Vakantiehuis in Paliseul voor 4/5 personen in de Ardennen

[105267-01]
4/5 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 2 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 9,3

Dit deel van het vakantiehuis maakt deel uit van een gerestaureerde woning . De restauraties zorgen er voor dat alle comfort en gezelligheid aanwezig is in dit 3 sterren vakantiehuis in   Paliseul , in de provincie Luxemburg .  Het is geschikt voor 4 tot 5 personen . Bij het binnenkomen is er een aangename sfeer die u meteen doet thuis voelen tijdens uw verblijf in dit...

Dit deel van het vakantiehuis maakt deel uit van een gerestaureerde woning. De restauraties zorgen er voor dat alle comfort en gezelligheid aanwezig is in dit 3 sterren vakantiehuis in Paliseul, in de provincie Luxemburg.  Het is geschikt voor 4 tot 5 personen.

Bij het binnenkomen is er een aangename sfeer die u meteen doet thuis voelen tijdens uw verblijf in dit gezellige 3 sterren vakantiehuisje.

Er zijn 2 slaapkamers die ruim en mooi zijn ingericht met al het comfort dat u nodig heeft. Eén slaapkamer is voorzien voor twee personen en heeft een privébadkamer met een douche en een wastafel. De tweede slaapkamer, voor twee tot drie personen, heeft geen badkamer, maar er is een functionele badkamer met een bad en een wastafel. Geniet hier dus van een heerlijk warm bad of maak gebruik van de ontspanningsruimte met sauna en stoombad.

De keuken is functioneel ingericht en alles ligt bij de hand! Denk hierbij aan: een elektrische kookplaat, een oven, een microgolfoven, een koelkast, een afwasmachine, een koffiezetapparaat, een Senseo, een waterkoker, een soepmixer, een broodrooster en een croque-monsieurtoestel.

Geniet dus van een lekkere maaltijd in de eetkamer, dat zicht heeft op de keuken en de zitkamer. In dit vakantiehuis is er één kinderstoel ter beschikking, dus u hoeft dit al niet mee te brengen. Of geniet eerst van een lekker aperitief in de zitkamer met comfortabele zetels, oliekachel, TV en DVD.

In de gemeenschappelijke tuin, die deels omheind is, ravotten de kinderen op leuke kinderspellen (schommel of glijbaan) terwijl u de barbecue (enkel op aanvraag) aanmaakt. Geniet samen van een heerlijke maaltijd op het terras dat voorzien is van tuinmeubilair en een parasol.

MOGELIJKHEID OM UW PAARDEN TE ONTVANGEN IN BOXEN OF WEIDEN OP AANVRAAG (BETALEND).

Uiteraard is het charmante stadje Bouillon, zeker aan te raden. U bent er op een kleine 20 minuten! Ontdek er de geschiedenis en de lokale cultuur dat dit stadje herbergt en vergeet zeker niet 'Le Tombeau du Géant' te gaan bezoeken. U hebt er een prachtig uitzicht.

De groene Ardennen staan bekend om hun prachtige uitzichten. Dit doet u door een fikske wandeling te doen of ontdek Bouillon door de Semois af te varen met een kajak of kano.

Zijn de kinderen niet zo happig om te wandelen of te kajakken? Breng dan een bezoekje aan de kinderboerderij La Marotte in Frahan. Het is er prachtig en de kinderen aaien er meer dan 150 diersoorten. Naast de kinderboerderij vindt u een avonturenparcours met vele speeltuigen en een strand.

Als u toch in de buurt van Bouillon bent, ga dan zeker naar de Burcht van Bouillon. Een burcht oorspronkelijk uit de 8ste eeuw en waar Godfried van Bouillon het als een wettig bezit van de Christenen beschouwde.

Wilt u meer ontdekken over Godfried van Bouillon? Bezoek Archeoscoop Godfried van Bouillon en ontdek meer over het leven van deze hertog. 

Dit vakantiehuisje is perfect gelegen om de prachtige streek van Bouillon te ontdekken en met veel plezier in het vakantiehuisje te ontspannen met het hele gezin. Wacht niet langer en reserveer dit vakantiehuis in de Belgische Ardennen.

Toegankelijkheid
1 hond welkom
Specifieke interesses
Vissen
Ideaal voor
Verblijf met baby
Ligging
Nationaal Park
Vrijetijdsvoorzieningen
Loungeruimte , Sauna , Hamam
Wifi
Barbecue
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
2 slaapkamers
1 badkamer
Voorzieningen voor baby’s
1 kinderstoel
Buiten
Spellen voor buiten
Paardenboxen
Gezamenlijke tuin
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Fanny - Customer Service Advisor
Tip(s) van Fanny Customer Service Advisor

MOGELIJKHEID OM UW PAARDEN TE ONTVANGEN IN BOXEN OF WEIDEN OP AANVRAAG (BETALEND).
Bent u een échte fijnproever. De Belgische Ardennen hebben op gastronomisch vlak heel wat te bieden. Het restaurant La Table de Maxime ontving 1 Michelinster.
Er is een gemeenschappelijke tuin en is deels omheind.  

Belangrijk om te weten

Dit vakantiehuis beschikt over een gezamelijke, tevens gedeeltelijk omheinde tuin

Op aanvraag is het mogelijk om uw paarden in boxen of weiden te stallen (betalend).

Bijzondere bepalingen

Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en een eventuele verhoging van de waarborg.

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Type woning
Twee onder een kap woning
Ligging
In een gehucht
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
100 m²
Aantal niveaus
1
Aantal badkamers
1
Aantal slaapkamers
2
Verwarming
Centraal / Electrisch
Jaar van renovatie
2008

Niveau 0

  • Hall

  • Ontspanningsruimte

    Sauna, Stoombad
  • Leefruimte

  • Zitkamer

    Oliekachel, TV, DVD
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Elektrische kookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1, Afwasmachine x 1 Filter-koffiezetapparaat , Koffiezetapparaat Senseo , Waterkoker , Soepmixer , Broodrooster , Croque-Monsieurtoestel , Stofzuiger
  • Slaapkamer 1 - 2/3p

    1p bed x 2, Slaapzetel 1p x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1, Douche x 1, Wastafel x 1
  • Badkamer

    Badkuip, Wastafel x 1
  • Afzonderlijk toilet - x1

Buiten

  • Gemeenschappelijke tuin

    Deels omheind, Oppervlakte 400 m²
  • Terras

    Oppervlakte 20 m²
  • Buitenspeeltuigen

    Schommel, Glijbaan
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 2
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Babyspullen zelf mee te brengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
500 m
Rivier
100 m
Skipiste
60 km (Baraque fraiture)
Restaurants
3 km (Paliseul)
Winkels
3 km (Paliseul)
Markt
3 km (Paliseul)
VVV Kantoor
3 km (Paliseul)
Mister Cash
3 km (Paliseul)
Station
3 km (Paliseul)

6 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9 ,3
Zeer goed

Anoniem FR Belgique
10
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend November 2023

Maison très accueillante, chaleureuse. Idéalement situé sans vis-à-vis. Qu'on aime les balades ou qu'on soit plutôt casanier, le cadre s'y prête parfaitement.

Vertalen naar het Nederlands
H. Hans NL Belgique
9,6
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend Juli 2023

zeer rustig gelegen en toch vlakbij wandelpaden, Bouillon, toeristische attracties, ... zeer aangename ligging

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9
Verblijf van een jong koppel Weekend November 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

B. Yvonne NL Belgique
8,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek Oktober 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

B. Annemarie NL Belgique
9,7
Gezinsverblijf met adolescenten Week Juli 2022

Een fijne en vriendelijke ontvangst. De tuin (met trampoline) is weldadig. De bessen waren heerlijk. De rivier op tien minuten rijden, waar je kunt zwemmen. Het huisje was zeer schoon met goede bedden. De sauna had lekkere ligplaatsen. Het is ook een ideale plek om met twee gezinnen naar toe te gaan, gezien de beneden woning. Echt leuk. Je mag de eigenaresse alles vragen, wat ik echt super vind. Het muggen gaas komt nog voor de ramen. In de avond is het lekker koel. Wij komen weer terug.

Vertalen naar het Nederlands
B. Nienke NL Belgique
8,7
Gezinsverblijf met adolescenten Midweek Mei 2022

Fijn vakantiehuisje! Zeer vriendelijke ontvangst! Heerlijke sauna.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken