Vakantiehuis in Spa voor 10 personen in de Ardennen

[105419-01]
+
10 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 4 Kamers
Middelmatig Lees de reacties 7,6

Deze prachtige, met veel zorg gerestaureerde villa , is gelegen aan de rand van het bos langs een riviertje. De vakantiewoning straalt warmte en gezelligheid uit. Het extra comfort, zoals een sauna , bubbelbad , homecinema , overdekt terras en houtkachel , garanderen een uiterst aangenaam verblijf. Deze prachtige 4-sterren vakantiewoning werd met veel zorg gerestaureerd en is...

Deze prachtige, met veel zorg gerestaureerde villa, is gelegen aan de rand van het bos langs een riviertje. De vakantiewoning straalt warmte en gezelligheid uit. Het extra comfort, zoals een sauna, bubbelbad, homecinema, overdekt terras en houtkachel, garanderen een uiterst aangenaam verblijf.

Deze prachtige 4-sterren vakantiewoning werd met veel zorg gerestaureerd en is geschikt voor maar liefst 10 personen. De nabijheid van het centrum van Spa, een van de pareltjes van de Ardennen, en de vele toeristische, culturele en sportieve activiteiten in de onmiddellijke omgeving van de gite, maken dat je hier een onvergetelijke groepsvakantie gaat doorbrengen met familie of vrienden.

De groepsaccommodatie is voorzien van een sfeervolle zitkamer met comfortabele banken en houtkachel, een grote eethoek en een compleet ingerichte keuken met onder meer 4-pits keramische kookplaat, oven, magnetron, koelkast en afwasmachine. Een tweede zitkamer met televisie werd ingericht op de benedenverdieping, evenals een prachtige wellnessruimte met heerlijk bubbelbad, sauna, douche en ligstoelen. Het vakantiehuis telt in totaal 4 slaapkamers, welke stuk voor stuk zeer sfeervol werden gedecoreerd. Ook de 2 badkamers, waarvan een met ligbad, werden met veel zorg ingericht en voorzien van twee wastafels, toilet, haardroger en bad of douche.

De immense tuin met overdekt terras telt een oppervlakte van ruim 1500m2. Hondeneigenaren zullen zeker in hun nopjes zijn met het nieuws dat hun trouwe viervoeter hier ook van harte welkom is. Kinderen zullen veel plezier beleven in de tuin, met een petanqueterrein en verschillende buitenspellen. De jeugd hoeft zich hier dus absoluut niet te vervelen!

Let op: de plafondhoogte in de wellnessruimte bedraagt 1,90 meter.

Het vakantiehuis is gelegen in de provincie Luik, een zeer toeristische regio waar tal van leuke activiteiten te beleven zijn. Op slechts 2 kilometer van de woning vind je de gezellige stad Spa. Hier trekken jaarlijkse veel mensen naartoe voor een ontspannende wellnessbehandeling bij de thermen, maar ook het casino en de Francofolies (muziekfestival) zijn populair. Of wat te denken van het beroemde circuit van Spa-Francorchamps, dé plek voor auto- en motorsportliefhebbers.

Maar er is nog veel meer te beleven! Huur bijvoorbeeld een klassieke Italiaanse scooter bij V'Spa en ontdek de Belgische Ardennen per vespa. Of verken de landweggetjes van Spa met een good old cabriolet. Road Vintage Experience maakt jouw jongensdroom waar!

Warmte, gezelligheid en luxe zijn de drie sleutelwoorden die deze 4-sterren groepsaccommodatie typeren. Boek nu en beleef een vakantie om nooit te vergeten!

Toegankelijkheid
1 hond welkom
Vrijetijdsvoorzieningen
Loungeruimte , Sauna
Barbecue
Haard
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
2 badkamers
4 slaapkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 1 kinderstoel
Buiten
Spellen voor buiten
Privétuin 
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Openbare parking
Andere
Wasmachine
Jennifer - Customer Service Advisor
Tip(s) van Jennifer Customer Service Advisor

Kom in zomerse sferen en drink cocktails bij het Havana Café in Spa. Deze gezellige rum- en cocktailbar schenkt meer dan 50 soorten rum! Het is de perfecte plek om je te amuseren met een groep vrienden; zowel om te feesten als om te ontspannen.

Belangrijk om te weten

Toegankelijk met rolstoel

Bijzondere bepalingen

Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en een eventuele verhoging van de waarborg.

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Type woning
Vrijstaand
Ligging
Op het platteland
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Beekje
Oriëntatie
Zuid-Oost
Totale oppervlakte
280 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
2
Aantal slaapkamers
5
Privé-ingang
Niveau 0
Verwarming
Elektrisch
Jaar van renovatie
2005

Niveau -1

  • Hall

  • Ontspanningsruimte

    Bubbelbad, Sauna, Douche x 1, Ligstoelen x 4
  • Zitkamer

    TV, DVD, Hifi
  • Berging

    Wasmachine, Droogrek, Stofzuiger, Strijkijzer
  • Bergplaats

  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 0

  • Hall

  • Zitkamer

    Houtkachel, TV, DVD, Hifi, Homecinema, Kinderspellen
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven, Afzuigkap, Magnetron (microgolf) x 2, Koelkast, Afwasmachine Filter-koffiezetapparaat , Waterkoker , Broodrooster , Soepmixer
  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1, TV
  • Privébadkamer 1-2

    Douche x 1, Wastafel x 2, WC x 1, Haardroger x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1, TV
  • Slaapkamer 3 - 4p

    2p bed x 1, Stapelbed x 2, TV
  • Privébadkamer 3-4

    Badkuip, Wastafel x 2, WC x 1, Haardroger x 1
  • Slaapkamer 4 - 2p

    2p bed x 1, TV

Buiten

  • Privétuin

    Oppervlakte 1500 m², Niet omheind
  • Buitenspeeltuigen

    Petanqueveld
  • Terras

    Oppervlakte 32 m²
  • Openbare parking

    Aantal parkeerplaatsen: 8
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
50 m
Rivier
10 m
Meer
500 m (Warfaaz)
Skipiste
2 km
Restaurants
2 km (Spa)
Winkels
2 km (Spa)
Markt
2 km (Spa)
VVV Kantoor
2 km (Spa)
Mister Cash
2 km (Spa)
Bus
2 km (Spa)
Station
5 km (Spa)

9 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
7 ,6
Middelmatig

Anoniem NL Belgique
9,6
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Januari 2024

We hebben een zeer fijn weekend gehad met de familie in dit huis. Alles was recent geschilderd en netjes onderhouden. Sauna en jacuzzi een fijne extra.

Vertalen naar het Nederlands
__Message informatif d’Ardennes étape
Oktober 2023

__AEV5_Event_103 La maison a bénéficié fin de l'été 2023 d'un rafraichissement complet aussi bien à l'intérieur qu'à l'extérieur en tenant compte également des remarques faite par les vacanciers. Nouvelles peintures, nouvelles salles de bain, nouveau mobilier.

Anoniem NL Belgique
6,5
Gezinsverblijf met adolescenten Week December 2022

Het is een heel fijn huis, jammer van de schimmel, dat was voor ons niet acceptabel! We hebben begrepen dat het probleem wordt aangepakt door de eigenaar

Vertalen naar het Nederlands
Sarah
___ Antwoord van Sarah, Ardennes-étapes
___ heeft geantwoord op 06/01/2023

Antwoord van de eigenaar: De werkzaamheden zijn gepland voor het eerste kwartaal van 2023.

Anoniem FR Belgique
8,1
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend November 2022

Très chouette maison. Dommage que le propriétaire n'investit pas dans un chauffage central, car la maison est froide et humide et en tant que locataires, ça nous coûte très cher (enfin, j'attends toujours le décompte et le remboursement de ma caution) car ce sont des radiateurs électriques.

Vertalen naar het Nederlands
T. Christine FR Belgique
6,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Augustus 2022

Maison de plein pied trop petite pour 12 personnes . Des 5 chambres, celle du sous-sol n''est pas agréable car humide, plafond bas. La pièce de vie est petite pour 12. Nous avons eu un temps magnifique et donc pas trop souffert de cette exiguïté grâce à l'extérieur. L'entretien laisse à désirer et l'équipement est minimaliste. Mobilier sommaire dans certaines chambres. Positif :la terrasse & le grand jardin mais si mauvais temps ?? Le BBQ est petit (pour 4pers) et il était sale et pas utilisé.

Vertalen naar het Nederlands
Sarah
___ Antwoord van Sarah, Ardennes-étapes
___ heeft geantwoord op 31/08/2022

Réponse du propriétaire : Nous regrettons que vous ayez eu l'impression que la maison n'était pas suffisamment spacieuse, celle-ci fait pourtant près de 200m2. L'ensemble du mobilier des chambres a été remplacé en 2021, le salon en 2022 et un nouveau frigo américain à été installé en 2022 également. Le personnel de ménage terminait sa prestation à votre arrivée et vous a demandé si tout était en ordre.

D. Christ NL Belgique
9,2
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Juli 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

S. Mieke NL Belgique
8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Juni 2022

De woning heeft een mooie en rustige ligging en mooie tuin. Jammer dat er veel zaken ontbraken zoals de speeltuigen, de kamers in de kelder waren moeilijk toegankelijk want plafond veel te laag. Het zonnescherm was ook kapot, petanquebaan moet hersteld worden kortom...de huurprijs is te duur voor deze woning.

Vertalen naar het Nederlands
G. Hilde NL Belgique
5,3
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Mei 2022

huis viel tegen, foto's kloppen totaal niet met de werkelijkheid, slecht onderhouden, schimmel ramen slaapkamers en douche, kamer benedenverdieping onbruikbaar

Vertalen naar het Nederlands
Melissa
___ Antwoord van Melissa, Ardennes-étapes
___ heeft geantwoord op 08/06/2022

Bedankt voor uw recensie De eigenaar wenst hierop graag reactie te geven: Intussen werd er een nieuwe microgolfoven geplaatst, en de problemen in de kamer van de benedenverdieping worden aangepakt. Enige tijd geleden is een gloednieuwe flatscreen televisie geïnstalleerd.

Anoniem NL Belgique
6,3
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek Mei 2022

Slecht onderhouden vakantiehuis met een mooie ligging. Veel is kapot en roept om wat liefde, aandacht en onderhoud. Foto’s zijn zeer gunstig genomen en geven niet een eerlijk beeld van de ruimtes. Speeltoestel en volleybalnet ontbreken in de tuin. De tuinmeubels zijn half vergaan. De sauna is ruim en het bubbelbad is heel fijn. De ligstoelen in de ontspanningsruimte ontbreken. Niet dat je daar lang wil verblijven want het vocht en de schimmel maken het niet heel aangenaam.

Vertalen naar het Nederlands
S. Nicole NL Belgique
8,9
Weekend April 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken