Vakantiehuis in Trois-Ponts voor 6 personen in de Ardennen

[105499-01]
+
6 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 2 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 8,9

Breng aangename momenten door in deze 3.5 - sterren cottage voor 6 personen in Trois-Ponts , provincie Luik . Het vakantiehuisje beschikt over een buitenzwembad en een panoramisch uitzicht op het platteland van de Ardennen. Voor een ontspannen moment met je gezin, kies je voor dit moderne vakantiehuis te huur in Trois-Ponts . Het is geschikt voor zowel een weekendverblijf als een...

Breng aangename momenten door in deze 3.5-sterren cottage voor 6 personen in Trois-Ponts, provincie Luik. Het vakantiehuisje beschikt over een buitenzwembad en een panoramisch uitzicht op het platteland van de Ardennen.

Voor een ontspannen moment met je gezin, kies je voor dit moderne vakantiehuis te huur in Trois-Ponts. Het is geschikt voor zowel een weekendverblijf als een vakantie van twee weken. Je zult genieten van een warme sfeer naast een fantastische omgeving. Comfortabel en goed ingericht in een eigentijdse stijl, is dit grote vrijstaande vakantiehuis van 250 vierkante meter verdeeld over 3 niveaus. In de kelder vind je de speelkamer met PlayStation 2-console, TV en Dvd-Speler, waar kinderen ongestoord kunnen spelen. Daarnaast is er ook een sauna. Op de begane grond geniet je van de open haard of rondom de familietafel. De TV, Wi-Fi-internetverbinding, Dvd-speler en HIFI-installatie staan ​​garant voor momenten van ontspanning. De 2 slaapkamers zijn gelegen op de eerste verdieping, weg van de woonruimtes voor meer rust. De eigen badkamer in een van de kamers heeft een bubbelbad voor ontspanning. Buiten verwelkomt de omheinde tuin van 1000 vierkante meter jou met zijn tuinmeubilair, barbecue, verwarmde zwembad en prachtig uitzicht op de Ardennen. Een overdekte jacuzzi zorgt ook voor heerlijke momenten van ontspanning.

Het mooie stadje Trois-Ponts is de perfecte plek om te kajakken. Ontmoet elkaar bij de watervallen van Coo op 5 kilometer afstand van het huisje en ga de rivier af. De kinderen zullen plezier beleven in het Wild Park Coo of pretpark Plopsa Coo. Ontdek de prachtige stad Stavelot, die 8 kilometer verderop ligt, door een mountainbike te huren bij Ardennes Cycling. Breng zeker een bezoek aan het architecturale juweel van deze stad, de abdij van Stavelot.

Geniet van het prachtige uitzicht en het zwembad van dit mooie vakantiehuis voor een ontspannen vakantie in het hart van de Belgische Ardennen

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Ligging
Terras met uitzicht
Vrijetijdsvoorzieningen
Speelruimte
Sauna , Jacuzzi  , Loungeruimte
Barbecue
Buitenzwembad
Haard
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
2 slaapkamers
2 badkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 babybed , 1 kinderstoel
Buiten
Privétuin 
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Andere
Wasmachine , Droogtrommel
Sandrine - Customer Service Advisor
Tip(s) van Sandrine Customer Service Advisor

Indien je ontbijt wenst te bestellen voor in deze vakantiewoning, kan je contact opnemen met Gustave & Félicie.

Bijzondere bepalingen

Deze vakantiewoning is voornamelijk bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet-familiale groepen kunnen toch aanvaard worden, mits akkoord van de eigenaar en een eventuele verhoging van de waarborg.

Huisdieren verboden

Type woning
Vrijstaand
Ligging
In een residentiële buurt
Nabijheid van wegen
In een doodlopende straat
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Tuin, Platteland
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
250 m²
Aantal niveaus
3
Aantal badkamers
2
Aantal slaapkamers
2
Verwarming
Centrale verwarming op huisbrandolie
Bouwjaar
2006
Bijgebouw

Niveau 0

  • Ontspanningsruimte

    Jacuzzi 5 pers

Niveau -1

  • Ontspanningsruimte

    Sauna
  • Speelkamer

    TV, DVD, Spelconsole Playstation 2
  • Berging

    Wasmachine, Droogtrommel (droogkast), Stofzuiger

Niveau 0

  • Hall

  • Zitkamer

    Cassettehaard, TV, DVD, Hifi
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1, Diepvriezer, Afwasmachine x 1 Filter-koffiezetapparaat , Soepmixer , Waterkoker , Broodrooster , Vruchtenpers
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Slaapkamer 1 - 4p

    1p bed x 2, 2p bed x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1, TV, DVD
  • Privébadkamer 2

    Bubbelbad, Wastafel x 1

Buiten

  • Privétuin

    Oppervlakte 2000 m²
  • Terras

    Oppervlakte 30 m²
  • Buitenzwembad

    privé, Verwarmd 26° (hangt af van de omgevingstemperatuur buiten), Afmeting 7 m x 3.5 m, Beschikbaarheid van 01/05 tot 15/09
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 2
Bedlinnen zelf mee te nemen
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bos
100 m
Rivier
500 m
Meer
22 km
Skipiste
5 km
Ravel
5 km
Restaurants
2 km
Winkels
2 km
Markt
2 km
VVV Kantoor
2 km
Mister Cash
2 km
Bus
2 km
Station
2 km

30 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
8 ,9
Zeer goed

B. Raf NL Belgique
9,3
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Maart 2024

Zalig weekend gehad in dit leuke huis. Alle luxe is aanwezig. Daarnaast een mooi uitzicht en een zalige sauna en jacuzzi.

Vertalen naar het Nederlands
R. Stefan NL Belgique
9,2
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Februari 2024

Heerlijk huis op rustige plek net buiten Tros Ponts. Perfect voor een paar dagen vakantie met het gezin, genoten van de omgeving

Vertalen naar het Nederlands
V. Anne NL Belgique
9,5
Verblijf van een ouder koppel Week Februari 2024

Een mooi vakantiehuis met heerlijke wellness voorzieningen. Wat je zou kunnen aanmerken is de situering van de welnes op diverse plaatsen en verdiepingen. Maar.... een kniesoor die daar op let. Heerlijk ontspannen in de sauna en jacuzzi en daarna lekker op de bank hangen. In de omgeving genieten van brasserieën, Belgische specialiteiten, mooie omgeving en de schone lucht. Helaas krijg je het goede weer er niet bijgeleverd (een week lang regen), is te verwachten in februari.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
7,9
Groepsverblijf onder vrienden Midweek Januari 2024

Prima verblijf voor een midweek

Vertalen naar het Nederlands
B. Bas NL Belgique
9,4
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Januari 2024

Een prachtige locatie in een fijne en rustige omgeving, je kunt er wandelen maar hoeft het huis niet uit om het goed te hebben. Het is een heel goed onderhouden huis. De afzuigkap doet het, maar maakt vreemde geluiden als hij net aan staat. Wij kwamen aan toen het buiten vroor en het was maar enkele graden boven nul in de woning, het zou fijn zijn als een uurtje voor aankomst de CV al aan stond. Verder een heerlijk weekend gehad. Complimenten voor de staat van onderhoud en inhoud vd de keuken.

Vertalen naar het Nederlands
G. Julie NL Belgique
9,8
Groepsverblijf onder vrienden Weekend November 2023

Heerlijk huis met sauna en jacuzzi. Ligging is fantastisch naast het bos, met vanuit de tuin een waanzinnig uitzicht over de vallei. Hier en daar wat spinnenwebben maar die nemen we voor lief. We hebben genoten van ons verblijf!

Vertalen naar het Nederlands
W. Simone NL Belgique
8,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Oktober 2023

Heerlijke herfstweek gehad in deze woning. Direct aan de bosrand gelegen waar je mooie wandelingen kunt maken. Door het slechtere weer goed kunnen vermaken in deze woning, zelfs de kinderen (7 en 11 jr) vermaakte zich prima in de speelkamer. De sauna en jacuzzi waren top! Meer dan tevreden over deze complete woning.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,6
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Oktober 2023

Met het gezin een week verbleven in het huis, onze zoon genoten van ‘zijn’ gameroom, wij van de lekkere bank en de goed voorziene keuken. Slaapkamers voldeden goed, bedden prima. Huis wel wat gehorig, badkamer beneden krap.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,6
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Oktober 2023

Prima verblijf gehad met 3 vrienden onder elkaar. Voor ons was het geen probleem, maar kan me voorstellen dat 1 probleem voor een heel gezin iets te min is.

Vertalen naar het Nederlands
C. Jeanjacques FR Belgique
7,9
Gezinsverblijf met jonge kinderen 2-weken Augustus 2023

Gîte situé sur un bon point de vue sur la vallée

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,3
Groepsverblijf onder vrienden Week Mei 2023

zwembad was vanaf 1 mei niet in orde zoals was aangegeven op site .., er is bij aankomst na bericht wel direct ingegrepen geweest , waarvoor dank , zeker een dikke pluim aan de conciërge ( buurman die alles opvolgt ) gras was nog niet afgereden , reden te slecht weer .

Vertalen naar het Nederlands
B. Shaskya NL Belgique
9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend Mei 2023

We hebben een heerlijk verblijf gehad. Het huisje is voorzien van alles wat je maar kan bedenken, spelletjes, voldoende keukengerei en de sauna en jaccuzi waren top!! Doordat de eigenaars je volledig vertrouwen en je volledige privacy gunnen heb je het gevoel dat je in je eigen buitenhuisje zit. Jammer dat we nog geen gebruik konden maken van de zwembad (seizoen). Enige verbeterpuntje, meer voor de kids dan voor mezelf was dat de wifi/internet verbinding niet altijd optimaal was. Helemaal top!!

Vertalen naar het Nederlands
B. Gaby NL Belgique
9,6
Gezinsverblijf met adolescenten Midweek April 2023

Prima nette woning. Van alle gemakken voorzien. Goed onderhouden. Snelle reactie eigenaar. Goeie ligging voor Spa, Wanne en Coo. Waar genoeg activiteiten zijn. Waarna rustig bijkomen. Wij zijn tevreden.

Vertalen naar het Nederlands
R. Bart NL Belgique
8,6
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week April 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

S. Ellemarie NL Belgique
8,8
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend Februari 2023

Erg mooi, schoon en goed onderhouden huisje. Leuk dat je gelijk het bos in kan lopen. Sauna en jacuzzi zijn erg aangenaam.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
8,1
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Januari 2023

Belle maison très bien située. Malheureusement nous avons trouver la maison non préchauffé il faisait glaciale à notre arrivée et il a fallu plusieurs heures à fin d'avoir une température descente. Les chauffages de l'étage ne fonctionnent pas dans une chambre et partiellement dans la 2eme. Jacuzzi super dans un petit cabanon extérieur. La vue est magnifique . le coût des frais supplémentaires entre le nettoyage et la consommation estimé nous sommes a +/- 170€ .... un peu excessif je trouve.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
9,9
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Januari 2023

Superbe maison, nous avons passé un magnifique séjour!

Vertalen naar het Nederlands
C. Nonna NL Belgique
9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Januari 2023

Heel fijn huisje! Lekker knus, en van alle gemakken voorzien. De keuken is goed uitgerust dus je hoeft niets mee te nemen. Er stonden kruiden, afwasmiddel en handzeep. Er was ruimschoots toiletpapier aanwezig. Wij hebben een erg prettig verblijf gehad. Het enige minpunt wat wij op het huisje aan te merken hebben is de jacuzzi, daar was naar onze mening echt te veel chloor in gegaan. Als we de bubbels aanzetten kwam er gewoon een laag schuim op het water. Dit zou dus een verbeterpunt zijn.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,9
Groepsverblijf onder vrienden Weekend December 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
8,5
Groepsverblijf onder vrienden Weekend December 2022

Gewoon een net huis waarin het goed toeven is. We kwamen niets te kort en hebben een heerlijk rustig en fijn weekend gehad. Met een gezellig houtvuur erbij, lekker wandelen in de omgeving, relaxed verblijf gehad.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9
Groepsverblijf onder vrienden Weekend November 2022

Het was een super huis en een mooie omgeving! We hebben uiterst genoten van ons weekendje weg. Van tevoren een handleiding ontvangen die erg duidelijk was en goed van pas kwam.

Vertalen naar het Nederlands
K. Niels NL Belgique
9,6
Groepsverblijf onder vrienden Weekend November 2022

Prachtig huisje, knus en gezellig. Een zeer mooi uitzicht over het dal. Pak zeker ook je stapschoenen mee voor de vele wandelingen in de buurt.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,4
Gezinsverblijf met adolescenten Week November 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

M. Geert NL Belgique
8,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Oktober 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

V. Jonathan NL Belgique
8,9
Verblijf van een jong koppel Midweek September 2022

Een fantastische ervaring in een gezellig huis op een prachtige locatie. Aan te bevelen voor iedereen die rust en ontspanning zoekt.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
9,9
Verblijf van een jong koppel Lang-Weekend Augustus 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

J. Tommy NL Belgique
8,1
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Augustus 2022

Wij verbleven hier met onze 2 kinderen en hadden een leuke vakantie. Voor 6p lijkt de badkamer & slechts 1 toilet misschien wat nipt. Bij warm weer lekker afkoelen in het zwembad, iets meer schaduw in de tuin had ook leuk geweest.

Vertalen naar het Nederlands
V. Kevin NL Belgique
9,4
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Augustus 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
7,8
Groepsverblijf onder vrienden Lang-Weekend Juni 2022

Huis ligt op een mooie locatie met vele wandelingen direct in de buurt.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,1
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend April 2022

mooi huisje, alles er op en er aan. Mooi omgeving, zat te beleven.

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken