Vakantie op de boerderij in Plombières voor 4 personen in de Ardennen

[104703-02]
4 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 2 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 8,8

In buurt van het drielandenpunt, tussen Luik , Maastricht en Aken , vind je dit unieke vakantieverblijf voor 4 personen. Geniet samen met je kinderen van een geweldige vakantie op de boerderij , met veel wandelmogelijkheden in de buurt. Leuke 3-sterren vakantiewoning voor 4 personen in Plombières , provincie Luik . De gite is van alle gemakken voorzien en...

In buurt van het drielandenpunt, tussen Luik, Maastricht en Aken, vind je dit unieke vakantieverblijf voor 4 personen. Geniet samen met je kinderen van een geweldige vakantie op de boerderij, met veel wandelmogelijkheden in de buurt.

Leuke 3-sterren vakantiewoning voor 4 personen in Plombières, provincie Luik. De gite is van alle gemakken voorzien en perfect om tijdens een weekend of midweek weg de Belgische Ardennen en omgeving op je gemak te ontdekken.

De vakantiewoning telt 2 slaapkamers, warm ingericht met prachtig houten bedden en voorzien van een privébadkamer met douche en wastafel. Op de begane grond vind je de woonkamer met kabeltelevisie, Dvd-speler en zithoek. De compacte keuken is voorzien van een 4-pits elektrische kookplaat, oven, magnetron, koelkast met vriesvak en zelfs een afwasmachine. Wat een luxe! Vanuit deze ruimte heb je uitzicht op de gemeenschappelijke tuin met terras, barbecue en tuinmeubilair.

Tijdens het verblijf op de boerderij zullen de kinderen zich uitstekend vermaken met de geitjes, kippen en andere leuke dieren. Ook de speeltoestellen in de tuin zoals schommels, trampoline en zandbak zullen zeker in de smaak vallen. Of ga gezellig met elkaar de strijd aan en speel een potje petanque op het speciaal hiervoor ingerichte petanqueveld.

Het vakantiehuisje is gelegen in een groenrijke omgeving nabij het bos, een mooie vijver en de rivier. Winkels en restaurants vind je in de nabij gelegen dorpjes Plombières en Sippenaeken. Ook het VVV-kantoor en de bushalte zijn dichtbij. Op zo'n 20 minuutjes rijden vind je het drielandenpunt van Vaals en ook het natuurgebied de Hoge Venen, een paradijs voor fervent wandelaars.

In het hart van het Land van Herve, in een landschap met boomgaarden en weiden, ligt Aubel. Naast de prachtige natuur beschikt het ook over een zeer interessant patrimonium (boerderijen, oude en luxueuze huizen et cetera). De streek biedt tal van activiteiten: wat dacht je bijvoorbeeld van golf of boerengolf voor de sportievelingen onder ons, gezellig winkelen in Verviers voor liefhebbers van de stad of eindeloze wandeltochten in het mooie Land van Herve.

Verken het prachtige landschap met een tocht op een klassieke Vespa of huur een Segway en verken op een originele manier de Ardennen. In voor wat spanning en sensatie? Kom dan karten bij Karting Eupen, met een  gloednieuw circuit en de grootste indoor-piste ter wereld.

De choco-liefhebbers begeven zich naar Chocolaterie Jaques. Deze authentieke chocolaterie bestaat al ruim een eeuw en nodigt je graag uit voor een rondleiding in het chocolademuseum. Na afloop geniet je uiteraard van deze delicatesse, een plezier voor de smaakpapillen!

Beleef een unieke vakantie met het hele gezin op de boerderij! Ontdek vanuit een leuk en origineel verblijf de Belgische Ardennen.

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Ligging
Aan het water
Vrijetijdsvoorzieningen
Geen Wifiverbinding
Barbecue
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
2 badkamers
2 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 1 babybed (op aanvraag)
Buiten
Gezamenlijke tuin
Privéterras 
Spellen voor buiten
Vijver
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Morgan - Customer Service Advisor
Tip(s) van Morgan Customer Service Advisor

Lekkere trek maar geen zin om te koken? Kom dan naar Traiteur & Brasserie Le Temps libre, een gezellige brasserie, broodjeszaak en tearoom. Tevens kun je hier terecht voor traiteurdiensten, waarbij uitsluitend gewerkt wordt met verse seizoensproducten.

Bijzondere bepalingen

Om de kwaliteit van deze woning te waarborgen, is deze woning uitsluitend bestemd voor families.

Huisdieren verboden

Type woning
Twee onder een kap woning
Ligging
In een gehucht
Nabijheid van wegen
In een doodlopende straat
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Vallei
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
60 m²
Aantal niveaus
1
Aantal badkamers
2
Aantal slaapkamers
2
Privé-ingang
Niveau 0
Verwarming
Centrale verwarming
Jaar van renovatie
2005

Niveau 0

  • Hall

  • Zitkamer

    TV, DVD
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Elektrische kookplaat x 4, Oven, Magnetron (microgolf), Koelkast met vriesvak, Afwasmachine Filter-koffiezetapparaat , Soepmixer
  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 1

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    1p bed x 2
  • Privébadkamer 2

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Afzonderlijk toilet - x1

Buiten

  • Gemeenschappelijke tuin

    Oppervlakte 1000 m²
  • Buitenspeeltuigen

    Schommel, Zandbak, Trampoline, Petanqueveld
  • Terras

  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 2
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Bos
300 m
Rivier
400 m
Vijver
50 m
Restaurants
2 km (Sippenaeken)
Winkels
3 km (Plombières)
Markt
7 km (Aubel)
VVV Kantoor
3 km (Plombières)
Mister Cash
5 km (Gemmenich)
Bus
300 m
Station
13 km (Welkenraedt)

6 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
8 ,8
Zeer goed

D. Thomas NL Belgique
8,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek Oktober 2023

Leuk vakantiehuis, aardige mensen. Maar de meeste dieren die op hun boerderij leven hebben het volgens mij slecht. De stal waar de koeien in staan is ronduit smerig, er is geen vers drinkwater en de koeien zitten onder de modder.Ook het hok waar kippen,konijnen, pauwen en duiven zitten is al heel lang niet onderhouden.Er staat ook een paard die een heel dik ontstoken oog heeft en die wordt ook niet geholpen zo te zien. Dit aankaarten en mij op de hoogte houden anders bel ik dierenbescherming

Vertalen naar het Nederlands
Sarah
___ Antwoord van Sarah, Ardennes-étapes
___ heeft geantwoord op 08/01/2024

Antwoord van de eigenaar: We betreuren het dat de gasten dit onderwerp niet bij ons hebben aangekaart tijdens hun verblijf. Wij hadden bijvoorbeeld kunnen uitleggen dat de bestemming van het paard het slachthuis was en dat wij hem hebben opgevangen. Hij heeft een probleem met één oog en is behandeld door de dierenarts. Helaas is zijn ziekte ongeneeslijk. We hadden de keuze om hem te euthanaseren of te laten leven. We kozen voor de tweede oplossing en wilden hem houden zolang hij niet zou lijden of vermageren. Onze boerderij wordt regelmatig geïnspecteerd door verschillende organisaties en we staan goed aangeschreven.

Anoniem NL Belgique
9,4
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Augustus 2023

Prima verblijf!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
7,9
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Week Augustus 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Augustus 2022

Prima vakantiehuisje , van alle gemakken voorzien. De matrassen zijn erg oncomfortabel. Maar we hebben er genoten van de rust en mooie omgeving.

Vertalen naar het Nederlands
V. JC NL Belgique
10
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Juli 2022

Een fijn vakantiehuisje op een rustige mooie locatie met leuke mogelijkheden in de omgeving. Prima verblijf voor een gezin met kinderen. Er is een groot grasveld bij met speelvermaak. Voor ons de derde keer om hier te verblijven.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,6
Lang-Weekend April 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken