Luxe villa in Spa (Jalhay) voor 22 personen in de Ardennen

[104772-03]
22 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 9 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 8,5

Schitterend, luxe vakantiehuis met fantastische wellness-faciliteiten , grote speelkamer voor de kinderen en gigantische tuin in Jalhay, nabij Spa. Het perfecte verblijf voor een gezellige groepsvakantie . Klasse, stijl en luxe zijn de drie sleutelwoorden die deze fantastische villa nabij Spa , provincie Luik , typeren. Dit uitzonderlijke vakantieverblijf midden in de Ardennen biedt...

Schitterend, luxe vakantiehuis met fantastische wellness-faciliteiten, grote speelkamer voor de kinderen en gigantische tuin in Jalhay, nabij Spa. Het perfecte verblijf voor een gezellige groepsvakantie.

Klasse, stijl en luxe zijn de drie sleutelwoorden die deze fantastische villa nabij Spa, provincie Luik, typeren. Dit uitzonderlijke vakantieverblijf midden in de Ardennen biedt ruimte aan maar liefst 22 personen en is prachtig gelegen in het groen op een bebost domein. De woning bestaat uit een hoofdgebouw en een losstaand bijgebouw. Zo geniet je dus van een heerlijke groepsvakantie met elkaar, maar is er ook de mogelijkheid om je even terug te trekken als je behoefte hebt aan wat privacy. De 4.5-sterren vakantiewoning is van alle gemakken voorzien. Het biedt een handvol aan fantastische wellness-faciliteiten: zo vind je er onder meer een heerlijk verwarmd binnenzwembad, jacuzzi. De kinderen zullen zeer in hun nopjes zijn met de geweldige speelkamer met ballenbak en kinderspellen, terwijl de jeugd zich uitstekend vermaakt in de salon met onder andere een tafelvoetbalspel, darts en air hockey.

De groepsaccommodatie telt 9 slaapkamers met heerlijk comfortabele bedden. Eén slaapkamer is aangepast aan mindervaliden. Handig: de vakantiewoning is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Verder zijn er 8 badkamers, waarvan 5 schitterende privébadkamers met wastafel, douche en toilet. Of geniet van een heerlijk warm (bubbel)bad in een van de gemeenschappelijke badkamers. De verschillende zitkamers en aparte salon met televisie bieden meer dan genoeg ruimte om gezellig met de familie bij elkaar te zitten. Kruip ’s avonds lekker voor de behaaglijke haard of geniet van een ouderwets gezelschapsspel. Tevens is in het hoofdgebouw draadloze internetaansluiting aanwezig. Tot slot beschikt de villa over twee volledig uitgeruste keukens met onder meer keramische kookplaat, magnetron,  koelkast met vriesvak en een afwasmachine. Bovendien is basisapparatuur zoals koffiezetapparaat, waterkoker en vruchtenpers aanwezig.

Rondom het vakantiehuis ligt een gigantische, beboste tuin met onder meer verschillende speeltoestellen voor de kinderen (schommel, glijbaan en zandbak), een overdekte barbecue, meerdere terrassen en een petanqueveld. Even genoeg van alle drukte? Zoek dan het zonnetje op in deze prachtige tuin en geniet van de rust, de natuur en het wild dat regelmatig het domein oversteekt. Tot slot beschikt het terrein over een ruime privéparking met ruimte voor maar liefst 10 auto’s. Kortom, deze geweldige luxe villa beschikt over alle benodigde faciliteiten om jou en je familie een onvergetelijke vakantie te bezorgen!

Het vakantiehuisje is gelegen midden in het hart van de Belgische Ardennen, nabij tal van toeristische activiteiten en leuke Ardense stadjes zoals Malmedy, Stavelot en Verviers. Op slechts enkele kilometers ligt het kleine plaatsje Warfaaz, bekend omwille van het meer van Warfaaz. Hier kun je heerlijk een middagje vissen of rondtrappelen op een waterfiets. Bovendien ligt Warfaaz  aan de rand van de Hoge Venen, één van de mooiste natuurparken van het land. Breng tijdens je verblijf in de Ardennen ook zeker een bezoekje aan de stad Spa. Met zijn bekende thermen, het casino en de Francofolies, een muziekfestival, trekt dit stadje jaarlijks duizenden bezoekers. Ook het kasteel van Franchimont in Theux, het Havana Café in het centrum van Spa en het museum van de Stad van het Water, gesitueerd in de vroegere woning van de koningin Marie-Henriette, zijn zeker een bezoekje waard. Tijdens een vakantie in de Ardennen hoef je je dus absoluut niet te vervelen!

Boek nu deze fantastische, super-de-luxe vakantievilla voor 22 personen nabij Spa (Jalhay) en beleef een uitzonderlijke groepsvakantie met de hele familie!

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Ligging
Afgelegen
Vrijetijdsvoorzieningen
Binnenzwembad
Haard
Wifi
Loungeruimte , Jacuzzi 
Speelruimte
Tafelvoetbalspel
Barbecue
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
8 badkamers
9 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 2 kinderstoelen
Buiten
Spellen voor buiten
Privétuin 
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Andere
Wasmachine , Droogtrommel
Fanny - Customer Service Advisor
Tip(s) van Fanny Customer Service Advisor

Alleen voor de echte durfal: bekijk de Ardennen eens vanaf grote hoogte. Kom parachutespringen bij Skydive Spa! Onder begeleiding van een professioneel waag je de sprong. Een geweldige ervaring die je gegarandeerd je hele leven bij blijft.

Belangrijk om te weten

Sommige faciliteiten bevinden zich in het bijgebouw

Opmerking : het water van de jacuzzi wordt elke donderdagavond ververst, u kunt de jacuzzi niet gebruiken van donderdagavond tot vrijdagmiddag.

Bijzondere bepalingen

Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en een eventuele verhoging van de waarborg.

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Huisdieren verboden

Type woning
Vrijstaand
Ligging
Op het platteland
Nabijheid van wegen
In de buurt van een weg
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland, Bos
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
550 m²
Aantal niveaus
3
Aantal badkamers
8
Aantal slaapkamers
9
Privé-ingang
Niveau 0
Verwarming
Centrale verwarming
Bouwjaar
1820
Jaar van renovatie
2007
Bijgebouw

Niveau 0

  • Binnenzwembad

    privé, Verwarmd 28°, Afgeschermd door een Rolluik + Deur, Afmeting 8 m x 4 m x 1,4 m, Ligstoelen x 4, Jacuzzi
  • Zitkamer

    TV, DVD
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1 Filter-koffiezetapparaat , Waterkoker , Soepmixer , Vruchtenpers , Stofzuiger
  • Slaapkamer 6 - 2p

    1p bed x 2
  • Privébadkamer 6

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1
  • Afzonderlijk toilet - x2

Niveau 1

  • Slaapkamer 7 - 2p

    1p bed x 2
  • Privébadkamer 7

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1
  • Slaapkamer 8 - 3p

    1p bed x 3
  • Privébadkamer 8

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1
  • Slaapkamer 9 - 2p

    1p bed x 2
  • Privébadkamer 9

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1

Niveau -1

  • Ontspanningsruimte

    Jacuzzi
  • Speelkamer

    Kinderspellen
  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 1

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 2

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1

Niveau 0

  • Zitkamer

    Cassettehaard, TV, DVD, Hifi
  • TV salon

    TV, DVD, Tafelvoetbalspel, Darts, Air Hockey
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 5, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast met vriesvak x 1, Afwasmachine x 1 Filter-koffiezetapparaat , Waterkoker , Soepmixer , Vruchtenpers , Stofzuiger
  • Slaapkamer 3 - 3p

    1p bed x 1, 2p bed x 1
  • Berging

    Wasmachine, Droogtrommel (droogkast), Koelkast x 1
  • Afzonderlijk toilet - x2

Niveau 1

  • Privébadkamer 3

    Bubbelbad, Wastafel x 2
  • Slaapkamer 4 - 2p

    1p bed x 2
  • Slaapkamer 5 - 4p

    1p bed x 4
  • Badkamer

    Badkuip, Douche x 1, Wastafel x 2, WC x 1
  • Afzonderlijk toilet - x1

Buiten

  • Privétuin

    Omheind, Oppervlakte 6000 m²,
    , Bebost 18 000 m²
  • Buitenspeeltuigen

    Schommel, Glijbaan, Zandbak, Petanqueveld, Draaimolen
  • Terrassen

  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 10
Bedlinnen zelf mee te nemen
Vaatdoeken mee te nemen
Badlinnen
Bos
50 m
Rivier
500 m
Meer
3 km (Warfaaz)
Restaurants
km 1.50
Winkels
1 km
Markt
5 km (Spa)
VVV Kantoor
5 km (Spa)
Mister Cash
5 km (Spa)
Bus
5 km (Spa)
Station
5 km (Spa)

18 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
8 ,5
Zeer goed

B. Rhasna NL Belgique
7,9
Groepsverblijf onder vrienden Weekend September 2023

Leuke woning voor grote groep. Voor ieder wat wils. Leuke bbq plek buiten.

Vertalen naar het Nederlands
D. Ron NL Belgique
8,8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend Juni 2023

Het is een prima huis. Maar (ook tegen de eigenaar gezegd) er zou eens een ronde door het huis gemaakt moeten worden om alle klein onderhoud uit te voeren (bijvoorbeeld niet werkende lampen , loszittende planken, niet werkende thermostaat kranen en meer). Eigenaar is daar mee begonnen.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,5
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Juni 2023

Erg mooi huis met een fantastische tuin waarin we hebben genoten van de zon tijdens ons weekendje. Daarnaast hebben wij ons geweldig vermaakt met het basketbal apparaat en de airhockey. Qua omgeving ook lekker rustig, ondanks dat we wat muziek speelde in de avond/nacht en lekker aan het ouwehoeren waren konden we na het wakker worden nog wat vosjes spotten in de bossen.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend Mei 2023

Het is een mooi huis! Veel speelmogelijkheden voor de kinderen. Heerlijke tuin. Een huis met veel trappen en lage deuren, dus oppassen. Zwembad en jacuzzi heerlijk, alleen 1 kant in de jacuzzi deed het niet. Eigenaar is vriendelijk en hulpvaardig, nog airhockey en zwembadlamp komen repareren. Let wel op dat je nog >800 eu elektra moet bij betalen, gaat van je borg af!!

Vertalen naar het Nederlands
S. Kevin EN Belgique
8,6
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Mei 2023

Leuke locatie voor jonge kinderen. Leuke voorzieningen. Was ons niet helemaal helder dat er 2 huisjes waren, maar in principe geen probleem. Oudste kinderen miste de trampoline (wel op foto). Ouders hadden een sauna nog wel lekker gevonden. Aankleding en onderhoud is allemaal wat simpel, maar wel gewoon OK. Naheffing op electra en overige verbruikskosten was wel pittig (1150 euro voor 4 nachten, 5 dagen). Overall leuk om een keer geboekt te hebben, maar zou er geen 2x willen verblijven.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,3
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Mei 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

D. Janine NL Belgique
8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week April 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

T. DEVREESE FR Belgique
10
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Februari 2023

Maison atypique comprenant énormément d’activités pour émerveiller les grands et les petits. Tranquillité absolue sans voisinage direct. Le gérant est très disponible en cas de besoin. Tout y est pour passer un moment merveilleux en famille ou entre amis.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
8,7
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend December 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem FR Belgique
8,1
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend November 2022

Maison idéalement située. Proche de Spa et des Bois du Staneux. La maison manque un peu de chaleur niveau déco. Cuisine mal éclairée. Il faut être ingénieur pour faire fonctionner la TV. Les 2 bâtiments sont mal agencés mais il ne manque rien. Côté piscine, l'acoustique est insupportable mais la piscine est spacieuse et le jacuzzi agréable. Le gîte est bien dans l'ensemble mais ça pourrait être encore mieux. Le prix est légèrement trop cher compte tenu de la qualité générale des équipements.

Vertalen naar het Nederlands
D. Fabiano FR Belgique
9
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend November 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

D. Mariette NL Belgique
8,4
Groepsverblijf onder vrienden Week Juli 2022

Mooi huis, of eigenlijk huizen. Daardoor voor ons wel veel gesleep met spullen, maar als is ruim opgezet

Vertalen naar het Nederlands
K. Rianne NL Belgique
7,6
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Juni 2022

Na 14 jaar nogmaals dit vakantiehuis geboekt. Een heerlijk verblijf gehad met ons gezin. Ligging v.d woning goed.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
8,6
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Mei 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem FR Belgique
9,5
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend April 2022

Magnifique maison, emplacement très calme, grand confort. Nous avons tout trouvé conforme à la description.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,6
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek April 2022

Wel begrip na de watersnood van vorig jaar.

Vertalen naar het Nederlands
D. Bas NL Belgique
8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend April 2022

Héél mooi huis in een prachtige omgeving. Voldoende ruimte op de kamers en badkamers. Alles netjes verzorgd. Tuin, speeltuin, speelruimte voor de kinderen was top. Keuken was prima in orde. Ook het zwembad en jacuzzi zijn naar wens. Grote minpunt is het ontbreken van de saunafaciliteiten welke wel gecommuniceerd staan op de website. Een fikse tegenvaller als je daar aankomt en deze faciliteiten blijken er helemaal niet te zijn terwijl je hier wel van uitgaat en voor betaald!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend April 2022

Vakantiehuis en onthaal waren prima. Wel nog wat geurhinder in het bijgebouw door de overstroming, maar dan kunnen ze niets aan doen.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken