Vakantiehuis in Waimes voor 8 personen in de Ardennen

[104667-01]
8 Personen (Kind(eren) en baby('s) inbegrepen) - 4 Kamers
Zeer goed Lees de reacties 9,4

Deze charmante hoeve ligt aan de rand van de Hoge Venen in het dorpje Walk . Ze werd volledig getransformeerd tot een prachtig vakantiehuis. De warme sfeer, die het huis uitstraalt, en de kwaliteitsvolle inrichting zullen je zeker bekoren. Dit prachtige 4-sterren vakantiehuis voor 8 personen ligt in de Ardennen in de provincie Luik . Het interieurcomfort en de uitrusting zijn van de...

Deze charmante hoeve ligt aan de rand van de Hoge Venen in het dorpje Walk. Ze werd volledig getransformeerd tot een prachtig vakantiehuis. De warme sfeer, die het huis uitstraalt, en de kwaliteitsvolle inrichting zullen je zeker bekoren.

Dit prachtige 4-sterren vakantiehuis voor 8 personen ligt in de Ardennen in de provincie Luik. Het interieurcomfort en de uitrusting zijn van de bovenste plank. De huurwoning werd met veel liefde en aandacht ingericht. Alle benodigdheden zijn aanwezig, of het nu gaat om uitrusting of om decoratie die het de groep naar de zin maakt. Je verblijf in de Ardennen wordt een ware belevenis waar comfort en welzijn alle aandacht krijgen. De sereniteit die uitgaat van de aard van de gebruikte materialen wordt nog versterkt in de ontspanningsruimte. Je vindt er een sauna en een relaxatiedouche waardoor alle vermoeidheid en opwinding na een dagje wandelen in de Ardennen verdwijnen en de spieren tot rust komen.

De woonruimtes van deze oude hoeve, die tot luxueuze vakantiewoning werd gerenoveerd, staan allemaal in het teken van de succesvolle drie-eenheid van authenticiteit, moderniteit en intimiteit.

Zo lenen de zitkamer met cassettehaard, ingemetseld in de muur uit natuursteen, en de grote, gezellige eetruimte er zich perfect toe om met de familie of vrienden bevoorrechte momenten door te brengen. De keuken is volledig uitgerust en stelt je in staat om heerlijke maaltijden te kokkerellen en die vervolgens in het gezelschap van je familie of vrienden goed te laten smaken.

Op de eerste verdieping van je 4-sterren huis in de provincie Luik bevinden zich 4 karaktervolle slaapkamers waarvan het gezellige licht het comfort extra in de kijker plaatst. Je beschikt in totaal over  4 moderne en aangename badkamers waarvan er 3 privé zijn!

Laten we ten slotte ook de buitenzijde van de vakantiewoning onder de loep nemen. Je kunt er op elk moment van de dag leuke momenten beleven. De privétuin is half afgesloten. Je vindt er een mooi terras en tuinmeubelen. Er lonkt ook een barbecue op houtvuur. Bovendien is er voor jou een privéparking voorbehouden met  twee staanplaatsen, kwestie van je droomverblijf in de Ardennen gemakkelijk te kunnen bereiken. 

Je 4-sterren vakantiehuis geniet van een ideale ligging in de provincie Luik. Je zult er ten volle kunnen profiteren van de vele toeristische attracties die deze regio van de Ardennen voor jou in petto heeft. Het bos en de rivier op amper 300 meter van je vakantiehuis zorgen voor een extralandelijke toets. Je vakantiewoning is de ideale uitvalsbasis voor talloze wandelingen die gericht zijn op het ontdekken van de omgeving. Het niet te mislopen Robertville met zijn prachtige meer liggen op een steenworp. Ga zeker eens het meer en de stuwdam van Robertville bezoeken. Je vindt er eveneens verschillende kwaliteitsrestaurants waar je kunt genieten van de streekkeuken.

Niet ver van het vakantiehuis ligt Ovifat waar tal van activiteiten op je wachten! Je kunt bijvoorbeeld opteren om een scooter te huren en zo op een originele manier de Ardennen ontdekken. We raden je ook aan om vóór het vertrek het kasteel van Reinhardstein en zijn plaatselijke waterval te bezoeken!

Je zult Xhoffraix een betoverend gehuchtje vinden. Het ligt op drie kilometer van je oude hoeve voor 8 personen. Je zult er in vervoering raken van het betoverende en idyllische karakter van één van de mooiste natuurparken van België.

Dit 4-sterren vakantiehuis is de perfecte bestemming als je een comfortabel verblijf in een luxueus interieur wenst door te brengen. Het interieur getuigt van een opvallende authenticiteit die perfect aansluit bij de moderne uitrusting. Bovendien bevind je je op een steenworp van geweldige toeristische trekpleisters die je zeker gezien moet hebben. De omgeving leent er zich perfect toe om al wandelend in de vredige en vrije natuur de Ardennen te verkennen.

Toegankelijkheid
Honden niet toegelaten
Ideaal voor
Verblijf met baby
Vrijetijdsvoorzieningen
Barbecue
Loungeruimte , Sauna
Haard
Wifi
Slaapkamer(s) en badkamer(s)
4 slaapkamers
4 badkamers
Voorzieningen voor baby’s
2 babybedden , 1 kinderstoel
Buiten
Privétuin 
Privéterras 
Parking en voorzieningen 
Privéparking
Andere
Wasmachine , Droogtrommel
Jennifer - Customer Service Advisor
Tip(s) van Jennifer Customer Service Advisor

Om maximaal van je bezoek aan de Ardennen te genieten, kun je beroep doen op de plaatselijke traiteurs. Traiteur Meyer en Traiteur Piront zullen je weten te bekoren door hun traditionele keuken die eigen is aan de streek!

Uw vakantiewoning bevindt zich op het privéterrein waar ook de woning van de eigenaar is gevestigd. Deze is tegenover het vakantieverblijf gesitueerd.

Bijzondere bepalingen

Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen… is verboden.

Huisdieren verboden

Type woning
Vrijstaand
Ligging
Aan de rand van het dorp
Nabijheid van wegen
Dichtbij een straat met weinig verkeer
Omgevingsgeluid
Uitzicht op
Weiden
Oriëntatie
Zuiden
Totale oppervlakte
180 m²
Aantal niveaus
2
Aantal badkamers
4
Aantal slaapkamers
4
Privé-ingang
Niveau 0
Verwarming
Centrale verwarming
Jaar van renovatie
2005

Niveau 0

  • Hall

  • Zitkamer

    Cassettehaard, TV, DVD
  • Eetkamer

  • Ingerichte keuken

    Vitroceramische kookplaat x 4, Oven, Afzuigkap, Magnetron (microgolf), Koelkast met vriesvak, Afwasmachine Filter-koffiezetapparaat , Waterkoker , Soepmixer , Stofzuiger , Strijkijzer en strijkplank , Broodrooster
  • Berging

    Wasmachine, Droogtrommel (droogkast)
  • Afzonderlijk toilet - x1

Niveau 1

  • Ontspanningsruimte

    Sauna, Douche x 1
  • Slaapkamer 1 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 1

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1
  • Slaapkamer 2 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 2

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1
  • Slaapkamer 3 - 2p

    2p bed x 1
  • Privébadkamer 3

    Douche x 1, Wastafel x 1, WC x 1
  • Slaapkamer 4 - 2p

    1p bed x 2
  • Badkamer

    Badkuip, Wastafel x 1
  • Afzonderlijk toilet - x1

Buiten

  • Privétuin

    Deels omheind, Oppervlakte 100 m²
  • Terras

    Oppervlakte 20 m²
  • Privéparking

    Aantal parkeerplaatsen: 3
Badhanddoeken zelf meebrengen
Vaatdoeken mee te nemen
Bedlinnen zelf mee te nemen
Bos
300 m
Rivier
300 m
Meer
800 m (Robertville)
Skipiste
3 km (Ovifat)
Restaurants
2 km (Robertville)
Winkels
5 km (Weismes)
Markt
8 km (Malmedy)
VVV Kantoor
5 km (Weismes)
Mister Cash
5 km (Weismes)
Bus
100 m (Walk)
Station
16 km (Trois-Ponts)

5 Beoordelingen Ons team selecteert vakantiehuizen in de Ardennen op basis van kwaliteit, comfort en ligging. De tevredenheidsenquêtes worden alleen ingevuld door vakantiegangers die in dit vakantiehuis verbleven.
Zie hier wat zij ervan vinden.
9 ,4
Zeer goed

Anoniem DE Belgique
9,9
Groepsverblijf onder vrienden Weekend April 2023

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

Anoniem NL Belgique
8,8
Groepsverblijf onder vrienden Week November 2022

De vakantieganger heeft geen mening achtergelaten.

V. Sandra NL Belgique
9,6
Gezinsverblijf met adolescenten Lang-Weekend Oktober 2022

Het is een heerlijk weekend, in een heerlijk huis geweest! Met bovendien heel mooi weer en prachtige omgeving.

Vertalen naar het Nederlands
A. Mark NL Belgique
8,8
Gezinsverblijf met adolescenten Midweek September 2022

Een echte aanrader,vier slaapkamers met elk een badkamer en apart toilet,top. Ook nog eens 2 aparte toiletten. Een zeer nette sauna en douche ook aanwezig. Een goed salon met open haard.Voldoende plaats om met 8 personen te eten in de open keuken. Wij gaan zeker nog eens terug.

Vertalen naar het Nederlands
M. Jean NL Belgique
10
Groepsverblijf onder vrienden Weekend Juli 2022

Super week-end op een heel mooie locatie. Huis was perfect!

Vertalen naar het Nederlands
Niveau 1 Stil
Absolute kalmte, woning gelegen op het platteland, te midden van de natuur, in een gehucht, in een doodlopende straat,...
Niveau 2 Zeer beperkt
De woning bevindt zich in een klein dorp. U hoort het geluid van het plattelandsleven, de kinderen die in de tuinen spelen...
Niveau 3 Beperkt
De woning bevindt zich in het centrum van een dorp, langs een gemeentelijke weg, zonder constant verkeer. U hoort de buren, de boerderijen in de buurt ...
Niveau 4 Gemiddeld
De woning ligt langs een veel gebruikte weg, met continu verkeer.
Niveau 5 Hoog
De woning ligt midden in de stad, langs een heel drukke weg, een rijksweg, in de buurt van een autosnelweg, aan een kruispunt, waar het verkeer ononderbroken is.

De omgeving ontdekken