Chalet in Trois-Ponts voor 4 personen in de Ardennen

[106039-02]
4 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 2 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 9,4

Keurig onderhouden luxe 4-sterren vakantiewoning in Trois-Ponts voor 4 personen. De chalet beschikt onder meer over een infraroodsauna , outdoor jacuzzi en aparte speelkamer. Het perfecte verblijf voor een lang weekend of midweek weg! Deze luxe  vakantiewoning voor 4 personen in Trois-Ponts , provincie Luik , biedt alles en meer voor een heerlijke vakantie midden in de...

Keurig onderhouden luxe 4-sterren vakantiewoning in Trois-Ponts voor 4 personen. De chalet beschikt onder meer over een infraroodsauna, outdoor jacuzzi en aparte speelkamer. Het perfecte verblijf voor een lang weekend of midweek weg!

Deze luxe vakantiewoning voor 4 personen in Trois-Ponts, provincie Luik, biedt alles en meer voor een heerlijke vakantie midden in de Belgische Ardennen. De gite is keurig onderhouden en elke ruimte werd met zorg ingericht om jou het optimale gevoel van comfort te geven.

De woonkamer werd sfeervol ingericht met mooie meubels van kwaliteit, een kabeltelevisie met VOO-decorder en Blue Ray Dvd. In de gehele woning is draadloze internetaansluiting aanwezig. De open keuken oogt modern en is van alle gemakken voorzien, zoals 4-pits keramische kookplaat, magnetron, oven, koelkast met vriesvak en afwasmachine. De vakantiewoning beschikt over 2 slaapkamers, stuk voor stuk met stijl en oog voor detail ingericht. Ook de 2 badkamers zijn keurig onderhouden en comfortabel in gebruik. Beide badkamers beschikken over een douche, wastafel en haardroger.

Een aparte ruimte werd ingericht ter ontspanning. Geniet enkele uurtjes in de infraroodcabine, kijk gezellig een filmpje of speel een spelletje air hockey of op de flipperkast. Buiten ervaar je op en top luxe in de outdoor jacuzzi mét televisiescherm. De jacuzzi staat in een aparte aanbouw, overdekt. Perfect als het weer eens wat minder is en je toch een vakantiegevoel wil ervaren. Ook de tuin oogt keurig verzorgd en is onder meer voorzien van een zonnig terras, barbecue, enkele ligstoelen en een petanquebaan. Een uitstekende plek voor wat ontspanning en vermaak!

Het vakantiehuis ligt op zo'n 3 kilometer van Trois-Ponts. Dit plaatsje dankt haar naam aan de drie bruggen over de Amblève en de Salm. De omgeving voorziet vooral voor jonge kinderen in leuke activiteiten, zoals speeltuinen, het pretpark Plopsa Coo en Puzzle Planet, met onder meer boerengolf, een houten doolhof, allerlei spelletjes en zelfs een tocht op een ezel!

In de nabije omgeving zijn meerdere activiteitencentra, zoals Newlife Outdoor Activity, Club Actif en Coo Adventure. Raften, mountainbiken, speleologie, touwenparcours...het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Kom gezellig met vrienden of familie en beleef een avontuurlijke dag uit.

Dineren op een unieke locatie? Bij Traiteur en restaurant Val de la Cascade dineer je aan de voet van de beroemde watervallen van Coo. De perfecte plek voor een heerlijke lunch, uitgebreid diner of snelle break. Geniet van lokale gerechten naar traditioneel recept. Een aanrader!

Deze 4-sterren vakantiewoning nabij Trois-Pont is perfect in orde en staat garant voor een ontspannen vakantie in de Belgische Ardennen, ongeacht het seizoen!

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Vrijetijdsvoorzieningen
Jacuzzi  , Sauna
Barbecue
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
2 slaapkamers
2 badkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 1 kinderstoel
Buiten
Privétuin 
Spellen voor buiten
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Tuinhuisje
Privéparking
Jennifer - Customer Service Advisor
Tip(s) van Jennifer Customer Service Advisor

Beleef een dag vol plezier bij pretpark Plopsa Coo. Gelegen aan de voet van de watervallen van Coo, biedt dit park jou een mooie combinatie van natuur en avontuur. Met zo'n twintigtal attracties is er genoeg vertier voor jong en oud!

Bijzondere bepalingen

Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en een eventuele verhoging van de waarborg.

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Huisdieren verboden

Type woning
Vrijstaand
Ligging
In de bossen
Nabijheid van wegen
In de buurt van een weg
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Bossen
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
140 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
2
Aantal slaapkamers
2
Verwarming
Centrale verwarming
Bouwjaar
2006
Jaar van renovatie
2016

Niveau 0

  • Hall

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    TV, Blu-ray DVD
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast met vriesvak x 1, Afwasmachine x 1 Croque-Monsieurtoestel , Stofzuiger , Waterkoker , Broodrooster , Koffiezetapparaat Senseo , Vruchtenpers , Raclette , Plancha
  • Keuken

    Koelkast x 1
  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1, Haardroger x 1
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Fitness- en Ontspanningsruimte

    Flipperkast, Air Hockey , TV, DVD, Infraroodcabine (2p)
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1, Haardroger x 1

Buiten

  • Privétuin

    Omheind gedeeltelijk door een haag, Oppervlakte 200 m²
  • Terras

    Oppervlakte 14 m², Outdoor jacuzzi
  • Buitenspeeltuigen

    Petanqueveld
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 2
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bedlinnen zelf mee te nemen
Bos
ter plaatse
Rivier
3 km (Salm)
Meer
12 km (Vielsalm)
Skipiste
5 km (Wanne)
Ravel
3 km (Trois-Ponts)
Restaurants
3 km (Trois-Ponts)
Winkels
3 km (Trois-Ponts)
Bakkerij
3 km (Trois-Ponts)
Apotheek
3 km (Trois-Ponts)
Markt
20 km (Spa)
VVV Kantoor
3 km (Trois-Ponts)
Mister Cash
3 km (Trois-Ponts)

45 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9 ,4
Zeer goed

V. Rob en Daphne NL Belgique
9,3
Verblijf van een ouder koppel Week Maart 2024

Voor de tweede keer dit huis geboekt en wederom zeer tevreden. We hebben weer een lekkere week gehad.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
9,9
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Maart 2024

Gîte très bien équipé. Petites attentions à l'accueil.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,7
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Weekend Januari 2024

Heerlijk!

Vertalen naar het Nederlands
V. Jeroen NL Belgique
10
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend Januari 2024

Het was onze tweede keer hier. Het is een mooi, rustig gelegen huisje gelegen aan een bos met heel veel voorzieningen. De inrichting is erg gezellig en met de sauna, jacuzzi, flipperkast en airhockey erg leuk. Supermarkten, restaurants en een frituur liggen op 5 minuten rijden met de auto. Er zijn in de buurt ook enkele wandel- en fietsroutes. Wij hebben ons erg goed vermaakt en zullen zeker nog een keer terugkomen.

Vertalen naar het Nederlands
K. V.E. NL Belgique
10
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Midweek Januari 2024

Ligging van het huis is uitstekend. De extra's zoals het air-hockey apparaat en de jukebox zijn heerlijk. Evenals de sauna. Het huisje is echt schoon, verdiend een 10. De ontvangst was zeer hartelijk en alles werd goed uitgelegd. Kortom een geweldig verblijf in een mooie omgeving.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
10
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Januari 2024

Een heerlijk huis, we zijn in de zomer ook hier geweest. Ondanks slecht weer prima vermaakt in het huis en de jacuzzi. Ook de bedden zijn heerlijk. We hebben een top vakantie gehad.

Vertalen naar het Nederlands
R. Lucien FR Belgique
9,9
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend December 2023

Super accueil avec des petites attentions , au bord de la forêt , maison confortable et agréable avec un sapin de noël . Nous avons passez un magnifique séjour .

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend December 2023

Prima verblijf gehad, een aanrader!

Vertalen naar het Nederlands
B. Henry NL Belgique
9,5
Groepsverblijf onder vrienden Week November 2023

We hebben heerlijk verblijf gehad. Ligging huis is top. Huis is sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. De speelkamer is superleuk en functioneel als weer buiten even wat minder is. De jacuzzi in aparte huisje buiten is top geregeld. Zeker in de wat koudere maanden is heerlijk dat je (deels) binnen zit. Vanuit huisje loop je zo bos in. Omgeving heerlijk rustig. De bedden zijn echt top. Dus alles is gewoon goed geregeld. En natuurlijk een prachtige omgeving waar veel te doen is.

Vertalen naar het Nederlands
K. Angèle NL Belgique
10
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend November 2023

Het was een heerlijk weekend in dit fijne huis. Ondanks de regen hebben we ons zeer goed vermaakt onder meer door alle fasciliteiten.

Vertalen naar het Nederlands
E. Maureen NL Belgique
10
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend Oktober 2023

Wij hebben met veel plezier een lang weekend doorgebracht in dit fantastische huis. Het huis is werkelijk van alle gemakken voorzien . We werden zeer gastvrij ontvangen door Paolo, die alles prettig heeft uitgelegd. De ligging van het huis is geweldig, bijna in het bos. We hebben heerlijk gewandeld en mooie mtb tochten gemaakt.

Vertalen naar het Nederlands
V. Rob en Daphne NL Belgique
9,5
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Week Oktober 2023

Het huis was zeer compleet uitgerust en schoon. De flipperkast en airhockeytafel een aangename aanvulling en de jacuzzi was echt heerlijk! We hebben genoten van de stilte en de ligging vh huis, helemaal aan het einde van de weg aan de rand vh bos. Enige minpunt is dat googlemaps/tomtom het opgegeven adres niet kent en je dus ergens anders terecht komt. Maar dat is een kleinigheidje ;-)

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,6
Verblijf van een jong koppel Week Oktober 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

V. Ineke NL Belgique
9,1
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd 2-weken September 2023

Leuk huis leuk ontvangst er lag ook iets lekkers klaar . Jacuzzi is top en de speel apparatuur ook. De infrarood is beetje vreemd kwam niet echt op temperatuur volgens ons misschien deden we iets verkeerd. Fijn dat er rolluiken waren het huis ligt vrij en het is super stil. Je loopt of fietst zo het bos in maar het is wel een uitdaging om te fietsen. Het is een mooie omgeving. Er waren kleine probleempjes maar werden gelijk opgelost. Nadeel je mag pas om vijf uur erin. Geen wasmachine jammer.

Vertalen naar het Nederlands
J. Richard NL Belgique
9,7
Gezinsverblijf met adolescenten Midweek September 2023

Een mooi en fijne vakantiehuis in een mooie omgeving. Ruim voldoende privacy.

Vertalen naar het Nederlands
A. Annita NL Belgique
9,9
Groepsverblijf onder vrienden Midweek Augustus 2023

Het is zeer proper huisje met alles erop en eraan om een heel fijn verblijf te hebben wij gaan zeker nog eens terug.

Vertalen naar het Nederlands
M. Mary-Ellen NL Belgique
10
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Augustus 2023

Wat een heerlijk huis zeg! Ondanks ks het slechte weer hebben we ons prima vermaakt in de jacuzzi, de sauna, met de air hockey en de flipperkast. De bedden lagen Eer goed. Het was heerlijk rustig in de omgeving. Ook de uitleg was helemaal prima en in nl taal.

Vertalen naar het Nederlands
M. Marieke NL Belgique
9,8
Gezinsverblijf met adolescenten Week Augustus 2023

Zeer prettige ontvangst en heel fijn en net huis. Zeer rustig gelegen en jacuzzi, airhockey en flipperkast superfijn omdat het weer niet altijd meezat. Zeker aan te raden.

Vertalen naar het Nederlands
B. Johnny NL Belgique
9,8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Juli 2023

Prachtig gelegen vakantiehuis, alles aanwezig voor een rustig en gezellige vakantie, vriendelijke ontvangst met uitgebreide uitleg kortom een echte aanrader.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,2
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Midweek Juni 2023

Heel leuk huis , van alle gemakken voorzien. Liggend aan de bosrand, heerlijk rustig. Leuke wandelingen in de buurt. Heel leuke ontvangst door de vriendelijke eigenaar. Wij gaan zeker terug.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,4
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Juni 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
9,2
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Week Juni 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
8,9
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Lang-Weekend Mei 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
8,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Mei 2023

Prima huisje!

Vertalen naar het Nederlands
G. Wendy NL Belgique
9,6
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Mei 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

V. Francois NL Belgique
9,6
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Midweek April 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

D. Wim NL Belgique
8,7
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Weekend Maart 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

D. Guido NL Belgique
8,8
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Weekend Maart 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

V. Eddy NL Belgique
9,4
Gezinsverblijf met adolescenten Midweek Februari 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

C. Debby NL Belgique
8,6
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Midweek December 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

M. Aldo FR Belgique
9,4
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Week December 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

T. Eric NL Belgique
9,3
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Week December 2022

Indeling van de woning en het interieur waren beiden perfect. uitzicht was minder omdat huisje direct aan bosrand ligt. Maar dit nodig je wel uit om direct een lekkere wandeling te maken. Van de airhockey en flipper kast hebben veel gebruik gemaakt evenals van de jacuzzi.

Vertalen naar het Nederlands
P. Kim NL Belgique
10
Verblijf van een jong koppel Midweek November 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
8
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend November 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

T. Marjolein NL Belgique
8,8
Verblijf van een jong koppel Midweek Oktober 2022

Mooi huis. 2de keer verbleven. Tip voor de Nederlandse bezoekers. Hoofdkussens heeft andere maat als Nederland. Neem eigen kussen mee Enig minpuntje de wc beneden zit en beetje los. 4jr geleden ook.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Oktober 2022

Prachtig huisje, alle luxe aanwezig en heel proper. Zeker een aanrader om lekker te relaxen. Super goed ontvangen.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem EN Belgique
9,9
Verblijf van een ouder koppel Gepersonaliseerd verblijf September 2022

The house was everything we thought it would be.

Vertalen naar het Nederlands
D. Patrick NL Belgique
8,7
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Midweek September 2022

een oase van rust , ideale ligging tegen de bosrand , alles is aanwezig om er een ontspannend weekend of midweek van te maken .

Vertalen naar het Nederlands
D. Jean-Louis FR Belgique
9,7
Verblijf van een ouder koppel Week September 2022

Très beau gîte, bien équipé, au calme, dans la nature et bien situé pour visiter la région.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Augustus 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

S. L.M. NL Belgique
8,7
Gezinsverblijf met adolescenten Gepersonaliseerd verblijf Augustus 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
8,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Juli 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

S. Valerie NL Belgique
8,6
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Juni 2022

Op de natuur waren we al verliefd geworden door eerdere wandelingen. Dit huisje maakte ons verblijf af! Een toplocatie waarbij we allemaal konden genieten van de luxe zoals de jacuzzi en de natuur. We komen zeker nog eens terug!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,9
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Midweek April 2022

Prachtig gelegen huisje met leuke mogelijkheden voor entertainment zoals jacuzzi, sauna, airhockey, flipperkast, etc… een aanrader.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek April 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken