoekje aan Traiteur Au Berger Gourmet. In de winkel in Manhay vind je een breed assortiment aan ambachtelijke kant-en-klaar gerechten voor afhaal; thuis in enkele minuten op te warmen. Perfect als je eens een avondje geen zin hebt om te koken! Dit verblijf is ideaal voor 2 volwassenen, maar het is mogelijk hier met 3 personen te verblijven, dankzij het opklapbed dat ter beschikking staat.

Type woning
Twee onder een kap woning
Ligging
In het dorpscentrum
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
45 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
1
Verwarming
Houtpelletkachel
Jaar van renovatie
2017

Niveau 0

  • Leefruimte

  • Eetkamer

    Houtpelletkachel
  • Ingerichte keuken

    Elektrische kookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1,
    , Koelkast met vriesvak x 1, Afwasmachine x 1 Koffiezetapparaat Senseo , Waterkoker , Soepmixer , Broodrooster , Stofzuiger
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1

Niveau 1

  • Zitkamer

    TV chromecast, DVD
  • Slaapkamer 1 - 2/3p

    2p bed x 1, Opklapbed volwassene x 1, Wastafel x 1
  • Afzonderlijk toilet - x1

Buiten

  • Privéterras

    Oppervlakte 15 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 1
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
300 m
Rivier
150 m
Meer
8 km (Vielsalm)
Skipiste
3 km (Lierneux)
Restaurants
8 km (Vielsalm)
Winkels
3 km (Lierneux)
Markt
8 km (Vielsalm)
VVV Kantoor
3 km (Lierneux)
Mister Cash
8 km (Vielsalm)
Bus
3 km (Lierneux)
Station
17 km (Trois-Ponts)
Luchthaven
63 km (Bierset)

8 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9 ,1
Zeer goed

Anoniem FR Belgique
9,8
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Weekend Januari 2024

Heel gezellig huisje in mooie omgeving. Perfect om te wandelen, de brouwerij Chouffe te bezoeken en de watervallen van Coo. Wij waren er met kerst. Het hele huisje was versierd met mooie verlichting. Een aanrader!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
9,3
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Midweek Oktober 2023

Très chouette maison.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
9,7
Verblijf van een jong koppel Weekend Oktober 2023

Belle maison confortable et bien équipée, très bien située dans un hameau ardennais. Belles promenades à partir de la maison meme. Très bon accueil

Vertalen naar het Nederlands
D. Alberto FR Belgique
10
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Mei 2023

Tres bon sejour dans le Haute Ardennes. Tres belle localitation avec posibilite de visiter des endroits pas trop prise pour les touristes. Des belles endroits dans le coin pour se balader et profiter de la nature.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem DE Belgique
7,9
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Lang-Weekend Augustus 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
9,3
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Week Augustus 2022

Fijne vakantie gehad in dit huis, is netjes onderhouden en schoon. Wij hadden onze hond mee. De buurt vonden wij niet echt hondvriendelijk, veel blaffende en loslopende honden. Omgeving is zeer goed om te wandelen.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
8,5
Verblijf van een jong koppel Weekend Juli 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
8,7
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Midweek April 2022

Knusse nette woning, goed gelegen. Vriendelijke ontvangst.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken