Vakantiehuis in Waimes voor 6 personen in de Ardennen

[106016-01]
6 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 3 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 8,9

Je nieuwe vakantiewoning staat voor je klaar! Dankzij de hoge plafonds, charmante inrichting en draaiende kachel ervaar je hier de luxe van optimaal comfort op enkele stappen van de Hoge Venen. Welkom in dit fantastische vakantiehuis ! Dit huis werd volledig gerenoveerd volgens de regels van de kunst en heeft een prachtige open leefruimte met veel lichtinval. De zichtbare bakstenen en...

Je nieuwe vakantiewoning staat voor je klaar! Dankzij de hoge plafonds, charmante inrichting en draaiende kachel ervaar je hier de luxe van optimaal comfort op enkele stappen van de Hoge Venen.

Welkom in dit fantastische vakantiehuis! Dit huis werd volledig gerenoveerd volgens de regels van de kunst en heeft een prachtige open leefruimte met veel lichtinval. De zichtbare bakstenen en de mooie inrichting zorgen voor een aangename en uitermate warme sfeer in dit huis. De comfortabele salon biedt rechtstreekse toegang tot het terras en sluit aan op de magnifieke keuken met zicht op de tuin en op de mooie eetzaal met draaiende kachel. Deze zal je verwarmen wanneer je lekker binnen zit op koude winteravonden. Geniet van een rustmomentje in de tweede salon op de tussenverdieping of in één van de 3 mooie slaapkamers. Het vakantiehuis beschikt ook over 2 badkamers en 2 aparte toiletten voor een optimaal comfort. En niet te vergeten: bij mooi weer is het gezellig vertoeven in de privétuin van 1 500 m².

De vakantiewoning is gelegen tussen Robertville (2 km), Ovifat (3 km) en Weismes (3 km) en is dus perfect gesitueerd om de pareltjes van deze streek te ontdekken. Vertrek aan de stuwdam van Robertville en volg de wandelweg tot aan het kasteel van Reinhardstein. Dit is absoluut de moeite waard! Het meer van Robertville is de favoriete plek van rustzoekers en natuurliefhebbers. Je kunt er ook ontelbare watersporten doen en de zwem- en kanomogelijkheden zijn er talloos. De avonturiers komen samen bij Sniper Zone Paintball in Chôdes terwijl de geschiedenisfans op hun beurt van deze streek genieten tijdens een bezoek aan het Baugnez 44 Historical Center. In de winter word je verwelkomd op de skipistes van Mont Rigi voor een dagje op de ski’s.

Ontdek tijdens je vakantie het mooiste van de Belgische Ardennen in een unieke omgeving. Boek nu!

Toegankelijkheid
1 hond welkom
Vrijetijdsvoorzieningen
Speelruimte
Barbecue
Wifi
Haard
Tafelvoetbalspel
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
3 slaapkamers
2 badkamers
Voorzieningen voor baby’s
1 kinderstoel
Buiten
Privéterras 
Privétuin 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Laura - Customer Service Advisor
Tip(s) van Laura Customer Service Advisor

Ga lekker ontspannen op één van de ligstoelen op het terras.

Gezellig tafelen bij het vuur.

De eigenaar van het huis is kunstschilder. Als je je hart verliest aan één van de tentoongestelde schilderijen, ze worden ook verkocht. Je kan ze bewonderen tijdens een heerlijke maaltijd van de traiteur aan huis.

Bijzondere bepalingen

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Type woning
Vrijstaand
Ligging
Op het platteland
Nabijheid van wegen
In een doodlopende straat
Omgevingsgeluid
Oriëntatie
Zuid-Oost
Totale oppervlakte
130 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
2
Aantal slaapkamers
3
Verwarming
Centraal + Elektrisch + Bas
Jaar van renovatie
2014

Niveau 0

  • Hall

  • Leefruimte

  • Zitkamer

    Houtkachel, TV, Hifi
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven x 1, Magnetron (microgolf) x 1, Koelkast x 1, Afwasmachine x 1 Stofzuiger , Waterkoker , Strijkplank , Broodrooster , Koffiezetapparaat Senseo , Soepmixer , Filter-koffiezetapparaat , Raclette
  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Slaapkamer 3 - 2p

    2p bed x 1
  • Badkamer

    Badkuip, Wastafel x 1
  • Badkamer

    Douche x 1, Wastafel x 1
  • Berging

    Koelkast x 1, Diepvriezer
  • Afzonderlijk toilet - x1

  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Speelkamer

    Tafelvoetbalspel, Kinderspellen, TV, DVD

Buiten

  • Privétuin

    Omheind door een haag + hek, Oppervlakte 1500 m²
  • Terras

    Oppervlakte 45 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 4
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Babyspullen zelf mee te brengen
Bedlinnen zelf mee te nemen
Bos
1 km
Rivier
2 km
Meer
1 km
Skipiste
3 km
Ravel
4 km
Restaurants
3 km (Weismes)
Winkels
3 km (Weismes)
Markt
7 km (Malmedy)
VVV Kantoor
km 2.50
Mister Cash
3 km
Bus
400 m
Station
25 km

39 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
8 ,9
Zeer goed

Anoniem NL Belgique
8,8
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Februari 2024

leuk ingericht huisje

Vertalen naar het Nederlands
D. Douwe FR Belgique
9,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Januari 2024

Zeer sfeervol vakantiehuis met heerlijk grote tuin. De haard brandde al toen wij vrijdagavond in de vrieskou aankwamen. Het vakantiehuis is voorzien van een rijk uitgeruste nette keuken. Het keukeneiland is een heerlijke plek om lekker te borrelen. Na een heerlijke dag in de kou en de sneeuw was het goed opwarmen bij de gezellige houtkachel die centraal in de woning staat.

Vertalen naar het Nederlands
S. Lidwine FR Belgique
9,8
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Januari 2024

Super agréable petite maison, belle énergie. Nous avons adoré ! je recommande.

Vertalen naar het Nederlands
L. Albert NL Belgique
6,4
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Januari 2024

De woning op zich was prima, charmant zelfs. Enkel de dvd gekoppeld aan een zeer oude tv boven deed het niet. De ontvangst door Mevrouw Chantal Servais was zeer vriendelijk en de communicatie zeer goed. Deze woning zou echter niet mogen verhuurd worden in de periode van de jaarwisseling wegens de enorme overlast veroorzaakt door vele van de omwonenden en zeker niet aan mensen zoals wij die op voorhand duidelijk hebben laten weten dat ze deze soort overlast absoluut niet wilden!

Vertalen naar het Nederlands
H. Evelyne NL Belgique
8,9
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Week December 2023

Mooi aangenaam vakantiehuis. Heeft alles wat je nodig hebt. Slaapkamers en badkamers zijn wat krap maar stoorde ons niet.

Vertalen naar het Nederlands
V. Ronald NL Belgique
7,6
Groepsverblijf onder vrienden Midweek December 2023

is een goed vakantiehuis maar gezien zijn prijs te duur voor wat je krijgt

Vertalen naar het Nederlands
Sarah
___ Antwoord van Sarah, Ardennes-étapes
___ heeft geantwoord op 02/01/2024

Antwoord van de eigenaar: Alle voorzieningen staan beschreven op de site, dus er zijn geen verrassingen. Het huis is comfortabel en zeer goed uitgerust. Zeer aangenaam in alle seizoenen, vooral in het voorjaar en de zomer dankzij de grote omheinde tuin en in de winter een van de enige plaatsen met sneeuw.

Anoniem NL Belgique
8,7
Groepsverblijf onder vrienden Weekend December 2023

Wij waren hier voor een weekend met vrienden. Slaapkamers, badkamers en toiletten zijn aan de krappe kant met weinig beweegruimte. Zéér goede bedden. De keuken is goed uitgerust. Helemaal geweldig is de draaibare kachel in het midden van de woonkamer. Het was super leuk dat het huis in kerstsfeer versierd was. Zowel ontvangst als vertrek prima en correct geregeld!

Vertalen naar het Nederlands
J. Wilfried NL Belgique
8,3
Gezinsverblijf met adolescenten Gepersonaliseerd verblijf Oktober 2023

Fijn weekend gehad. Vriendelijke ontvangst. Woning is proper maar valt veel kleiner uit dan op de foto's. In de keuken alles aanwezig. Kleine slaapkamers en badkamers. Er zijn geen opbergruimtes en kan je koffers niet kwijt, waardoor je al snel in een rommelig huis verblijft. Laag plafond is benauwend in het begin, maar we voelden ons er snel thuis. Goed geslapen ondanks dat iedereen zegt dat bedden te klein zijn. Denk dat het huisje in de zomer aangenamer is door tuin en rustige omgeving.

Vertalen naar het Nederlands
H. D'Arian FR Belgique
9,7
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Oktober 2023

Magnifique séjour, Calme, nature, promenade, maison agréable et très bien équipée. Gîte à mettre dans nos favoris pour un prochain séjour.

Vertalen naar het Nederlands
B. Laura NL Belgique
8,9
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Gepersonaliseerd verblijf September 2023

Uitstekend huis, voorzien van alle gemakken. Zeer vriendelijke ontvangst. Probleem met WiFi werd direct opgelost. Het huis is koel, wat aangenaam is in de zomer. De kachel is erg fijn voor wat frissere avonden. Slaapkamers zijn niet groot maar prima. Bedden ook prima. Foto op website van bed met hoogslaper is onjuist. Hier staat een tweepersoonsbed. Op de verdieping staan echter nog twee comfortabele 1 pers uitklapbedden, waardoor je er met 8 mensen zou kunnen slapen. Omgeving is erg mooi.

Vertalen naar het Nederlands
H. Levi NL Belgique
9,4
Groepsverblijf onder vrienden Weekend September 2023

Ik heb met een vriendengroep een zeer fijn weekend gehad in dit vakantiehuis. Zeer goed verzorgd en de eigenaresse is erg vriendelijk. Een echte aanrader.

Vertalen naar het Nederlands
L. Noah FR Belgique
8,6
Gezinsverblijf met adolescenten Week Augustus 2023

Très beau jardin, très bien clôturé idéal pour un chien. Manque un peu d’éclairage à l’extérieur de la maison. Lit un peu petit et pas super confortable et l’emplacement des fauteuils n’est pas top.

Vertalen naar het Nederlands
Sarah
___ Antwoord van Sarah, Ardennes-étapes
___ heeft geantwoord op 11/09/2023

Réponse du propriétaire : Nous vous remercions pour votre avis. Nous avons entre temps remplacé tous les lits par des nouveaux modèles de lits et matelas.

G. Hugo NL Belgique
9,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen Week Juli 2023

We zijn zeer vriendelijk ontvangen, leuk huis zeer proper en de tuin is goed onderhouden. de terrassen zijn een troef met mooie tuinsets. Je kan hier zeker van de rust genieten. we hadden een toffe vakantie.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
10
Gezinsverblijf met adolescenten 2-weken Juli 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
8,5
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Juni 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

V. Michel NL Belgique
9,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Mei 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

P. Karine FR Belgique
9,4
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Midweek Mei 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

F. Ruby NL Belgique
9,6
Gezinsverblijf met adolescenten Midweek April 2023

Onze vierde keer in deze vakantiewoning. Het blijft een heerlijke plek. De rust is zalig. Af en toe hoor je wat van buren of een grasmaaier, maar dat is allemaal redelijk ver. De tuin is volledig omheind. Alles is op de begaande grond, dus perfect voor oude mensen en oude honden. Je loopt binnen een kwartier een prachtig bos in, of naar het meer van Robertville. In Weismes heb je klein supermarkt, en in Malmedy (12 minuten) alle grote supermarkten en veel restaurants.

Vertalen naar het Nederlands
M. Dany FR Belgique
9,1
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Weekend April 2023

Environnement très calme. Intimité assurée. Sas d'entrée avec double porte d'entrée idéal pour le stockage des chaussures. Moustiquaires aux fenêtres des 3 chambres. Mobilier de terrasse idéal. Connexion wifi et tv parfaite. Maison très bien entretenue. Pièce à vivre spacieuse. Chambres petites, peu de place pour circuler et les valises. Lits petits pour 2 grands adultes. Chauffage optimal avec boitier électronique. Jardin entretenu et agréable pour le chien.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem EN Belgique
9,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend April 2023

It was marvelous

Vertalen naar het Nederlands
C. Emmanuel FR Belgique
8,9
Gezinsverblijf met adolescenten Gepersonaliseerd verblijf Februari 2023

Gîte à conseiller pour découvrir la région. Belles balades aux alentours

Vertalen naar het Nederlands
P. Martien NL Belgique
8,8
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Januari 2023

Wij vonden het zeker en vast een aangenaam verblijf. Vriendelijk onthaal, proper, heerlijke ligging, gezellig met een kachel … Toch ook meegeven dat de bedden niet lang genoeg waren voor onze mannen( de mannen zijn 1.88 m groot). Voor de rest zijn we zeker en vast tevreden.

Vertalen naar het Nederlands
V. Sofie NL Belgique
9,3
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Januari 2023

Leuke ligging. Gezellig huis met alle kamers en badkamers op de gelijkvloers. Goede communicatie en ontvangst door de gastvrouw. Leuke kachel!

Vertalen naar het Nederlands
V. Jan Hugo NL Belgique
9,5
Verblijf van een ouder koppel 2-weken Januari 2023

Heerlijke plek en super rustig, als je daarvan houd natuurlijk. Vriendelijke ontvangst en verder...een aanrader en voor ons voor herhaling vatbaar. Enige minpunt is de hoogte van het plafond in de badkamer. Als je lang bent sta je met je hoofd tegen het plafond. Omgeving met het meer en bos ook top..

Vertalen naar het Nederlands
V. Henk NL Belgique
8,6
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend November 2022

Heel mooi en verzorgde woning . Alles is aanwezig. De lattenbodem in de kamer met stapelbed is wel aan vervanging toe. Jammer dat er geen echt hout aanwezig was maar wel van die geperste houtblokken . De ervaring is anders met echt hout. Ook wel prijzig voor vijf blokken.

Vertalen naar het Nederlands
Sarah
___ Antwoord van Sarah, Ardennes-étapes
___ heeft geantwoord op 21/12/2022

Antwoord van de eigenaar: Dank u voor uw opmerkingen. We hebben intussen de matras vernieuwd.

Anoniem NL Belgique
8,6
Verblijf van een jong koppel Week Oktober 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

P. BRUNO FR Belgique
9,5
Gezinsverblijf met adolescenten 2-weken September 2022

Alors dommage que j'ai dû écourté mes 2 semaines de vacances parce que nous sommes devenus Grands Parents. Au sinon pour la zénitude et du repos complet plus des balades aux alentours le gîtes est vraiment ce qu'il vous faut mes 2 Bergers Allemands étaient heureuses de pouvoir profiter comme nous d'ailleurs du grand jardin. Quel plaisir d'utiliser le feu avec les bûches cela réconforte la soirée bien au chaud avec une toute autre chaleur que du chauffage central merci à Chantal pour l'accueil

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,1
Gezinsverblijf met adolescenten Week September 2022

Aangenaam huisje in een rustige omgeving! Ondanks de omheining zijn er toch nog plaatsen waar onze ( grote)hond onder kon.

Vertalen naar het Nederlands
V. Arjan NL Belgique
9
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Augustus 2022

Wij hebben heerlijk genoten van het huisje en we werden zeer vriendelijk ontvangen ondanks de taal barrière. Het huisje was op en top schoon alleen vonden wij de matrassen niet heel erg comfortabel. Maar dat is te verwaarlozen vind ik. Ik zou het zo weer boeken.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
8,5
Gezinsverblijf met adolescenten 2-weken Augustus 2022

Mooi huis met top tuin.

Vertalen naar het Nederlands
M. Betty NL Belgique
9
Verblijf van een koppel van middelbare leeftijd Week Juli 2022

Een ruim vakantie huis, zeer compleet ingericht op een fijne locatie. Badkamers en slaapkamers liggen gelijkvloers. Beide voorzien van een apart toilet. Éen van de badkamers wordt vernieuwd. Het wordt dus nòg beter! Tuin is geheel omheind, hond kan lekker rondrennen. Tenzij je een klein hondje hebt, want dan piept ie onder de grote hekdeuren door. Veel wandelmogelijkheden in de omgeving. We hebben genoten.

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem NL Belgique
7,7
Gezinsverblijf met adolescenten Weekend Juni 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

P. DRISCH FR Belgique
8,9
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Juni 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
9,7
Gezinsverblijf met jonge kinderen Lang-Weekend Mei 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

D. Huub NL Belgique
8,5
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend Mei 2022

Prima vakantiewoning. Lekker rustig gelegen met grote tuin. Van alle gemakken voorzien en voorzien van heerlijke openhaard. Klein aandachtspunt is het matras (spiraal) in een van de tweepersoons bedden, deze is aan vervanging toe. Daarnaast blijft de badkamer erg vochtig, wellicht de afzuiging naar buiten laten blazen ipv naar binnen. Verders top locatie!

Vertalen naar het Nederlands
Anoniem FR Belgique
9,5
Groepsverblijf onder vrienden Midweek April 2022

Très agréable gite dans une superbe région.

Vertalen naar het Nederlands
S. Cindy FR Belgique
9
Gezinsverblijf met jonge kinderen Weekend April 2022

Belle maison de vacances, espace de jeux pour les enfants, on a passé des bonnes vacances

Vertalen naar het Nederlands
W. Nadine FR Belgique
9,3
Verblijf van een ouder koppel Weekend April 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem FR Belgique
8
Gezinsverblijf met jonge kinderen Midweek April 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken